- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161311 üzenetére
Egy fénykép alapján nem lehet segíteni, mert másnál monitor vagy telefon kijelzője teljesen más kép ad mint amit te látsz.
Sok függ attól , hogy milyen tartalmat indítasz el.
Próbálj egy filmet ami hdr és szerintem inkább világosabb jelenetek vannak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161311 üzenetére
Így fotó alapján, meg hogy nem tudom milyen film nem lehet eldönteni. De az biztos, hogy ezen bőven van részlet veszteség. Lehet a film ilyen, nem tudom. Meg nyilván a színeket sem.
Vhiktor azért javasolta a filmes módot, mert az áll nagyjából közelebb a valósághoz. De ez is kicsit egyéni dolog, kalibrálással pontosítható.
Hogy kinek mi tetszik az más kérdés. A Samsung pont azért népszerű, mert rak egy sajátos "lencsét" a valóság elé, ami jobban esik az embereknek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161308 üzenetére
Samsung -nak (szerintem főleg OLED -en) eléggé túlszaturált képe van. A filmes módok kevésbé szenvednek ettől. Ez amúgy általában tetszik az embereknek, de túl sok köze nincs ahhoz, amit kalibrálva mutatna.
Amúgy ha tetszik, akkor nincs ezzel nyilván semmi gond.
Ha Xbox -nál próbálod állítani a DV és HDR módot, akkor FH5 -nél és/vagy Crew Motorfest -nél nézd a színt. Ott elég hamar ki fog ütni, ha a sok.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Roland861010 #161306 üzenetére
Milyen szinprofilt? Ez nem PC, egyébként oda is hiba letolteni színprofilt.
lletve minek, ha a filmmaker nem tetszik? Gyarilag nem rossz a filmmaker, minden más probalkozasaal csak rontasz rajta. Ha az nem elég akkor kalibralni kell, de mivel qd oled, ezért csak referencia műszerekkel lehet, mással nem.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Roland861010 #161304 üzenetére
Miért lenne baj? Mindenki hasznalja úgy ahogy neki a legjobban tetszik.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Roland861010 #161275 üzenetére
Az se sok érte amúgy
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #161273 üzenetére
395ezer az alja a Hardverapron...
Végülis 60k nyereség az 60k nyereség. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161273 üzenetére
Valószínű bevásároltak többen is. Ez mindig erről szól. Lehet a legtöbb valamelyik aprón köt ki.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161268 üzenetére
Úgy úgy
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161266 üzenetére
Hát azért ez nem így müködik, saját tapasztalat.
Beszéld rá, mert két körös lesz ha nem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161259 üzenetére
Ez a dizájn nagyon ment akkoriban.
Nagy, dizájnos keret, viszonylag lapos hátsó. Nekem volt UE37C5000QW, az nagyon menő volt, szintén abból az évjáratból.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161256 üzenetére
Beszéld rá a futárt , hogy vigye el amikot kiviszi az újat. Ne keljen visszamennie hozzád így neked sem kell otthon lenned emiatt.
Nekem januárban egy crt 50 rugót számított
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161256 üzenetére
Ez melyik modell? Úgy látom műanyag talpas verzió. Forgatható?
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161243 üzenetére
Király, akkor még a héten kiszállítják.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161241 üzenetére
Visszaküldöd 14 napon belül és visszakapod az árát. Ennyi idő alatt kiderül, ha tovább marad és úgy akarod eladni szerintem a 400- 450 reális érte.
Nem fogsz csalódni, ne parázz rá!
OLED tv topicban úgy is találkozunk majd. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161239 üzenetére
Vehetsz nyugodtan, enni úgy sem kér
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161237 üzenetére
Számít az is hogy milyen hdmi szabványnak megfelelő kimenete van a media player nek. A tv minden bement 2.1 es érdemes ugyan erre a szabványú kábelekre cserélned. Ne a kábel legyen a szűk keresztmetszet.
3-4 ezer forinttól a csillagos ég a határ. A játék konzolokhoz megfelelő kábelt adnak inkább ott a hosszúság lehet gond. -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161235 üzenetére
Nem adnak hdmi kábelt hozzá.
Mivel akarod összekötni? -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161228 üzenetére
SZerintem bizz benn, hogy viszik.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Roland861010 #161221 üzenetére
Még ha sikerült is megvenned és küldeni is fogják, akkor is kár abban reménykedni hogy minden flottul úgy fog menni mint más webshopokban, pláne másnapra...
. A Samsung a Raben vagy mi a neve futárszolgálattal fogja küldeni a tévét, ami szó szerint egy szégyen hogy micsoda egy legalja utolsó bóvli cég. Majd egyszer megkapod amikor nekik is olyan kedvük lesz vagy arra járnak...Először azt hittem hogy túlzás az a rengeteg negatív vélemény ami e körül a cég körül van, mostanra meg csak egyszerűen nem értem hogy lehetséges ez hogy egy Samsung ezzel égeti magát. Döbbenetes sztorik övezik, én magam is megtapasztaltam egymás után kétszer is.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161218 üzenetére
Majd érkezik és jön a magic...
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161208 üzenetére
Én egy ideig azt csináltam, hogy rokonságban, ahol sokkal gyengébb TV volt, odaadtam. Ami pedig garanciaidőn kívül elromlott ment beszámításba a Samsung-nál, addig pihent a pincében
.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161206 üzenetére
Gondolom nem akarod hónapokig hirdetni ~180 eFt-ról indulnék.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #161205 üzenetére
Szerintetek mennyiért lehetne eladni a Qledet?
Most kapott új panelt és alaplapot. -
válasz
Roland861010 #161202 üzenetére
Ha 10 után rendelted, akkor majd csak holnap.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161202 üzenetére
Gondolom időrendi naplója van a webshopnak és ameddig a készlet tart, azok a megrendelések teljesülnek. Esetleg még az módosíthatja ezt szerintem, hogy aki online kifizette az előrébb kerülhet az utánvételesekkel szemben (talán). Még olyan is lehet, hogy régió készlet átcsoportosítással, későbbi kiszállítással teljesítik (bár ilyen olcsón érdemes hetekig is várni rá)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161194 üzenetére
Ha a megjelenítést nézzük, akkor az OLED -nek az egyetlen hátránya, főleg egy jobb mini LED -hez képest a fényerő. Ez leginkább szerintem az általános fényerőben, illetve normál TV adásoknál üt ki a legjobban.
Utóbbi azért lényeges, mert a panel védelme miatt az amúgy is kisebb fényerőt érdemes tovább csökkenteni.
Minden másban szerintem egy laikus, kevésbé érzékeny ember számára is feltűnő a különbség a QD OLED javára.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Nagy, mondom úgy hogy több qled tv megfordult nálunk. Oled után már nem is gondolkodok más technológiába.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
OLEDnek dinamikusabb a képe, jobb a kontrasztja, méylebb a feketéje, nincs blooming, sokkal nmagyobb a színtér lefedettsége. QN90B mellet egyetlen dolog szól a nagyobb fényerő, semmi más.
-
válasz
Roland861010 #161189 üzenetére
Nekem már szállítónál van. Nem hallottam még olyanról, hogy utólag bárkinek töröltek volna megrendelést.
-
válasz
Roland861010 #161178 üzenetére
A 65-ös QD-OLED, összes többi méret WOLED.
-
alaves
addikt
válasz
-
FNZ
őstag
válasz
s90d-t rendelitek?
-
válasz
Roland861010 #161175 üzenetére
Én is 90B-ről fogok váltani, amivel nekem egyébként semmi bajom sincs. Igazából eszem ágába sem lett volna váltani, de ez az ár túl jónak bizonyult.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161111 üzenetére
Én már a második oled tv-m használom és terv, hogy az összes az lesz.
Meg vagyok vele elégedve! -
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #161109 üzenetére
Sok szerencsét!
Bízzunk a legjobb válaszba.Ha már csere lesz úgy remélem az oledet számításba vetted.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #161105 üzenetére
Jöttek láttak hibásnak ítélték a TV-t.
De még milyen hibásnak.A srác a szerviz menüben lévő tesztet tolta le és csak annyit mondott ahan az szép.
Szemből a baloldali rész tiszta csík és folt volt.
Írt egy panel meg alaplap cserét a jegyzőkönyvre.Viszont azt mondja ez csak 2ik szerelés lesz mivel amikor törték azt ugyan arra a szerelési jegyzőkönyvre csinálták 99%-ban mint az elsőt.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Roland861010 #161076 üzenetére
Én ennél sokkal de sokkal enyhébb dirty screen miatt állok el éppen a mostani Samsung tévémtől, illetve azt nem bírom megszokni, hogy a képernyő alsó ~20%a enyhén zöldes, míg a közepétől felfelé enyhén rózsaszínbe csap ez át. Fehér fórumokat böngészve tűnik csak fel, de akkor látható.
Rengeteget olvasgattam erről az utóbbi 3-4 napban külföldi fórumokon és az általad belinkelt képeknél jelentősen rosszabb állapotú dirty screen-nel szenvedő usereket a Samsung rendre elhajtotta hogy ez náluk tolerancia szinten belülinek minősül, mindezt garanciaidőn belül. Se javítás se csere se semmi visszatérítés. Döbbenetes sztorik ezek. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Roland861010 #161074 üzenetére
És most magyarul ?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161062 üzenetére
Samsung simán lehet 1 vagy 2 hét átvergődni a support -on.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161052 üzenetére
Értem, OLED-eknél inkább erősít a fotó. Kívánok szerencsét a csereutalványhoz.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161045 üzenetére
Remélem sikerül a csereutalvány. Az rtings-nél is kb. ilyen példány volt (gray uniformity résznél [link] ), nagyjából ez az átlag. Homogenitás vonatkozásában a miniLED-ek is (többi LCD) kb. ennyit tudnak. Az rtings 'gray uniformity' rangsorban az első négy QD-OLED (az S90D pont a 4.), utána jönnek a WOLED-ek, majd a miniLED-ek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161045 üzenetére
Szerintem ez elég csúnya. Nálam is van itthon VA mini LED, igaz nem Samsung... Tök jól mutatnak rajta a különböző DSE, illetve grey screen tesztek.
Lehet átlag tartalomnál nem jönne így ki, de ilyen töltőképernyőknél, illetve mesénél tuti nagyon feltűnő lenne, és marhára zavarna engem is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161043 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161041 üzenetére
Jó ronda. Ez milyen háttér, illetve szín, aminél nézed? Fotó alapján nem tudom pontosan megállapítani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161038 üzenetére
Náluk nem tudom pontosan hogy megy. Pl. ekkora összegnél van -e kifizetés az üzletben, vagy csak utalás. De egyelőre ez amúgy is másodlagos. Először el kell odáig jutni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161036 üzenetére
Ha ott tart a dolog, akkor kapsz egy csereutalványt. Aztán elődöntöd, hogy a kereskedőnél/szolgáltatónál választasz mást, vagy visszakéred a pénzt.
A mostani TV is a Telekomtól van?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161034 üzenetére
65S90D jó, az QD OLED. De online rendelésnél van 14 napos elállásod is, ha nem válna be.
Szerk.:
Egyébként S90D valószínű több helyen is lesz kint, ha meg akarod nézni valamelyik kereskedőnél személyesen. Ami viszont fontos, hogy csak a 65 colos QD OLED. Ami mondjuk nálad nem baj, mert pont az a kiszemelt méret. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #161032 üzenetére
Milyen felhasználói szokások mellé lenne? Milyen tartalmak? Milyen arányban?
Egyébként teljesen jó az OLED fényes nappaliba is. Nyilván azt nem fogja hozni fényerőben, mint egy mini LED, de én sem sötétítek csak azért, hogy TV -t nézzek.
Én használok OLED -et és mini LED -et is.
-
nyesix
senior tag
válasz
Roland861010 #161019 üzenetére
pont néztem hétvégén egy nappaliban (nagyobb környezeti fény) lévő QN90-est, és a képen lévő fehér részek (hangerő, csatornaváltó, feliratok) körül a világosodás rendesen észre vehető volt.
A tulaj nagy dilemmában volt vásárlás előtt, hogy S90 (OLED) vagy QN90 (QLED) legyen. Én is a QLED mellett döntöttem volna nappaliban, pláne, hogy nagyobb a fényereje is. Így sajnos a nagyobb fényerőnek nincs sok értelme, mert ha felolja elvész a VA panel feketéje, és a fehér részek körül dereng a fény. Kevés az a 720 Dimming Zone? -
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161027 üzenetére
Általában a harmadik javításnál már kérheted a csereutalványt. Egyébként többek között a szállítási és csomagolási problémák elkerülése végett is célszerűbb és gazdaságosabb is az otthoni modulcsere (max. félóra). Van ahol kérni kell, de nálunk, amelyik szerződéses területhez tartozunk ez az alap (Samsung, LG, Sony, Panasonic vonatkozásában).
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161025 üzenetére
Értem, akkor majd döntesz a megoldásról.
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161023 üzenetére
Igazából mindegy is, hogy miért ilyen (algoritmus vagy elektronika nem képes kiegyenlíteni megfelelően a miniLED-ek fénysűrűségét, stb.). Csereutalványt kérj, ha még garis. Végülis lehet próbálgatni még miniLED-eket (TCL, bravia 9, stb.), ha van idegrendszered hozzá. Nekem sem divatból van OLED-em. Eléggé zavarnak az LCD-s hibák (DSE, zónavezérlési anomáliák, stb.)
-
alaves
addikt
válasz
Roland861010 #161019 üzenetére
Nagyon kevés miniLED képes ennél jobb homogenitásra. Megoldás: 65S90D (QD-OLED)
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #159353 üzenetére
Pedig az szorításnak tünik. Lehet külső behatásnak fogja ítélni a szervíz
-
hyppo!
aktív tag
válasz
Roland861010 #159347 üzenetére
Két szélén lett megfoga es odébb rakva?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #159349 üzenetére
Az a baj, ha már észrevettem valami hasonlót, akkor tök mindegy mennyire látszik normál használat mellett. Zavar maga a tény, hogy tudom ott van. Meg aztán nem is normális dolog, ha tényleg össze van tapogatva alatta.
Persze lehet mást nem zavar, ezt simán el tudom fogadni. Azt is, hogy valaki a háta közepére sem kívánja a garanciális ügyintézést.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #159347 üzenetére
Engem baromira idegesítene.
-
válasz
Roland861010 #159288 üzenetére
Tudják a 144hz-et PC-re kötve, XSX 120hz a max.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #159239 üzenetére
Hz. Pont úgy, ahogy az Xbox topikban is írtam.
Samsung -nál beakadt valami, amikor úgy gondolták a Hz kijelzést FPS -sel jelöli. Az a játék továbbra is 30 FPS marad.
Vannak más esetek is, például Plague Tale Requiem -nél, ahol 120Hz -en már nincs 30 FPS lock. Így felmegy 40 FPS -ig a játék. Ettől függetlenül ugyanolyan szar marad, és mellesleg drop -ol is időnként.
Bár most már kapott performance módot is, ahol magasabb FPS van. Csak anno nem volt választható mód, és kizárólag a resolution ment 60Hz/30FPS és 120Hz/40FPS mellett.
-
válasz
Roland861010 #159223 üzenetére
Ez valószínűleg a Samsung speciális tükröződésmentes rétege.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #159168 üzenetére
Senki?
-
SASboy
tag
válasz
Roland861010 #159146 üzenetére
köszi, de a kérdésem nem erre irányult (egyébként alzán ugyanannyi most az 1 TB-s SSD, mint a HDD)
-
Yany
addikt
válasz
Roland861010 #159121 üzenetére
Abszolút. Egy sima ikeás mittled lámpát raktam mögé, kényelmesen felkapcsolható a távirányítójával, nagyon fasza. De valami háttérfény kell is, egészségtelen anélkül tv-t vagy monitort nézni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Roland861010 #159131 üzenetére
Játék mód.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Roland861010 #159124 üzenetére
"Szerintem pont a te PS5 beállításaidat használom."
Ezt hogy kell érteni? Vannak ún. ajánlott beállítások egyes TV modellekhez?
Arra én is nyitott lennék, Q80C is elég durván tudja a szemem égetni a PS5-tel, persze állítgattam ezt-azt, HDR módok is vannak, stb., de ha vannak tuti, must have beállítások, azokra kíváncsi lennék.
Szemkímélő mód is be van kapcsolva azt hiszem este 8-tól, de ez abszolút nem olyan, mint a monitorom pl., tehát gyakorlatilag észre sem veszem, hogy kímélő módban van, biztos valami speckó. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Roland861010 #159124 üzenetére
HDR10+ gaming off
Game HDR on
St2084: -3
Contrast enhancer, meg minden más hülyeség kikapcsolva. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #159125 üzenetére
Én sem tudok tök sötétben játszani (meg egyéb mást sem) a TV -n.
Mindig használok segédfényt, ami több pontból jön és állítható a fényerő is. Mivel mindegyik RGB, így a színhőmérséklet mellett más színeket is be tudok dobni.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Milyen tv-d van?
-
Celtis
veterán
válasz
Ilyen govee T2-t használok. Nem vagyok elégedett vele. Talán OLED-del jobbam működne a jobb betekintési szög miatt. Illetve ha csak a konzolhoz kell, akkor talán egy HDMI-s rendszer is megfelelne neked.
A govee-t kipróbáltam statikus háttérfény módban és arra jutottam, hogy filmnézéshez szükséges a háttér fényerejének változtatása a képtartalom függvényében. Különben vagy a sötét jeleneteknél zavaróan erős a háttérfény vagy pont a vakítóan világos képtartalmaknál lesz láthatatlan és hatástalan.
-
válasz
Roland861010 #159019 üzenetére
Dirty screen effect és blooming előforduló jelenség ennél a TV-nél.
-
bordi10
senior tag
válasz
Roland861010 #159017 üzenetére
Ez milyen TV pontosan? Eléggé kékes a háttér. Vagy alapból ezen a képen annak kellene lennie?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #159003 üzenetére
Azért nagyon remélem, hogy ezen a ponton már normális és korrekt módon járnak el. Ahogy Celtis is írta nézd majd meg, hogy tiszta -e a képernyő. Addig ne engedd el őket, amíg le nem takarítod (ha nem tiszta) és be nem kapcsolod.
Bár valószínű, hogy ezek után ők is meg akarják várni.
-
Celtis
veterán
válasz
Roland861010 #158975 üzenetére
Majd nézd meg a képernyő tisztaságát. Nekem anno full tenyérlenyomat volt körben, ahogy a hátlapot visszarakták.
Ha dzsuvás, küldheted is vissza takarításra. -
bghistvan
senior tag
válasz
Roland861010 #158975 üzenetére
Még ők gyanúsítanak, vicc!
Undorító kókler bagázs 🤮 -
bghistvan
senior tag
válasz
Roland861010 #158973 üzenetére
Ezt nem értem...
Mikor nem bonthatod ki a tv-t? -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #158961 üzenetére
Elkészült a TV .. Nincs utalvány nincs csere csakis a szervíz javítása.
Azt mondta a samsung most még ez aztán ha baj van intézkednek...
Az oktogon pedig azt mondta ki se bonthatóm a tv-t csak a szervízesek ...Mert már csomagolás előtt kőrbe lett fotozva.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Roland861010 #158961 üzenetére
Nálad mi történt?
-
bghistvan
senior tag
válasz
Roland861010 #158959 üzenetére
Első körben egy pufi meg egy fiatal kölyök, tegnap 2 idősebb fózer, egy bajszos meg egy ősz hajú......úgy szóltam rájuk hogy a keretben lévő drótot ne már a kijelzővel lefelé fordított tv hátulján egyengessék.
A samsung ügyfélszolgálat persze sajnálja nagyon,, kezdek kurv, kezdek kurvára pipa lenni, ma küldtem el nekik a képeket és a videót.
-
Bandeee82
tag
válasz
Roland861010 #158951 üzenetére
Egy nő hív, aki sosem mutatkozik be? Barbarának hívják amúgy, de azt se hidd el, amit kérdez. Megesküdött a fia életére is nekem, de hazudozik össze-vissza. Mondd nekik, hogy akkor kárpótoljon az Oktogon, utalják át neked a pénzt! Leejtették a tv-t, ki tudja belül még milyen kárt okozott és mikor jön elő, nem kötelezhetnek arra, hogy elfogadd szerintem.
-
Bandeee82
tag
válasz
Roland861010 #158946 üzenetére
Szokásos Samsung-Oktogon történet sajnos, bár itt most az Oktogon a hunyó. Nem értem hogy működhetnek így. Ha nekem ilyen vállalkozásom/cégem lenne, kínosan érezném magam. Múltkor a Samsung ügyfélszolgálatosnak mondtam, hogy menjen át az LG-hez inkább dolgozni, neki is jobb lesz 😀
Na, de akkor elfogadod a javítást? Ha igen, nem fognak új tv-t adni. Az Oktogon engem megpróbált betrükközni ezzel, aztán a Samsung el is utasította a csere igényemet, de szerencsére sikerült mégis megoldani, de sok fenyegetés kellett, és hogy a MM-t is bevontam.
Amúgy nem értem az Oktogon miért a Samsung válaszára vár, mivel ők okozták a kárt, nekik kéne megtéríteni. Nyugodtan mondd nekik! Meg hogy hetekig, hónapokig nincs tv-d az egy külön történet. Nekem több, mint két hónapig húzták.
A Samsung amúgy ki fogja várni a 30 napot ténylegesen, előtte ne is várd, hogy válaszoljanak. Ügyfélszolgálat meg csak annyit mondd, hogy várd a választ 30 napon belül. Sakk matt. -
Bandeee82
tag
válasz
Roland861010 #158861 üzenetére
Történt már valami az ügyedben?
-
AMD Power
titán
válasz
Roland861010 #158899 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. De én ha költség hatékony szeretnék lenni akkor Q80C, ha nem akkor QN90C.
-
MaDDoXX
tag
válasz
Roland861010 #158901 üzenetére
Nem tudom... media markt-ban azt mondták, hogy sokkal több a panelhibás belőlük, mint a samsungokból...
-
MaDDoXX
tag
válasz
Roland861010 #158899 üzenetére
Sajnos az már kb. sehol sem kapható... max. 1 éve napi 12 órában működő kiállítási darabokat lehet még pár helyen találni, de "használtat" nem akarok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158875 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Meg hogy arra az e-mail -re mit reagálnak.
-
persil
nagyúr
válasz
Roland861010 #158875 üzenetére
Undorito fereg banda egyebkent. A vilag osszes panaszat megkaptak mar, de valahogy nem akarnak kikopni, pedig nagyon ideje lenne az egeszet bezaratni a picsaba.
-
Piftuka
veterán
válasz
Roland861010 #158864 üzenetére
Nagyon jól tetted, hogy nem vetted át a készüléket.
Elképesztő, hogy a Samsung a nevét adja mindehhez, és még mindig ezzel a szervizzel dolgoztat... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158864 üzenetére
Jah hogy át sem vetted. Jól csináltad.
Én küldenék egy e-mail -t is a Samsung -nak. Telefonbeszélgetésre hivatkozva. Amiben csatolod a fenti képet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158861 üzenetére
Ez azért elég durva...
Beszéltél már velük? Mit szóltak? Mikor viszik el?
-
boborján2
senior tag
válasz
Roland861010 #158805 üzenetére
Egyszerűen megnézed a munkalapot és jól elhiszed emit ráírtak
Vagy
Megváltozó lan mac address, wlan mac address és tv serial száma. Nem vagyok képben tv alaplap cserékkel ,de én ezeket ellenőrizném (Már ha egyáltalán tudod a régieket)
Szerintem ezek árulkodóak lehetnek.Telefon fődarab cserénel (alaplap) ,a megváltozott IMEI számot ellenőriztem.
-
Celtis
veterán
válasz
Roland861010 #158805 üzenetére
Pl. onnan, hogy megszűnt a hiba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158797 üzenetére
Nem akarom védeni a Samsung -ot, mert őket pont nincs miért...de ilyen random problémánál elég szar a hibamegállapítás. Főleg, ha náluk nem produkálja.
Nem tudom mennyire tudják mélyen kezelni a szoftveres problémákat, de gondolom újra fogják tenni az egész OS -t. Nem biztos, hogy ezt hardveres meghibásodás okozza.
-
K2016
csendes tag
válasz
Roland861010 #158777 üzenetére
Értem.De akkor miért viszitek ilyen szemét helyre?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158777 üzenetére
TMX az alja mindennek, viszont ezt rendesen ki is lehetett használni. Mert ha csontra kipucoltad a telefont az összes partícióval együtt, csak pislogtak, mint hal a szatyorban.
Amikor javítás nélkül jött vissza a telefonom, és még meg is karcolták, akkor szépen hazavágtam a készüléket. Náluk pedig megállt a tudomány, így jöhetett a csere.
100x inkább Samsung szerviz. Én rendszeresen veszek tőlük telefont, illetve idén bevállaltam a márkát okosórával is. Elégedetten használom őket. Remélem TV -vel nem találkozunk újra, de ha mégis, akkor hasonlóan oldják meg, mint legutóbb.
Mert akkor az lesz a legnagyobb problémám, hogy 2-3 évente milyen új TV -t válasszak az aktuális modellek közül.
-
K2016
csendes tag
válasz
Roland861010 #158770 üzenetére
Na jó....De nem is egy kategória a 2 márka....
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158768 üzenetére
A legnagyobb baj szerintem nem a meghibásodások számával van, hanem az ügyfélkezeléssel. Mert amúgy sokkal kevesebb panasz lenne, ha korrekt módon kezelnék a garanciális problémákat.
Írom ezt úgy, hogy egyébként nekem nem volt velük különösebb problémám. De azért vannak itt hajmeresztő történetek.
Valószínű általánosságban másképp működik, hiszen még mindig elég jelentős piaci szereplő a Samsung, ha TV -ről van szó. Csak ugye Magyarországon élő emberként ez nem igazán nyugtatja meg az átlag Bélát. Így valószínű okkal rossz a megítélése a szerviznek, vagy akár az ügyfélszolgálatnak is.
Más topikban is, ha TV -ről van szó, akkor sokan ezért nem szokták ajánlani a márkát. Sőt, kifejezetten igyekeznek lebeszélni másokat.
-
K2016
csendes tag
válasz
Roland861010 #158768 üzenetére
Csak a szervizek anomáliája miatt kérdezném, elég patkány hozzáállásuk van ahogy olvasom...Hiba nyilván mindenhol lehet...
-
Bandeee82
tag
válasz
Roland861010 #158757 üzenetére
A csere tv-t a Samsungnak kell adni, nem a Telekomnak. Ha nincs, vagy nem adnak, akkor csereutalványt kapsz, amin szerepel az összeg is. Azzal vissza kell menni a Telekomhoz és elsősorban "le kell vásárolni", de nem kötelezhetnek, hogy ugyanazt vegyél. Tudsz egy olyan kiskaput kihasználni, hogy azt mondod olyan tv-t akarsz venni, ami nem kapható náluk. Ekkor vissza kell adni a pénzt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Roland861010 #158721 üzenetére
Jól tetted. Majd írj, hogy mi lett a vége.
Gondolom már eleve úgy készültek, hogy nem a helyszínen javítanak. Amikor a miénket elvitték akkor is azt mondta a figura, hogy majd bent a szervizben a műszerészek néznek rá, mérik ki.
Bár nálam már nagyjából sejteni lehetett, hogy nem lesz belőle javítás. Mondta is a Samsung -os, hogy valószínű ezt már nem hozzák vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest