- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikola.akos
csendes tag
válasz
Rob Rob #15094 üzenetére
Én a Garmin F3 > FR 255 > FR 955 > FR 965 utat jártam be. Nekem a MIPS kijelző sosem jött be, mert bár jól olvasható napfényben, de tükröződik is kegyetlenül, emiatt sosem szerettem, és nem is láttam túl jol. A FR 965 kijelzőjével maximálisan meg vagyok elégedve, napfényben is tökéletes. Ha ezt választod, mindenképpen kell rá valamilyen védelem, mert piszok gyenge az üveg es a lünetta is.
-
mikola.akos
csendes tag
válasz
qltsar #13186 üzenetére
ööö, én csak ezt az egy fórumot olvasom rendszeresen, és volt már, hogy fóliát együtt rendeltünk ugyanígy, természetesnek tűnt, hogy ide írok. De jogos, hogy ennek nem feltétlenül ez a fóruma. Majd körülnézek itt a PH-n.
De ha valakit érdekel, direktben keressen ,lszi!
-
mikola.akos
csendes tag
Sziasztok, használ valaki valamilyen AirTag jellegű BT trackert? Olyat keresek, ami a Google Find My Device hálózattal kompatibilis. Tapasztalatok esetleg?
Ez a Mili AirTag GO egész jó áron van, ha 60€ feletti a rendelés. A 8 darabos csomag esetén kb. 4500 Ft-ra jön ki egy darab. Nem érdekel valakit közös rendelés Budapesten és környékén?
-
mikola.akos
csendes tag
Sziasztok, a kontaktjaimat a google fiókomba mentem, és ki vannak töltve a cégnév, beosztás mezők is. Van olyan beállítás, hogy hívás esetén lássam a cégnevet, beosztást is?
-
mikola.akos
csendes tag
A 3-as csomagból rendeltem 6 darabot. 15% kedvezménnyel és ingyenes szállítással 2310 Ft-ra jött ki egy csomag. Kettőnek már van gazdája, ha valakit érdekel, keressen lszi.
-
mikola.akos
csendes tag
50%-os akció van az ESR fóliára a lenti gyári honlapon. Budapesten és környékén nem érdekel valakit az együtt rendelés a postaköltség megosztás okán?
https://www.esrgear.com/products/galaxy-s24-ultra-tempered-glass-screen-protector/?attribute_color=2+Pack -
mikola.akos
csendes tag
válasz
TODI1111 #6189 üzenetére
Egy januári cikkben ezt is hozzá tették:
Samsung may add support for more languages later on, but this most likely depends on Google. These conversational AI features rely heavily on Google's Large Language Model.
Azt nem tudom, hogy ez most jó hír-e. Pedig az ujjaim keresztben voltak, hogy idén megkapjunk magyar nyelvű AI funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest