- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
batai15 #12525 üzenetére
Itt külhonba az MM-be most 888€-ért van s24 ultra, készlet kisöprés + adnak mellé ajándékba egy watch 7-et. Az s25 ultra meg biztos lesz vagy 1450€. Ha ilyen jo akciot ki tudsz fogni nyilván jobban megéri a tavalyi modell, de 80k difi szerintem nem annyira sok. Hallom magyarba van minden évben kuponozás az új samukra, lehet jobb ha megvárod az újat, hacsak nem fogsz ki valahol egy brutál akciót, de ez országtól függ. Németbe például még mindig 1150€ leárazva, annyit nem adnék egy 1 éves modellért, akkor már inkább megvárnám az újat, előrendelőknek meg mindig van valami ajándék amivel kompenzálni lehet.
-
qltsar
veterán
válasz
batai15 #12524 üzenetére
A haz sarkai es a kijelzo oldalai (sarkokban) is le lesz kerekitve elmeletileg csak nem akkora szogben, ahogy a tobbi piacon levo telefonnal, lesz egy uj UW lencse, es uj chipset - ha igazak a hirek.
Ahogy a tobbiek is irtak, en varnek az elorendelesig, aztan lehet olcsobban megkapod az S24U-t.
-
tms+
aktív tag
-
Rob Rob
tag
válasz
batai15 #12530 üzenetére
Anno az s24 u megjelenése után 1 héttel vettem az s23u-t, nem bántam meg a régi modellt mert közel 200 volt a különbség így most is jócskán kivárok.
Az ár mellett ami talán fontosabb is, fél év után már többet tudni az új szériáról és ha esetleg valami nem sikerült, úgy addigra kiderül.
Megítélésem szerint duplán jól járok ha később, olvasható tapasztalatokkal és olcsóbban veszek meg valamit. Ez nálam nem csak telefonnal van igy. -
osonte
őstag
válasz
batai15 #12525 üzenetére
Én biztos várnék az új modellre, ha ennyire közel van a megjelenése. Korábban az iPhone 14PM-et hoztam ki a 15PM megjelenése előtt, mert a hírek szerint az új széria jóval drágább lesz... Nem lett drágább, pont azokban lett jobb, ami nekem számított volna, ezért jó nagy bukással eladtam a telefont és vettem 15PM-et... Megérte volna várnom pár hetet. Nyilván Neked kell eldönteni.
-
Rob Rob
tag
válasz
batai15 #12515 üzenetére
Titánom van fekete tokban
.
0 méteres korában felkerült az üveg igy teljesesn karc, pötty és foltmentes. Mondjuk nem vagyok elájulva a titán szinétől de ez volt akkor raktáron, nameg úgysem látom.
A múltkor a egy kereskedővel beszéltem, szerinte a titánt jobban keresik a használtpiacon de a nagyobb memória nem dob rajta sokat.
Én kivárok egy fél évet, meglátom, hogy milyen lesz ez új. -
dnelb
veterán
válasz
batai15 #12411 üzenetére
legidegesitobb amúgy ha valami funkció hiányzik vagy hülyén működik, a sok apple birka megmagyarazza hogy minek az, hülyeség, ki használ ilyet stb, rohadtul elegem van ebből is
de a legidegesitobb hogy nincs egységes visszalepes, egyszer balról kell visszalepni huzassal, egyszer középről lefelé huzassal, de lehet bal és jobb felső sarokból is egyes appokban. A rendszer abszolút nincs optimalizva a pro max méretre, mindig kiakar esni a kezemből, a samsungot lazán használtam stabilan 1 kézzel, az iost lehetetlen. Sokáig röhögtem a sok törött iPhoneon metrón, de már értem miért van, mert szar a rendszer, mindig fogást kell váltani aztán elejtik...
volt olyan hogy hívtak, nem volt elutasítás gomb csak felvétel, mondom wtf. rakellett keresnem googleval hogy hogy kell elutasítani egy hívást. pedig mindig azzal arcolnak hogy mennyire egyértelmű meg kényelmes az ios.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest