- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Lesliegold #112000 üzenetére
UPC topik.
1221 és segíteni fognak. -
Batib
őstag
válasz
Lesliegold #111948 üzenetére
Ebay, vagy itt a PH-n is láttam hirdetni. Máshol nem tudom.
-
Batib
őstag
válasz
Lesliegold #111944 üzenetére
Van ilyesmid is hozzá: CA modul Vagy csak a kártya van. Igen látom (utánanéztem) ennél is kell a modulfogadó, mint előttem írták.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
A tv hátulján egy matricával le van ragasztva ha még nem volt használva.
-
Clever0
senior tag
válasz
Ha olyan, mint a mostaniak, akkor egy L alakú alkatrész kell hozzá, amit a tv-hez adtak. samsung ci+ adapter
-
Flashget
félisten
válasz
Lesliegold #106587 üzenetére
D széria képileg a legjobban sikerült volt az összes modell közül.
Viszont a leg gyengébb is amrt és külső hw csatlakozását illetően. wifi stick csak úgy mint kamera vagy bill. csak egy féle és samsung csatlakoztatható hozzá.
ebayon próbáld meg -
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #17531 üzenetére
Ezt a témát én lezártam. Úgy látszik egyes emberek szellemi szintje nem engedi megérteni és elfogadni a másik véleményét, csak a maguk hülyeségét hajlandók szajkózni.
Ott a pont. Ti nyertetek. Vége. -
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #17417 üzenetére
Miért háborogsz azon, hogy valakinek más a véleménye a lejátszóról, mint neked?
A BDRip dolognak pedig nézz utána kicsit! Ami 1-2GB és avi kiterjesztésű, az nem BDRip. Csak a forrása a BDRip a kódolt avi-nak. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Lesliegold #17417 üzenetére
Én is ugyanezt mondom.
Sok mindent lejátszik, de alap cucc, gyakorlatilag nulla beállítással.
Nekem eddig csak a 3D anyagot nem tudta kezelni, de erre ott a power DVD 10
Ami inkább fura, hogy dolby digital hangsávnál jobban fel kell hangosítani, hogy lehessen hallani a szöveget.
Ezt megoldhatták volna plusz 1 hangszóróval, de a többi jó. -
BBéci
legenda
válasz
Lesliegold #17393 üzenetére
BD ripnek a teljes, tömörítetlen filmeket szoktuk nevezni, amik nem mkv-k, hanem m2ts fájlokból állnak, bár az ISO inkább illik rájuk. Azokhoz külső lejátszó kell, ammak ellenére, hogy például a D8000 le tudja játszani a fájlokat, de nem az igazi.
-
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #17393 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nekem nem visz mindent - kivéve killa sample - hanem, hogy csalódás a működése.
MKV-ba beágyazott feliratokat nem jeleníti meg, nem kezeli a fejezeteket mkv-ban. A külső feliratok közül csak egyet kezel. A könyvtár szerkezetben nem lehet törölni, és hasonló nyalánkságok. -
InfiniteReality
őstag
válasz
Lesliegold #17341 üzenetére
Nemtudom arra képes-e, alapból ugyanis nincs a MT-ben torrentkliens. Nem arra találták ki. A RouterOS (a RB-k saját linux alapú oprendszere - egyébként letölthető és PC-re vagy más vasra is feltehető) egy nagyon jól konfigurálható, sokrétű szolgáltatásokkal rendelkező cucc. Kisebb netszolgáltatók a gerinchálózatukon használják, de otthon is jó szolgálatot tehet.
WIFI-s netszolgáltatók nagy kedvence, mert van egy saját(!!!) wifis protokollja, amivel 10+ kliensre is lehet párhuzamosan(!!!) mondjuk HD-s youtube videókat lejátszani (5-6 felett a normál WIFI megdöglik folyamatos adatátvitel esetén).
Amúgy bizonyos mértékben a RouterOS is fizetős, sajna.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Lesliegold #17328 üzenetére
És ha valakinek ennél is komolyabb és emellett minőségibb router kell + szeret szöszölni a beállításokkal, akkor MikroTik! Például az MT 750G-ben 600 MHz-es proci van (GL-ben 400MHz) és tud mindent.
Bővebb infó:
http://routerboard.com
http://mikrotik.com
http://wlan-ok.huWEB-es felületen, SSH és egy saját .EXE programmal (winbox) is lehet piszkálni. Ezutóbbi nagyon komoly felületet nyújt a beállítások módosítására.
-
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #17061 üzenetére
Engem is megkeresett privátban. Válaszoltam neki, linket is küldtem. Innentől kezdve ez nem lustaság, hanem tiszteletlenség. Ha durván akarnék fogalmazni, akkor bunkóság. De nem akarok durva lenni.
-
JoeYi
őstag
válasz
Lesliegold #16889 üzenetére
ha nem bánod beraktam a tudástárba a sztoridat
-
Lesliegold
tag
válasz
Lesliegold #16886 üzenetére
Megoldottam, rejtett attribútumú könyvtárból nem szabad a megosztott könyvtárba másolni, mert valahogy továbbviszi a megosztott könyvtrába is, így láthatalanként is mutatja a TV médialejátszója pedig ott van a megosztott könyvtárban, és ha ilyen file-okból több van, mint 2 GIGA a megoszott könyvtár gyökerében, akkor megfogja a médialejátszót és csak a könyvtárszerkezeteket engedi látni, magukat a lejátszható file-okat nem...De mire erre rájöttem.....
-
sgyulus
csendes tag
válasz
Lesliegold #16549 üzenetére
Csatornarendezési megoldás PC-n a Samsung német oldaláról a D szériához is.
-
sandró60
addikt
válasz
Lesliegold #16605 üzenetére
Honnan származik a Tv-d?Ha Szlovák gyártmányú és 40"akkor nagy valószinűséggel Samu paneles
-
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #16605 üzenetére
Talán kézrátétellel.
A panelra utaló kód kívül nincs a TV-n. Legalábbis az enyémen. -
BBéci
legenda
válasz
Lesliegold #16593 üzenetére
Ezekhez ennyire nem értek, két db merevlemezes (500 GB és 1 TB) felvevő van a polcomon, az egyik HD-ben is rögzít, azokat használom.
-
mobiltel
tag
válasz
Lesliegold #16547 üzenetére
Nekem is 01 van a versionnál!
Akkor szerintem a pendrivenél kevés az írási sebesség azért nem működik vele! -
TriplaT
csendes tag
válasz
Lesliegold #16490 üzenetére
heló!
Ha ezt a SamyGot akarod feltenni akkor :
smart gomb -> piros A gomb bejelentkezés -> itt létrehozod a develop felhasználót (nem kell jelszó) majd bejelentkezel ezzel.után d gomb kék majd-> fejlesztés->szerver ipcimének beáll. itt beirod 46.4.199.222
ezután szinkronizálás és telepiti
majd ha kész kilépsz a smartból , vissza és ott is lesz -
BBéci
legenda
válasz
Lesliegold #16444 üzenetére
Amit külső forrásról, (HDMI, Scart) kap a tévé, azok hangját csak sztereóban adja az optikai kimenetre.
-
sanyaboy
csendes tag
válasz
Lesliegold #16386 üzenetére
Az nem csak surround? Dolby Prologic csinálja vagy ilyesmi nem? A sztereó jelből csinál térhangzást az enyém legalábbis. Ha van optikai bemenet a házimozin, azzal valódi 5.1-et érsz el. Javítsatok ha rosszul tudom
-
sonye
senior tag
válasz
Lesliegold #16287 üzenetére
Neked milyen szolgáltatód van? Sima TV kábel vagy boxos cucc?
Az analóg adások is képek, mert nekem borzalmasan csúnya a kép. -
sonye
senior tag
válasz
Lesliegold #16306 üzenetére
Helló!
Hangfal javaslatnak logitech 2.1-es kis hangszóró szett:
http://www.argep.hu/product_1293296.html
Nekem még a gépemen az X-230 van és imádom!
Én a fent említett típust fogom hozzákötni, mert árban is jó, mer teljesítményben is! -
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #16328 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
Lesliegold #16306 üzenetére
"A TV-re illesztendő 2.1 -es aktív hangfalra nincs javaslatototk?"
Valami minőségit válassz, pl. Logitech: edigital.hu/Hangfal/Logitech_2.1_Z-523_hangfal_fekete-p60730.html de túl sokat ne várj a fülhallgató kimenettől. Inkább optika egy erősítőbe vagy házimoziba. -
sanyaboy
csendes tag
válasz
Lesliegold #16055 üzenetére
Hogy a kódolt cuccot a rögzítő tévén kívül hogy tudod megnézni, arról fogalmam nincsen. De azt tudom, miért kiált formázásért a win. A tévé XFS filerendszerre formázza a vinyót. Ez alapból win alatt nem használható, linuxon megy mondjuk. Win alá is léteznek XFS olvasó progik, de hogy ezek mennyire használhatók... remélem a sok "nem tudom" segített vmit
-
JoeYi
őstag
válasz
Lesliegold #16055 üzenetére
vszinű sehogy. Samygo progiját kell feltolni a TV-re, és akkor nem kódolja le a videókat. Persze ezzel veszik a gari, meg még el is lehet rontani a TV-t
-
csimpok
aktív tag
válasz
Lesliegold #15791 üzenetére
Az UE40D6500 meg elfogyott, mire odaértem, így csak előrendelni tudtam, elvileg jövő hét végén kapom meg. Ismét megnéztem, most nem tapasztaltam zavaró akadozást, sőt a mellette lévő D5500-hoz képest láthatóan sokkal simább volt a mozgás (nemhiába, azért a 100 Hz megmutatkozik). Persze ezt nem tudom, hogy milyen motion módba voltak a tévék beállítva.
-
tibike8
őstag
válasz
Lesliegold #15740 üzenetére
A távolságról annyit, hogy kb. nekem is ennyi táv. van és 37-est gondoltam, de hagytam magam a 40-esre rábeszélni és teljesen jó. Lehetne még akár nagyobb is, de már nem fér ne el.
-
nightshadow
veterán
válasz
Lesliegold #15650 üzenetére
Itt a letölthető manual: [link]
- USB-s winyóra felvételkor van időzített felvétel (beprogramozhatom előre?) vagy csak akkor és azt tudja felvenni, amit éppen nézek? Mi van, ha be sincs kapcsolva a TV
A részleteket nem tudom, csak azt, hogy feltud venni USB-re, de ha jól tudom, akkor csak a saját digitális tunerén keresztül, az analógon nem. Részletesen lásd. manual 234-244 oldal.
- Milyen formátumokkal nem birkózik meg a TV médialejátszó része?
Lejátszható videóformátumok, lásd táblázatot a 247-249 oldalakon.
- A fentebb leírtak tekintetében biztosan állítható, hogy az UE-32D6100 az én TV-m 140.000Ft-ért, ha már lecserélem a régit? Nincs egy olcsóbb, ami nekem megfelelne?
Ha kell a PVR (videórögzitő), akkor nincs, mert az D6100-től van. Mikor ajánlottam a D6100-et, akkor még nem szerepelt a feltételek között a Xbox játék (#lásd 15407-es felszólalásod). Nem találtam infót a D6100-nek az input lagjéről, csak a D6500-ről:
UE-40D6530 46ms (hdtvtest.co.uk)
UE-40D6530 váltakozó 40ms-70ms között (trustedreviews.co.uk)Szerintem e körül lehet a D6100-nak is. Gyors fps játékokhoz a 30ms alatti tévék ajánlottak. Ha mégse kell a PVR, mert megoldod az STB-on keresztül, akkor ott van a D5000 (vagy D5500). Ez inkább alkalmas játékra a 30ms körüli input lagjével, s kijön 100k körül. Ekkor viszont lemondasz a valódi 100Hz-ről, meg a jobb általános képminőségről. (Én személy szerint biztosan nem adnék 100-110k-nál többet egy 32"-es tévéért.)
-
nightshadow
veterán
válasz
Lesliegold #15440 üzenetére
csak ez tudja, vagy ettől felfele már a többi is?
D6100 és ettől felfele mindegyik tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest