- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hát akkor nálam bugos vagy nem tudom, de nem úgy vettem észre, hogy bármit is érne ellene a tűzijáték. Pedig már van benne vagy 20 próba, eddig egyszer sikerült leverni egy pöttynyi életet, akkor is csak azért, mert beszorult a sarokba. Egyébként a közelében sem vagyok, hogy akár az első kört le tudjam csapni róla. Még pár esélyt adok neki, aztán hagyom a francba az egészet, ez nevetséges így. -
saelin
veterán
Én utána fedeztem fel csak az a toolt. Nekem az vált be, hogy mindig védekeztem és csak akkor dodge-oltam, ha már befejezte a támadást és távolabb akartam kerülni. Én játszottam a Bloodborne-al és a Nioh-val is, de ez a játék határozottan nehezebb, mint a fenti kettő. Sokkal sűrűbben nyomja az ember arcába a "mini boss-okat".
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest