Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• UfoZoli

aktív tag

válasz qltsar #13648 üzenetére

Erre írtam azt hogy mivel a hardver már nem tud annyit változni, így a szoftverrel próbálják eladni az új szériát.
    Értem én hogy vannak akik ezen kattognak, de amikor 1 éve megvették a telot azt sem tudták milyen új feature lesz majd verzióváltáskor. Boldog volt és használta. Ugyanez igaz a security patch-ekre is. Ha ésszel használja az ember s nem csatlakozik minden wifihez, nem tölt le, nyit meg kétes progikat, linkeket akkor a security patch sem olyan must have minden hónapban hogy anélkül bármilyen funkciót is vesztene a készülék. S itt a vesztésen van a hangsúly, s nem azon ha valamit javítanak.
    De elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák. :R
    Ugyanakkor érthető a gyártó álláspontja is tekintve a pénzéhségüket hogy nagyon nem célja hogy minden szériás anno flagship mindig up to date legyen, mert akkor nem lenne értelme minden évben újat kiadni, főleg nem kinek eladni.
    Emlékszem mikor anno már nem emlékszem melyik szériánál a végefelé már nem volt főverzió update s security patch is csak 3 havonta volt. Tény az az életciklusa végén volt, s nem megjelenés után 1 évvel. De ezt hozta a fogyasztói társadalom. Legyen minden évben új, de azért a régi is mindig legyen up to date mert a gyártó 7 év támogatást ígért...

Új hozzászólás Aktív témák