- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mflex: az, hogy minek szebb a képe, szerintem szubjektív. Nekem a 6800-asnak jobban tetszett SD és FHD kontenttel is a boltban (egymás mellett a két tv), ezért is vettem meg.
Értem én, hogy Te ott jobbnak láttad, de a lényeg, hogy nem te állítottad be, hanem valaki más, aki kirakta a polcra, lehet még az alapokkal sem törődött. Tehát ennek, akkor lenne értelme, ha mind a kettőnek elkérted volna a távját és vitt anyaggal teszteled.
Mint írtam az UHD csak 4K-ban, de ott aztán xarrá aláz bármilyen FHD-t, viszont tévéadásoknál ez a visszájára sül a natív felbontás miatt. -
PuMbA
titán
"Nekem a 6800-asnak jobban tetszett SD és FHD kontenttel is a boltban (egymás mellett a két tv)"
Ez simán elképzelhető, de tényleg csak akkor 100%-osan igaz az összehasonlítás, ha mindkét TV-nek ugyanaz volt a beállítása, illetve például a feketéjük mélységét a boltban nem lehet meghatározni a túl sok fény miatt
Egyébként meg jó TV-zést a 6800-assal, használd egészséggel!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
de élőben engem nem győzött meg: még a saját demójával se volt éles a képe és a ju6800-zal összevetve
Ha a polcra odadobott tévék alapján döntöttél, akkor nagyon rosszul.
Az UHD csak UHD anyagokkal állejtős és/vagy monitorként használva, minden másban körberöhögi az FHD, ha a tv adások a lényeg. UHD-n a tv adások még az FHD ellenére is, konkrétan szar! Egy frankón beállított 6400-nak nagyon nincs párja, pedig jóval drágább tévém is van, de mint írtam, csak akkor van értelme, ha 4K anyaggal etetem, az meg nagyon nincs még, hacsak nem költök erre...Ergo, neked kellett volna ott a helyszínen kipróbálni a beállításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest