- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacalama
csendes tag
válasz
amdboy #155604 üzenetére
Szia!
Asztali gépről Chrome böngészővel biztosan megy.
Átküldés, ott ki tudod választani, hogy a lapot, vagy akár asztalt is átküldheted.
Illetve van androidos alkalmazás Tv cast (samsung TV). Ezt a telóra telepíted, ehhez a tv-re is telepíteni kell ezt az alakalmazást a saját áruházából. Beállítod és máris használható. -
lacalama
csendes tag
válasz
Marci112233 #155574 üzenetére
Szia!
Ide tudod betenni a CI kártya foglalatát, abba a kárrtyát, ha kábeltv-ét akarsz settopbox nékül nézni. Lassan már nem nagyon lehet, mert leginkább boxot ad mindenki. Én annak idején azért lettem UPC-is mert még lehetett csak CI+ kártyát kérni. Így antenna kábel megy a tvbe és mindent ott állítasz. Csatorna hangolás, sorrend, felvétel.
-
lacalama
csendes tag
Szia
A kártyát olvasóval együtt raktad át? Mert a kártya mindég a készülékhez kötött. Ha nem volt olvasóban hanem közvetlenül a tvben, akkor nem tudod átrakni, másik eszközbe. Ha olvasóval együtt raktad át akkor a tv menüjében nézd meg, hogy érzékeli-e a tv.
Hirtelen nem láttam normális képet a neten a tv hátuljáról. -
lacalama
csendes tag
válasz
lacalama #136972 üzenetére
Sziasztok!
A UPC műsorújság miatt korábban már keresgéltem az ország kód megváltoztatással kapcsolatban, eredménytelenül. Mivel, ha Magyroszágot adok meg mindent megtalál, de rossz a műsorújság megjelenítése, ha megváltoztatom az országot(pl Szlovákia), nem talál meg minden csatornát. Kézzel hozzá lehet adni, de az is macerás. Az újabb tvéknél már *.zip a kiterjesztés, a zip fájlban van egy metadat.xml fájl, az tartalmazza az ország kódot. Az módosítva, visszacsomagolva máris meg lesz minden csatorna és rendben lesz a UPC műsorújság is.
A megoldás:
Magyar:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<TVS_XML_STORAGE>
<ANALOG_COUNTRY>16</ANALOG_COUNTRY>
<DIGITAL_COUNTRY>4740430</DIGITAL_COUNTRY>
<SEI_VERSION>42</SEI_VERSION>
</TVS_XML_STORAGE>
Szlovák:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<TVS_XML_STORAGE>
<ANALOG_COUNTRY>16</ANALOG_COUNTRY>
<DIGITAL_COUNTRY>5461579</DIGITAL_COUNTRY>
<SEI_VERSION>42</SEI_VERSION>
</TVS_XML_STORAGE>
Tehát a magyar 4740430 kódot átírni 5461597Természetesen a végén csatornalista importálása és a tv Szlovákra állítva.
Ha valakit érdekel meg van a UPC teljes csatorna listája frekvenciákkal, hogy a kézi hozzáadás egyszerű legyen. Aki kéri, szívesen elküldöm.
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem használtan egy JU7090-es készüléket. Olyan problémába ütköztem, hogy a műsorújság megnyitásakor nem fut a háttérben az ép nézett csatorna kis képpel és hanggal. Helyette egyszínű háttér van hang nélkül. A beállításokban nem találtam erre vonatkozóan semmit. 1531-es szoftver van rajta. Tud valaki segíteni?
Köszönöm! -
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81 #27440 üzenetére
Kösz a választ attamero81! Akkor nem kezdek bele.
A 1018-as Samygo-s témában esetleg tud valaki segíteni?! Most is a hajam tépem, mert nálunk a DVB-T jel olyan szinten inog, hogy felvétel közben lefagyott a számítógépes programom. Ha a tv-én tudnám felvenni az F1 közvetítéseket sokat segítene.
Előre is köszönöm a hozzáértők segítséget!
-
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81 #27437 üzenetére
Ha jól értem, akkor még ha fel is vesz, nem fogom tudni lejátszania felvételt.
-
lacalama
csendes tag
válasz
attamero81 #27434 üzenetére
Ez mit jelent pontosan? Engedélyezhető és működik, vagy felejtős?
-
lacalama
csendes tag
Egy kérdés. Most lehet elég sok helyen elérhető áron kapni LE32D551- es lcd tv-ét. Ebben aktiválható a pvr funkció? Attamero81 te biztosan tudod a válasz. Természetesem ha bárki biztosat tud, ne fogja vissza magát. Köszönöm.
-
lacalama
csendes tag
válasz
szelidorzo #26473 üzenetére
Akkor az kapufa. Talán lesz valami más megoldás.
-
lacalama
csendes tag
Itt találtam valamit: http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2820&start=100# Mivel nem tudok angolul így a segítségeteket kérem. Annyi kiderült, hogy valamilyen formában visszafejthető a felvétel, de miként és hogyan az már nem világos.
-
lacalama
csendes tag
Üdv!
Újra megkérdezem, hátha tudja valaki. 1018-as firmware-hez samygo okosság létezik? Esetleg régebbi firmware felrakható?
-
lacalama
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérek tőletek! Van egy UE40D6500-as tv-ém 1018-as firmware verzióval. Van-e megoldás arra, hogy a felvételeket számítógépen is megnézhessem? A Samygo sajnos ennél a verziónál nem működik. Illetve régebbi firmware honnan tölthető le és usbről elfogadja-e a tv? Mivel tudna többet a tv, ha megváltozna a típusszáma? Most sajnos ez a funkció is inaktív, ahogy attamero81 írta csak speciális távval lehetne megtenni. Mifelénk a samus szerelők nem igazán előzékenyek ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest