- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GLOCK34 #21875 üzenetére
"Nyilván igazad van az árat illetően,bár nincs ekkora különbség mivel az lw5500 inkább a d6500 kategóriája szerintem"
Így van.Erről a 2 tv-ről volt szó.Természetesen ha tudod etetni fullhd-s 3d vel a d7000-et és anyagilag is megengedheted magadnak akkor az a jobb választás ezt szerintem senki sem vitatja.
-
törölt tag
air
(fanatikus tag)"Szomorú, de azt kell mondjam, hogy 3D tekintetében az LG sokkal jobb."
Ezt mire alapozod?? A passzív szemüveges megoldások kapásból félHD 3D-t adnak. Vagyis az LG a Samsung 6xxx-es széria tudását nyújtja maximálisan 3D módban. A Samsung D7000 és D8000 készülékei messze jobb 3D megjelenítést alkalmaznak mint a passzív megoldások.
Nem én hasonlítgattam, én reagáltam rá
A 3D megjelenítés nemcsak a felbontásból áll.Crosstalk,fényerő, mélységérzet, komfortérzet stb.
ebben sztem az lg jobb mint a samu 6xxx sorozat. A D7000-et Ti ketten hoztátok fel példának és én el is ismerem, hogy az jobb, de nem annyival amennyi az árcimkén áll.Amiket meg most felhoztál példának szerintem nem egy átlagfizetésű ember pénztárcájához van szabva, tehát nem abból fogy több, de befejeztem nincs szándékomban indulatokat szítani
-
törölt tag
válasz
Carvus #11555 üzenetére
Engem például érdekelne egy összehasonlító teszt a 2 modell között 40c650 és 40d5500.Javult-e az idei évben az edge ledes bevilágítás,lehet-e ugyanolyan bestbuy mint a c650 volt.
És itt most nem a "Pana plazma az istenkirály" BBéci véleményére vagyok kíváncsi aki egy privátra annyit sem tud nyögni, hogy olvasgasd a fórumot -
törölt tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lenne lehetőségem lecserélni egy 1 éves samsung le40c650 tv-t egy új ue40d5500-ra teljesen ingyen.Szerintetek megéri?
-
törölt tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne.Azt tudom, hogy a samu le40c650 többféle panellal létezik.Az igaz-e, hogy a 46 colos viszont csakis samu panelessel szerelt? -
törölt tag
előre beállítottakat állítottam csak eddig.mindegyiknél látható hol jobban, hol kevésbé
szerk:Viszont az általad javasolt beállításoknál nem látszik
egyébként attól még mindig érdekel, hogy a gyári beállításoknál miért van az az alig látható téglalap
-
törölt tag
Sziasztok!
Mától énis samu 40c650 tulaj lettem és lenne egy kérdésem.Ha be van kapcsolva a100hz akkor mintha egy külön ablak jelenne meg a képernyő közepén amit gyorsabb kameramozgásoknál lehet észrevenni.Másnak is van ilyen tapasztalata ha igen miért van ez?
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt főleg samu c650 tulajok vannak és kardoskodnak a 100hz mellett.Azért mégis megkérdezném, hogy tényleg megér ez plusz 30k-t,mert nekem nagyon szimpatikus a c550 is éshát mint 3gyermekes apuka tudom hova tenni azt a plusz 30k-t.
Igazából nem győzött meg se teszt se felhasználó, hogy nekem nagyon kell az a 100hz
Elnézést kérek ha ezzel megbántok vkit.
Előre is köszönöm a HASZNOS válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest