- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
pepe4 #151798 üzenetére
QE55QN90 Boe által gyártott panel van! Ads panel ami az ips panel hoz hasonló, csak kicsit jobb a kontrasztja! Ill a fekete az fekete a mini leddel! Így annyira nem tűnik fel, hogy nem Va panelt kapott! Qn95 magasabb kategóriájú, kapott One connect boxot, ha falra teszed akkor az kényelmesebb megoldás. Bármelyiket választod nem okoz csalódást. De ha mindenképpen Va panelt akarsz akkor QN95. Annyit tennék hozzá, hogy nem tűnik fel az alacsonyabb kontraszt,de akinek van itt qn90 majd megerősíti.
-
wallace 234
őstag
-
Flashget
félisten
ez így olyan, mintha ezt írtad volna:
eddig lejátszotta majd frissítettem és azóta nem.D6500 az egyik legjobb eddig kiadott középkategóriás készülék a FHD-k között samunál és már nem is lesz jobb, ha a képet vesszük alapul cserébe viszont elég gyengécske hardvereket kapott. Használd kijelzőként és ahogy javasolták lejátszáshoz valamilyen külső eszközt használj ami erre hivatott.
-
Flashget
félisten
serviioval lehet bizonyos streameket wifin keresztűl..
de én azt szoktam pl. ezzel a streammel hogy HDMI kébellel kötöm össze a TV-vel..és nagyban nézem a már SD mínőségű streamet hétvégenként reggelente. -
hTic
csendes tag
Üdv mindenkink!
Többen panaszkodtak hogy a Samu C530 filmlejátszásnál gondok vannak az mkv vel.
Nekem 1 éve van 37C530-asom de eddig még minden mkv-t sikerült lejátszanom kivétel nélkül (min. 200db) annyi az egész hogy nem commanderrel másolom fel a pendrájvra hanem mkvmerge GUI 2.1.0-val felmuxolom a pendrájvra, csak a magyar hangot hagyom benn, és tökéletesen lejátsza mindet. Ez főleg a racis és a the vegas rilézeknél kell. Az m2ts kiterjesztést is lejátsza ha átnevezem mp4-re. Wmv-vel sem volt gondom, avit nem sokat játszottam vele de azokat is vitte. Eszembe sem jutott eddig médiaplajert venni vagy förmözni.
Egyetlen gondom volt eddig amit még nem sikerült megoldani, és amiért feljöttem a fórumra, hogy az mkvból kiszedett feliratot mivel kell átkonverálni, hogy az ékezetes betűk helyett ne krixkraxok legyenek.
Level 5.1 el kapcsolatban passz! Mivel lejátszik mindent ezért nem szoktam nézegetni az adatait. Majd keresek hátha azt nem visz, bár a tesóm 3Ds LG-jére is azt mondták hogy nem viszi, és muxolás után simán viszi a 3D HalfSBS 1080p-t Level5.1-el. Az más kérdés viszont hogy az meg egy csomó 3D HalfSBS 1080p-t Level4.1 es filmet nem játszik le. Annak viszont hiába nézegetem az adatait, nem találok bennük összefüggést, úgyhogy a segítség jól jönne! -
mezis
félisten
Üdv.!
Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot !
Én azt a választ kaptam tőlük, mint a PC-k BOIS frissítésére szokás adni.Azonkívül: "A szoftware frissités elött szükséges ellenörizni a jelenlegi szoftware verzió számát mely a készüléken van. Ezt a tv-n
Menü - Terméktámogatás - Samsung Ügyfélszolgálat menüponton belül lehet ellenörizni. Ezt követöen a honlapunkról, a
készülék adatlapjáról azt a frissitő fájlt töltse le melynek kezdő betüi megeggyeznek az Ön tv-jén lévő szoftware verzió
kezdö betüivel. A frissitő .exe fájlt mentsük a számitógépre. A mentés után csatlakoztassunk a számitógéphez egy
teljesen üres pendrive-ot. A gépre mentett exe fájlt csomagoljuk ki a pendrive-ra. Ezt követöen a pendrive-ot
csatlakoztassuk a tv-hez. Ha a frissités nem indul el automatikusan, el tudja inditani a Menü - Terméktámogatás -
Szoftware frissités - Usb-n menüpontból."Nem kaptam viszont választ arra, hogy ajánlott-e a szünetmentes tápegység, vagy biztonsággal elvégezhető a nélkül is....
Nekem minden működik, így nem frissítek.
-
Rcsi
csendes tag
Udv!
Keress egy progit ami kezeli az ISO file-t (pl.: ISO Buster), ezzel ki tudod szedni a cuccokat az ISO-bol, es azt mar valoszinuleg lejatsza a tv-d is. Eddig en igy csinaltam, es mindig tuti volt a siker.
Viszont van ami nekem magas, ha valaki tud segiteni azt megkoszonnem.
Adott egy mkv file (3d film van benne) es a d6500 tv-m azt irja, hogy nem tamogatott felbontas. Na ezzel mit lehet kezdeni, es legfokepp hogyan?A masik problemam a halozati, vagy all share.
Vuze nevezetu progival probalom hasznalni tobb kevesebb sikerrel. Mindent lat a tv, el is inditja a lejatszast, de 5-20 mp mulva megall, es kiirja hogy eszkoz levalasztva.
Ha valaki hasznalja ezt a progit, es mukodik, kernek egy kis help-et!
Minden erdekel, ha mindenkepp kabellel kell osszekotni a tv-t a routerrel az is, vagy ha csak valami beallitas lehet a hibas az is.
Elore is koszonom a segitseget, es tovabbi jo szorakozast mindenkinek! -
pucni
csendes tag
A 3D iso lehet DVD iso is anaglyph "sima" red cyan szemüveges. Sajnos ezt nem kezeli a készülék belső lejátszója, de ha számítógépen kicsomagolod a tartalmát, akkor a VOB kiterjesztésű fájlokat lejátssza. Viszont több vob is van, amit mind le kell játszani a komplett filmhez.
-
pucni
csendes tag
d6570 tv lejátssza az m2ts fájt?
Nekem lejátszotta a következő módon:
A *.m2ts kiterjesztést először nevezd át *.ts kiterjesztésre a számítógépen. Ha utána USB-ről játszod le, akkor elvileg vinni fogja.
Ha hálózatról, akkor lehet, hogy előbb frissíteni is kell a mappatartalmat, ahonnan játszod. Példának okáért a PC megosztott mappájából néztem filmet, majd a filmet átmozgattam máshova, viszont a TV még akkor is ott látta a már elmozgatott filmeket és lejátszásnál azt írta nem támogatott formátum. Pedig már ott sem volt a film.Egy másik trükk:
A TV *.mov fájlokat sem játszik le. Viszont ha előbb átnevezed *.mp4 kiterjesztésre, akkor szerencsés esetben menni fog. Ez nem minden mov esetén működik, csak aminek a kódolása mp4-es. Nekem egy kamerám vesz fel mov-ba és azt nem játssza a TV, de ha átnevezem, akkor kép és hang is megy. -
BBéci
legenda
Mi a túrónak vettél full HD tévét, 720-as filmekhez? Felesleges pénzkidobás volt.
Ülj közelebb, legalább 2 méterre!
Tölts le tesztképeket, ellenőrizd, milyen távolságból látod a vonalakat!Wertigo1984
Mi a csudától lenne kontrasztosabb a LED-es? Szerintem semmitől, hacsak nem Local vagy Micro Dimminges. -
zjuhasz
aktív tag
no ezt találtam egy fórumon:
egyrészt van a "sima"film, ami 2D-s, és e mellett vannak a bináris file-ok, amik a másik oldalhoz kellenek, de ezek csak az eltérések a másik oldalhoz képest. itt a 3D-s filmeknél egy MVC codec-et használnak, valamint használják a hard link-et, és valahogy igy tudták megicsnálni azt, hogy a lejátszás rovására se menjen, és visszafelé (2D) kompatibilis legyen (ugye egy 3D-s film egy 2D-s supportáló lejátszóban is lejátszható).
szóval, ha csak a filmet tartalmazó fájlt húzod át a hdd-re és játszod le a tv mediaplayerén, akkor 2D lesz.
Én 3D-hez azt javaslom, hogy játszd le PC-n Powerdvd-vel (az pl. tudja a 3d-t) és HDMI-n kösd a TV-re -
medek3
aktív tag
Ha sima hdd- t használsz pl story station- t, gondolom úgy kezeli mint egy pendrive- ot és csak azokat a kiterjesztéseket hajlandó lejátszani amiket a tv media player- e támogat.
Sanszos hogy az iso val nem boldogul. Hdd- vel rendelkező médialejátszók, mint az o'play a saját media player- üket használják. Itt már fontossabb az összes kiterjesztés támogatása, különben a kutya se venné.érdemes ilyesmibe feccolni, mivel a cd sorsa megpecsételődni látszik.
Ráadásul a samu allshare progija frissítés után nem, hogy nem tudja kezelni a BD filmeket, de most már folyamatosan leállítja a kiszolgálót, ha BD filmet lát a kijelölt mappában. -
PLaci58
addikt
Kiszeded a tartalmát valamilyen programmal.
pl. Total Commander-hez keresel egy ISO.wcx beépülő modult és úgy kezeli mint egy rar-t.
Vagy valamilyen Image driver vagy ISO kezelő programmal nekiesel.Pinochet!
Jó neked, hogy a Samu egyszerre tudja a 2 opciót. Az LG csak külön engedi. Vagy-vagy. -
torma1981
veterán
Megmondom őszintén szerintem még nincs kiforrva a 3D-s technológia.
Biztos egy eredetileg 3D kamerával felvett film (Pl:. transformers 3 stb) nagyot üt de 2D-t átkonvertálni 3D-be nem nagyon látom az értelmét. Pár év múlva biztos ez a jövő de most még nem érdemes 3D-s tv-t venni. Inkább egy jobb minőségű 2D-st. De ez csak az én véleményem.Meg ahogy a MM-ben láttam a Samsung 3d-s tévéknek elégé vibrálós volt a képe a szemüvegen keresztül. Az LG passzív tv-je messze nem erőltette meg a szemet.
-
-
Szabo.Peter
csendes tag
Utóbbi jó neked. Nincs egyértelműen leírva sehol ugyan, de a "TDT" és az "MSX" két külön processzor-hoz van, a tiédben MSX van.
Én most tettem fel az új TDT-t, de sajnos úgy néz ki így sem támogatja azt a néhány kodeketEzzel persze együtt tudok élni, csak kb minden 5-ödik film problémás. Ha nagyon eldurvulna a helyzet majd veszek egy médialejátszót, de addig is így használom, mert amúgy kiváló minőséget nyújt fullHD filmeknél, 5.1 hanggal optikán kivezetve.
-
Flexy90
senior tag
-
noxika72
tag
Kedves Pepe4!
Jobban jársz ha átkódolod agy arra megfelelő programmal pl.: xvid4psp nagyon okos kis program, létezik magyar és hordozható változata is. Egy film átkódolása úgy 10-12 óra E7300-on. De "minőségromlás nélkül", a Level váltással én is probálkoztam egy párszor sosem volt szerencsém. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest