Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashget

félisten

válasz odipapa #69253 üzenetére

Persze én tévedek..akkor a kiemelt részt megmagyaráznád? De nem kell.

A profilom alapján megtalálta a regisztrált tévét, megbeszéltük, hogy akkor kiküld egy szerelőt, hamarosan hív. Hívott is és elmondta, hogy a tv regisztrált sorozatszáma egy karakterrel kevesebb, mint ami kellene, hogy legyen; de nem baj, fényképezzem le a tv hátulján lévő matricát és küldjem el, azon rajta van a teljes kód, majd ők kijavítják a weboldalukon, és akkor majd tényleg küldik a szerelőt.

Nekem volt komoly gondom a samsunggal és javasolták a homárt írjam meg...ha nem oldottam volna meg számomra kedvezően, talán a pert követően megteszem. Nekem hivatalos és érvényes garancia papíron, regisztrált tv-m volt!
    De ez nem ügy ahhoz képest..itt volt egy balfaszkodás user felől és volt egy másik a samsung részéről. Ráadásul még akkor amikor nem volt szigorítva a regisztráció.

Mivel a regisztrációs oldalon ott vírít milyen hivatalos samsung gari papír kell így a téma hamar véget érne békéltetőn is: [link]
    Tehát akinek nem ilyen van annak mo-n 1 év kötelező samsung garancia él. ha utána megszűnik a bolt mint a homáros cikkben lévő, megszopta az illető. Én erről írtam pár napja, hogy a pillanatnyilag 20-30-40K-val olcsóbb tévé akár 90K-val is lehet drágább ha úgy hozza a sors. Tehát fakultatív ki hol vesz tévét, számára mi a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák