Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
odipapa
üzenetére
Persze én tévedek..akkor a kiemelt részt megmagyaráznád? De nem kell.
A profilom alapján megtalálta a regisztrált tévét, megbeszéltük, hogy akkor kiküld egy szerelőt, hamarosan hív. Hívott is és elmondta, hogy a tv regisztrált sorozatszáma egy karakterrel kevesebb, mint ami kellene, hogy legyen; de nem baj, fényképezzem le a tv hátulján lévő matricát és küldjem el, azon rajta van a teljes kód, majd ők kijavítják a weboldalukon, és akkor majd tényleg küldik a szerelőt.
Nekem volt komoly gondom a samsunggal és javasolták a homárt írjam meg...ha nem oldottam volna meg számomra kedvezően, talán a pert követően megteszem. Nekem hivatalos és érvényes garancia papíron, regisztrált tv-m volt!
De ez nem ügy ahhoz képest..itt volt egy balfaszkodás user felől és volt egy másik a samsung részéről. Ráadásul még akkor amikor nem volt szigorítva a regisztráció.Mivel a regisztrációs oldalon ott vírít milyen hivatalos samsung gari papír kell így a téma hamar véget érne békéltetőn is: [link]
Tehát akinek nem ilyen van annak mo-n 1 év kötelező samsung garancia él. ha utána megszűnik a bolt mint a homáros cikkben lévő, megszopta az illető. Én erről írtam pár napja, hogy a pillanatnyilag 20-30-40K-val olcsóbb tévé akár 90K-val is lehet drágább ha úgy hozza a sors. Tehát fakultatív ki hol vesz tévét, számára mi a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest