Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ezt a szemét köcsög tévét nem lehet kicselezni. Korábban olvastam olyan hozzászólásokat, hogy ha éjjel kattog, meg egyéb módon zajong a tévé, akkor frissít. És én is úgy vettem észre eddig, hogy a bekapcsolás után dobálja fel a frissítési üzenetet. Szóval, úgy gondoltam teszek egy próbát az auto frissítés letiltás mellett el is veszem a netet a tévétől és csak akkor adok neki, ha a youtube-ot nézem. Az elmúlt pár hétben nagyon büszke voltam magamra, nem dobált frissítést, gondoltam kib@sztam a samuval. De nem, most bekapcsoláskor közölte hogy felrakta a 2820-as szoftvert. Tegnap kapott pár percre netet, úgy látszik az alatt az idő alatt szívta magába a köcsög
Természetesen kikapcsolt frissítés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest