- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
realfalcon
csendes tag
válasz
drmotto #77432 üzenetére
szia!
Pont ilyen tv, ilyen probléma, DE megoldottamservioo-t használok a pc-n, azon keresztül osztom a filmeket stb a tv felé. servioo-ba az eszköz beállításoknál a tv típusszám megjelenik, mellette az van írva:
Generic dlna profile na erre rányomsz, jőn egy legördülő menü, itt kiválasztod "Samsung tv/player e/f series",
És rögtön egy, aki mindent visz) lesz a tv-ből!
-
drmotto
őstag
válasz
drmotto #77444 üzenetére
Még mindig a korábbi problémával küzdök. (Röviden: wifin nem viszi a tévé (EH5300) a korábban lejátszott mkv-ket). Új fejlemény, hogy kiszedtem a tévét a helyéről, levittem a routerhez, és összekötöttem LAN-on. Azonnal játszott minden korábban eldobott fájlt. Visszavittem a helyére, go0dnoltam teszek egy próbát, és meglepetésemre azonnal játszotta az mkv-t is wifin keresztül. Mindez tartott egy napig. Most megint nem játssza wifin, de ha pendrive-on viszem, akkor megy. Minden más megy wifin is.
Valakinek van valami ötlete esetleg?
Köszönöm! -
RudY
addikt
válasz
drmotto #74518 üzenetére
Egy (kb. 20 ezer ft körüli) Samsung Blu-ray lejátszó tökéletes erre, feltéve, ha kábeles a hálózat és nem WiFi.
BD-H5500, BD-F5100, BD-F5500 stb.
Akkor sincs gond, a csak WiFi van, az avi-k simán mennek, csak ugye drágább lejátszót kell választani, vagy olyan tv-t, amin van ethernet (és WiFi) csatlakozási lehetőség. -
206 cc
senior tag
válasz
drmotto #64235 üzenetére
Én nagyon ajánlom a 7000-est nálam szuperül bevált.46"-os méretben vettem,de sajnálom hogy nem az 55-ben
.Most nézek szét pont e miatt.Szóval,ha a keretbe belefér vedd meg bátran nem fogsz csalódni...de ha nehéz megoldani akkor is vedd a nagyobbat, még ha egy minőségi osztállyal alacsonyabbat is választasz.
-
Burt1793
veterán
válasz
drmotto #64148 üzenetére
Szerintem a 3D-t sokkal közelebbről érdemes nézni. Én az 55 colos tv-t 3 méterről nézem, de ha 3D megy, akkor felkapjuk a kanapét és berakjuk 1,5 m-re.
Az már olyan, mint az IMAX-ben.
Volt pár igazán jó film, amik tényleg nagyot ütöttek 3D-ben. Én amúgy nem szeretem (és nem azért, mert nehéz a kanapé
).
(#64150) devil-k: Nem kell így felkapni a vizet, ha kicsit messzebbről nézed, mint ahogy a táblázat írja, már a HD és a FHD között se tudsz különbséget tenni...
Persze a minőségre kell törekedni, de sokszor azt érzem, hogy inkább csak a minőség tudata van meg és nem a szemeddel látod a különbséget. Persze ebbe most jól bele lehet kötni... -
devil-k
nagyúr
válasz
drmotto #64145 üzenetére
A 3D-re az volt a válaszom, hogy médialejátszót kellene venni. Ha normális BD 3D-t akarsz nézni (mert miért néznél egy ilyen jó TV-n "felezett" 3D-t?!?!), akkor ennek ez az útja. Ha pedig nem tervezel ilyesmit venni, akkor abszolút felesleges volt prémium kategóriás TV-t venned.
-
Flashget
félisten
válasz
drmotto #64142 üzenetére
egy drága műszerrel + laptopon lévő speciális szoftverrel egy hozzáértő színhelyesre állítja a készüléket.
Ilyet gyárban nem ejtenek meg mert ott nem 1db van hanem rengetegott sablonszerüen használják mindre ugyanazt, ami nem jó.
a lényeg a színhelyesen van. 46F7000 esetében nem szabad sajnálni rá azt a kb. 10K-t amibe fáj ez a művelet.devil-k ez így igaz (vagy egy BD lejátszóval), de ez nem volt a kérdésben
-
Tonyk
veterán
-
-
BBéci
legenda
válasz
drmotto #58260 üzenetére
Pedig azt is sokszor leírtam.
A tévékben lévő lejátszó a lehető legegyszerűbb alkotóelemekből épül fel, talán két dollárba sem kerül (persze 100000 darabos tétel esetén), ezért a minősége, tudása azzal egyenértékű.
Aki összehasonlította valaha a beépítettet egy Dune, Mede8er, Popcorn, WD, stb. asztali lejátszóval, az tudja, elismeri, hogy igazam van. Azokban direkt médialejátszásra kifejlesztett Sigma vagy Realtek chip dolgozik, bonyolult és fejlett szoftvert írtak hozzájuk, amiket rendszeresen fejlesztenek. Megbirkóznak olyan formátumokkal is, amiket a tévék fel sem ismernek, de legfontosabb a kép- és hangminőségük, szolgáltatásaik, kezelhetőségük.
Semelyik gyártónak nem érdeke, hogy a tévé teljesértékű lejátszóként is helytálljon, mert akkor senki nem venné meg a Blu-ray lejátszóikat. -
Burt1793
veterán
-
devil-k
nagyúr
válasz
drmotto #58147 üzenetére
Frissítsd, hátha megoldja. A többiek is azt írják mindig, hogy akkor érdemes frissíteni, ha valami hibajelenséget tapasztalsz vagy nem úgy működik valami, ahogy kellene.
Egyébként én sem vagyok a FW ellen. Felőlem a Smartot és a belső "lejátszót" orrvérzésig tilthatják.
-
-
drmotto
őstag
válasz
drmotto #58091 üzenetére
Na még egyszer, hátha most...
Sziasztok!
Tegnap úgy jártam, mint eddig még nem. EH5300 tévé filmnézés közben lefagyott, majd újraindult.
Egy éve nézek rajta filmet hálózatról a saját lejátszójával (TV - Router - tároló), de eddig még ilyet nem csinált.
Ez mitől lehet?
Köszi. -
szelidorzo
aktív tag
válasz
drmotto #41664 üzenetére
Van olyan TV amire bűvészkedéssel egy régit vissza lehet tenni. (Nem megfelelő eljárással féltégla is készülhet a TV-ből. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Jól működő TV-n ha nincs szükségünk netán csak így elérhető új funkcióra fw-t nem frissítünk!
Olyan ez mint a pilóta esete. Ép gépből, épp ésszel ember nem ugrik ki.
-
sandró60
addikt
válasz
drmotto #37525 üzenetére
Sajnos google-szerint csak külföldi oldalt adott ki .Elég borsos ára van.Lehet,hogy a házimozi rendszeredet kell kicserélni a linken ajánlott adapter helyet
digitális-analóg adapter -
drmotto
őstag
válasz
drmotto #34466 üzenetére
Erre senki, semmit?
(#34466) drmottoPrivát2012-10-13 14:51:10
Sziasztok.
Ismét egy kis segítséget kérnék.
Próbáltam ma belépni a tv (EH5300) social tv alkalmazásába. Feljött egy ablak, hogy jelentkezzek be a samsung fiókommal. próbálnék is, de minden esetben hibás jelszó üzenet jön.
A tv regisztrálva van a samsung oldalán, van samsungapps.com, samsung.com, és tv.samsungapps.com fiókom is, mindegyikhez ugyanaz az emailcím és jelszó van.
Mi lehet a baja?
Köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest