Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hatvan9
senior tag
válasz
qltsar #14706 üzenetére
Még szép hogy igen..rendeltem is az ESR-t.
Anno a Macbook retina első szériáinak is volt ilyen nyűgje.
7 év iPhone userként, nálam az összes kijelzője fóliamentesen könnyen megkarcolodott, hiába volt az akármilyen "ceramic shield".#14708waszabi07
iPhone 13 Pro, natúr rozsdamentes acél-fehér, ~3 év alatt semmi kopás, pedig vagy 10 féle tokban is volt.
Viszont tok nélkül konkrétan vágni tudta a tenyerem, kijelző beégése is volt 1,5-2 évesen, azt gariban cserélték.
Mostanra az akku is 80% ami szinte "gatya" ennél a típusnál, legalábbis nekem egy napot se bírt, pár napja délután 0%-lett, persze pont akkor töltő meg sehol nem volt.
Gari most jár le és ezt már természetes degradaációnak minősitik majd de azért egy probakérdést teszek majd az egyik apple szervíznél. -
nincsnév007
addikt
válasz
qltsar #14672 üzenetére
napidroidon még ezt írják: "A történet nem ér véget a hajlítható mobilokkal, utánuk következnek a Galaxy S23 készülékek, a Galaxy Tab S10 tabletek, a középkategóriás bajnok, a Galaxy A55 – ezek mind megkapják a One UI 7 bétát a hónap végéig."
"A dél-koreai gyártó közben azt is megerősítette, hogy a One UI 7 stabil változatát áprilisban fogják kiadni, vagyis akkor indulnak a tényleges frissítések, kezdve a Galaxy S24 modellekkel, de rövid időn belül számos Galaxy készülék sorra kerülhet. Tűkön ülve várjuk!"
-
pontyos
senior tag
válasz
qltsar #14632 üzenetére
Könyvelőnek szoktam a számlákat így fotózni, most direkt odafigyeltem, hogy beolvasás után látszik e a különbség, hát még eredeti állapotában is teljesen más. A kinti, utcai képei is ordítanak hasonló módon.
Jó, elengedtem egyelőre, csinálok egy camera assist uninstall t majd egy kamera visszaállítást kíváncsiságból, és a heti kirándulás alatt újra megpróbálom. Köszönöm, hogy segítettetek! Azért viszek nagy gépet is.... -
qltsar
veterán
válasz
qltsar #14478 üzenetére
Alleged One UI 7 Stable Version Update
USBetaModerator3
Beta ModeratorAs for the leaked schedules and projected dates, let’s just say they’ve been about as reliable as weather forecasts—lots of speculation, but only time will tell.
Nyilvan, ha nem kapnak fel ezeket a kamu hulyesegeket, es nem gyartananak clickbait cikkeket beloluk, akkor a reklamokbol sem folyna be bevetel.
Azt sajnalom csak, hogy "szakmai" forumok tapasztaltabb felhasznaloi is benyaljak az ilyeneket.
-
MadMancs
veterán
válasz
qltsar #14497 üzenetére
Adb flashnél mondjuk túl sok mindent nem lehet elbaltázni, tekintve hogy az csak egy zip és ő tudja mit hogy pakol fel magának.
Egyébként spoti tökéletesen megy, George (erste) Apple pipa, k&h mobilbank pipa, netflix pipa (itt mondjuk nem tudom pontosan milyen felbontással üzemel). De jó minőség az fix.
Na majd következőnél kiderül.
-
morschergabe
tag
válasz
qltsar #14430 üzenetére
Köszi! Ez jó cucc! Elgondolkodtató. Nekem a képfrissítés nem annyira opció, minden tevékenységre van itthon eszköz, a lapimon a filmek, közösségi oldalak, stb, van projector filmezni, fiacskámmal nyomjuk a PS5-öt, van tabletem esti filmezéshez, meg mittudomén
De a munkát elválasztanám teljesen és ebben kellen valami megoldás. Doksi szerkesztés otthon PC minőségben, akár monitorra kötve, hordozhatóság, jó fotóképesség, esetleg jegyzetelni is rajta, az S24 ultra ebben is jó a cerkával...
-
qltsar
veterán
válasz
qltsar #14316 üzenetére
Megjott a Duo, ramertem, Torras Magsafe tokban szepen felvesz 21.5W-ot, ergo megvan kb. az elmeleti maximum.
Orat (Watch 6) picit lassabban tolti, mint a sajat kabelevel, 28%-nal (ahol meg aktiv a gyorstoltes) 12 perccel lassabban, mint a sajat kabelevel, de 15 perccel gyorsabban, mint egy 10W-os nem PPS/PD-s toltofejjel.
Amugy az orat szepen beigazitja maganak, van benne magnes, a telefon alatti reszen, pedig egy ventilator a hutesnek.
Ennyiert remelhetoleg megerte.
-
-
Fleed
aktív tag
válasz
qltsar #14350 üzenetére
Igen, 256os és igazad van, a többi ajánlat szintén eMAG oldalán található de a superbuy forgalmazza. Sajnos csak ez a számomra csúnya sárga ahol eMAG a forgalmazó. Végülis úgy is tok kerül rá, szóval ez lesz a választás, ha nem tudtok esetleg jobb ajánlatot. Céges vásárlás lesz, szóval a használtakat nem néztem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
qltsar #14329 üzenetére
Bog is említette a videóban, durva.
Késik a One U| 7 frissítés. Miért? Meddig? Mobilarena -
V.Stryker
nagyúr
válasz
qltsar #14123 üzenetére
Nem tudom és amúgy nem is nagyon érdekes. Egyáltalán nem erre irányult, amit írtam.
Azt látom itt, hogy spekulációk vannak, félinformációk és ez alapján, mindenki teliszájjal ugat. Kb. divat lett már fújolni a Samsungra, miközben sehol még a készülékre a 7-es szoftver, innen onnan szivárog valami infó ami vagy igaz vagy nem és tényként kezelve megy az ugatás. Ha szólsz érte, még te vagy a hülye.
Sőt, lehet amúgy az ugatóknak van igaza, csak még nem biztos. Márpedig jobb családokban arra nevelik az embert, hogy pletyka, félinformáció alapján ne ítéljen meg másokat, csak a saját tapasztalata alapján. Jobb helyeken. Vannak itt "spanyol" gyökerekkel rendelkezők, akiknél nem.Amúgy simán lehet, hogy az S24 chipje elvinné, mit ne vinne el, de mellette vállalhatatlanul melegedne, jobban merülne, laggolna, lassulna vagy csak észrevehetően rontaná a felhasználói élményt és ezt nagyobb presztízs veszteségnek érzik, mint azt, hogy kihagyják belőle. Vagy örökre vagy míg nem optimalizálják rendesen. De ezt se tudjuk...ez is csak spekuláció.
Ami viszont necces, hogy ha már most, a 7 évből vállalt első évben kihagynak funkciót a kraft hiányra hivatkozva, akkor mi lesz 4-5 év múlva? De itt is még az van, hogy egyenlőre nincs itt a One UI 7. Simán lehet,hogy mégis benne lesz, aztán akkor mondhatom ,hogy Naugye! -
S e t h
nagyúr
válasz
qltsar #14076 üzenetére
Nekem az mindenképpen furcsa, hogy egy valamit tutira ki lehet jelenteni a Samsunggal kapcsolatban, hülyének, vagy inkább levegőnek nézik az ügyfelet és ezt nem sok cég teheti meg büntetlenül, ők meg kb. sportot űznek belőle.
El sem hiszem, hogy anno(ok, adottak voltak a feltételek), de ott javították meg a telefont az irodámban és kb. lesték minden szavam.
Ezt kb most az LG csinálja, a Samu meg átment lexaromba.
-
válasz
qltsar #13928 üzenetére
Ettől függetlenül biztos lesz OneUI7 S24-re is. Eddig is mindig így volt, ez után is így lesz. A telefon legalább 5 főverziót kap, ezt ígérte a Samsung. Az meg nem realisztikus, hogy csak android főverzió változik, de a OneUI nem, mert sokkal több pénzbe kerülne a Samsungnak.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
qltsar #13912 üzenetére
Nekem bevált a gyári fólia, de ahogy írtam is az edge panelről le kellett szoknom miatta. Gesztusnavit nem is használtam soha.
Viszont valóban egyik helyen már látszik egy kis karc, ahogy Luna írja elég sérülékeny.Raktam rá egy üveget, nem azt amit írsz, de tükröződött, így le is szedtem.. na majd valamikor kipróbálom az ajánlott ESRt.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
qltsar #13648 üzenetére
Erre írtam azt hogy mivel a hardver már nem tud annyit változni, így a szoftverrel próbálják eladni az új szériát.
Értem én hogy vannak akik ezen kattognak, de amikor 1 éve megvették a telot azt sem tudták milyen új feature lesz majd verzióváltáskor. Boldog volt és használta. Ugyanez igaz a security patch-ekre is. Ha ésszel használja az ember s nem csatlakozik minden wifihez, nem tölt le, nyit meg kétes progikat, linkeket akkor a security patch sem olyan must have minden hónapban hogy anélkül bármilyen funkciót is vesztene a készülék. S itt a vesztésen van a hangsúly, s nem azon ha valamit javítanak.
De elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák.
Ugyanakkor érthető a gyártó álláspontja is tekintve a pénzéhségüket hogy nagyon nem célja hogy minden szériás anno flagship mindig up to date legyen, mert akkor nem lenne értelme minden évben újat kiadni, főleg nem kinek eladni.
Emlékszem mikor anno már nem emlékszem melyik szériánál a végefelé már nem volt főverzió update s security patch is csak 3 havonta volt. Tény az az életciklusa végén volt, s nem megjelenés után 1 évvel. De ezt hozta a fogyasztói társadalom. Legyen minden évben új, de azért a régi is mindig legyen up to date mert a gyártó 7 év támogatást ígért... -
gerner1
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
válasz
qltsar #13501 üzenetére
Nekem csak egy frissítés volt rá, és maradt 2024 október 1.. igaz, nálam beta3 fut.
Más: pár hete állítgattam az engedelyeket, mert a hely hozzáférés ikonja gyakran megjelent az állapotsávon, pár app-nál kikapcsoltam, illetve szerintem a közeli eszközök hozzáféréseket is megpiszkáltam.
Azóta valamelyik app dobál egy ilyen szürke ablak ertesítést hogy engedélyezzem a hely hozzáférést, de nem látszik melyik. Nincs ötletetek hogy tudnám megnézni hogy mi dobálja fel?
Nyilván az engedély kezelőt már vagy 10x végig nyálaztam, de nem találom.
A korábbi értesítések meg ezt a fajtát nem mutatja. -
-
-
Vikooo
addikt
-
tms+
aktív tag
válasz
qltsar #13475 üzenetére
én tudom, hogy volt a frissítés az S23 szériánál, pont azt mondom én is, hogy itt nem az volt az ígéret, amit a kolléga írt
a bemutatón az hangzott el, hogy 7 GENERATIONS OS Upgrade és 7 years security update, szóval tud azzal trükközni, hogy egy évben 2 főverziót ad, ha változik az ütemterv, de akkor is a 7 a "bűvös szám"
persze, az tuti, hogy egyre lassabban kapja meg majd a frissítéseket, ez így szokott lenni
szerintem is a továbbadás miatt lehet érdekes a hosszabb szoftveres támogatás
jó kérdés,hogy a szerviz hogyan lesz megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest