- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#20221952 #128884 üzenetére
Mindenképpen szeretném a tv hangját feljavítani és - ha jól értelmeztem az Interneten talált adatokat - ezek csak 10W-vel nagyobbak, mint a tv beépített hangszórói és mégis jobban szólnak.
Mi az, hogy 10W-vel?
Csak remélni tudom, hogy nem 10 watt-ra gondoltál, mert már az is gáz, hogy ezeket a remekműveket egyáltalán azokhoz a szokolba való gagyikhoz hasonlítod.A vintage hangfalak, meg úgy minden hasonló cuccnak a legnagyobb ellensége, ha nincsenek használva.
Ezért simán benne van a pakliban, hogy már nem jók. Viszont, az sem kontakthiba lesz, vagy ilyesmi, hanem nagy valószinűséggel a hangszórók peremvédő gumijai elporladtak. Aki ért hozzá, az könnyen javítja, de nem két fillér lesz. De az is lehet, hogy semmi baja, én erre tippelek. Ezeket akkor összerakták és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest