Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crucio #128571 üzenetére
Most, mit lehet erre mondani, nekem is hatalmas csalódás az általam választott és vásárolt Samsung TV, pedig egy UE65MU8002 410 ezer forintért.
Itt már többször leírtam, hogy milyen gondjaim vannak vele, és a legtöbb esetben vagy azt kapom válaszra, hogy más nem tapasztal ilyet, vagy azt, hogy nem értek hozzá és ezért nem jól állítom be, vagy azt, hogy már megint olyat akarok megoldani, amit nem lehet (igaz PuMbA?).
A legutóbbi színtorzulásos problémámra sem kaptam sokáig érdemi választ, sőt volt olyan fórumos, aki a tv elhelyezésével kapcsolatos reagált pimasz módon, bízom benne, hogy ez most egy darabig kielégítette szánalmas személyiségét. Azért van néhány olyan fórumtárs, akire lehet számítani és próbál segíteni (Selynelar).
Ma voltam az érdi DIGI ügyfélszolgálaton és hoztam egy HUMAX DIGI+C HD4 eszközt, ha már a Samsung nem képes a megfelelő vételre.
Ha úgy vesszük vettem egy 65" méretű monitort beépített hangsugárzókkal, tök jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest