- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Én vagyok aki a "szekrénybe"tette a médialejátszót:A másfél év alatt amióta megvan a D5500-as tv (nem 3D-s) nem találkoztam alyan filmel amit nem játszott le a samu médialejátszója.Nagyjából már kiismertem a lehetőségeit,ezért amikor l.....töltök olyat választok ami nem haladja meg a képességeit.Lehet,hogy ezért nem találkoztam még olyannal amit ne játszott volna le.
-
szelidorzo
aktív tag
-
lancellott
tag
Az előző hozzászólásokba csak beleolvastam bocs ha hülyeséget mondanék.. De úgy veszem észre a Tv-hdd-vel való filmlejátszással vannak gondok.. illetve hogy a kis külső hdd.. nem kap elég szuflát usb porton keresztül... Nos linkelnék ide vmit, hátha ez jobb megoldás lenn erre az esetre.
delock sub 3.0 átalakító
ez megy a 2.5-ös, és a 3.5-ös tipushoz, és adaptere van.. így kap elég szuflát. potom 7E ft-ért nem drága szerintem -
szelidorzo
aktív tag
Mire volt formázva a pendrive? Fat, Ntfs? Mert rögtön itt el lehet intézni, hogy ne legyen frissítés. Mondjuk kárt nem okoz.
Ja nekem is van 1 A-os névleges USB port a TV-n. Úgy alapjában nincs is semmi gond vele, nem túl nagy adattartalmú filmet szépen lejátsza, SD-t felveszi. Aztán megküldtem rendes HD 3D rippelttel (1 film olyan 28 Giga) és 10-15 percenként megunta a pörgést és levágta a rendszerről. Függ a vinyótól az áramfelvétel (sokat használt cucc kezd egyre több áramot felvenni) Az Y kábelt pedig arra az esetre javasoltam, ha a táp gond miatt nem lenne használható a már meglévő vinyő, mert nem külön tápcsatlakozós.
3D gom megynmása után ha kiválasztod helyesen, hogy egymás melletti, vagy egymás feletti a képek elhelyezkedése és le OK-zod, a szemüveggel már 3D-ben kéne látnod, anélkül meg homályosan, szellemképesen.
-
szelidorzo
aktív tag
Itt valami más gond lesz.
A külső táp azért javallott, mert a vinyók áramfelvétele több lehet, mint amennyit a TV USB-n szolgáltatni képes (még a TV-ben is kárt tehet esetlegesen)
A notesz gépekbe való 2,5-ös vinyók amelyek 5400-on pörögnek áramfelvételileg a határon mozognak, azoknak jó részét gond nélkül megeszi a TV (de itt is számít még ugyanazon típus esetén is az alkatrészek szórása miatti eltérés)
A 3,5-ös 7200-on pörgő lemezekkel már szinte biztos, hogy nem bír a TV USB-je önállóan, mert azok már inkább750mA áramfelvétel felett dolgoznak, közelebb az 1 Amperhez.
1 USB, pedig 500mA-es szabványú.Esetedben inkább valaki rosszul konvertálta a filmet. Azt mondod látod a két fél-képet, csak hiába állítod a távirányítón át 3D megjelenítésre a készüléket kiválasztva, hogy egymás alatt van a két fél-kép, vagy egymás mellet, az továbbra is csak a két félképet mutatja, mintha sima képet néznél.
Ha egyéb forrásról (mondjuk ugyanezt a filmet rátehetnéd egy pendrive-ra próbaképp) lejátsza a készülék rendesen, akkor vinyó gond (meglepne), ha a hiba továbbra is fennáll, akkor szarul rippelték. Ha semmilyen rippelt 3D filmet nem tudsz lejátszani megfelelő beállításokkal, akkor készülék-vagy szoftvare hiba is lehet. -
szelidorzo
aktív tag
2 már meglévő vinyómat is dobálta a samu felvétel-lejátszás közben, a probléma megoldásra került egy Y kábel beszerzésével. Igaz így egyszerre 2 USB foglalatot használok el a TV-n de így már elegendő a tápfesz a vinyónak, s talán a TV alaplapját sem vágja haza, mintha csak egy USB tápját terhelném túl.
Y kábel 1200 Ft volt, s nem vettem 30 ezerért új vincsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest