Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2486 üzenetére
Igen, attol meg jelen van. Mar elleszek ezzel igy, 2 het mulva ugyis jon az uj rendszer, addig nem rugozok ezen. Ha utana sem lesz jo akkor kicsit kiganezom a rendszert...
-
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #2428 üzenetére
Kérdés, hogy melyik télen?
-
sulyokferi
lelkes újonc
válasz
nincsnév007 #2414 üzenetére
Spotify-t BT-val melóban, YT, Google Wallet miatt NFC általában be van kapcsolva, néha egy kis Reels
Igaz, volt, hogy összehoztam 1.5 óra Reelst, de arról már leszokóban vagyok, mostanra max fél óraU.i.:
Mobilnet mindig be van kapcsolva, irodai napokon Wi-fi lehetőségem nincs, valamint autó és Buds miatt a bluetooth is be van kapcsolva -
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2409 üzenetére
ne a családi naptárba vidd fel az eseményt, hanem a privátba
-
t.imi
addikt
válasz
nincsnév007 #2382 üzenetére
Írom! Ha döntetlen lesz, azt is e papírra vetem
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2325 üzenetére
Azt hittem saját screenshot
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2322 üzenetére
Válaszd ki valamelyik napot a fenti sávban, ahol az oszlop diagrammok vannak
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2320 üzenetére
1 hetére visszamenőleg meg tudod nézni.
-
migabi24
nagyúr
válasz
nincsnév007 #2239 üzenetére
Már több telefonba benne van, és az S25-be is az lesz szerencsére
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #2192 üzenetére
Ha bekapcsolod azzal gondot nem okozol (rosszakarokent) de a kikapcsolás azért van tiltva, hogy a mobil elérhető legyen ha eltulajdonították.
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007 #2172 üzenetére
Jogos, el is felejtettem. -
válasz
nincsnév007 #2142 üzenetére
Nem csak a viber videohivás zabálja az áramot, hanem a gugli meet is. Más videohívást nem használok ezeken kivül (S23 egyébként), de véleményem szerint azok se lehetnek spórolósak. A magyarázat egyszerű. Kétirányú videokamera kapcsolat még a csúcstelefonoknak is megterhelő feladat. Amit bizonyos körülmények még tovább nehezítenek, pl. mobilnet, alacsony térerő, napsütés/túl világos környezet.
-
Alc
tag
válasz
nincsnév007 #2138 üzenetére
CoolMobile
-
Roland-87
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2107 üzenetére
Létezhet, bár valamelyik app hamarabb kavarhat be, viszont nem észrevenni sokkal nehezebb, amióta 120hz-es a TV, a laptop kijelző, és most már a telóm is, azóta bármilyen 60hz-es telóra ránézek és azonnal feltűnik, és zavar is a darabosság, persze lehet van akinek kevésbé feltűnő, én már nem tudom nem észrevenni, sőt egyre nehezebben tudok elvonatkoztatni ha 60hz-es kijelzőn kell bármit nézni.
-
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2103 üzenetére
Nekem korábban S23U-nál volt ilyen portrémódban, akkor az app adatainak törlése segített.
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007 #2077 üzenetére
Nem, soha nem is volt az.
Viszont találtam egy cikket, amit eddig nem láttam:
[Korlátozást vezet be a Galaxy telefonok szoftvereinek frissítésébe a Samsung]Röviden a lényeg, Samsung account hiányában nem fognak frissülni a gyári appok.
-
ClioRS
őstag
válasz
nincsnév007 #2043 üzenetére
Cellect sima üveg, nem a full cover, mert azon van fekete keret körben, én S22-re valót használok, szóval akár azt is vehetsz, tökéletes az olvasó, és egyáltalán nem drága.
-
manokaki
addikt
válasz
a Hydrogél foliával nem megy az ujjlenyomat olvaso ??
-
tibbike01
őstag
válasz
Spigen ez fit! A legjobb és magadnak patikán fel is tudod rakni.
-
jose999
senior tag
válasz
Próbáld törölni a meglevőt, majd újra regisztrálni az ujjlenyomatot.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
nincsnév007 #2039 üzenetére
Spigen uveggel is mukodik meg barmilyen aliexpressel is
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Ha ez az a gyári anti-reflektív fólia akkor igen, működik az ujjlenyomat olvasó.
Már egy ideje használom.
-
manokaki
addikt
válasz
ennyiért foliát venni
,
-
robee19
tag
válasz
nincsnév007 #1932 üzenetére
Természetesen, azóta többször is, de csak kikapcsol a kijelző miközben nézem.
-
válasz
nincsnév007 #2022 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
válasz
nincsnév007 #2022 üzenetére
Igen
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #1999 üzenetére
Igen.
Nekem, ami nincs pipálva, nem frissül automatikusan. -
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #1985 üzenetére
Ha a Playben apponként kikapcsolod a frissítést, kizárt, hogy frissítsen.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
nincsnév007 #1985 üzenetére
Es konkrétan az appba ha kikapcsolod hogy ne frissitsen?
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #1982 üzenetére
A Playben az alkalmazásnál, fent van 3 pötty. Kattints rá, és ott ki lehet kapcsolni az adott alkalmazás frissítését. Ha ezt kikapcsolod, biztos nem frissül.
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1982 üzenetére
Nekem meg be van kapcsolva, de soha nem frissülnek automatikusan már legalább 2 éve. Mindig külön rá kell nyomni a frissítés gombra.
-
válasz
nincsnév007 #1956 üzenetére
Nem, ez a repülő mód miatt van. A repülő mód minden vezeték nélküli kommunikácíót kikapcsol. Wifit, mobil csatornákat(2G,3G, 4G, 5G), bluetooth-ot, NFC-t. Igy aztán a wifi hívás nem fog működni, hiába kapcsolod be.
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007 #1952 üzenetére
Alap helyzetben a RAM+ be van kapcsolva, de az energiatakarékos mód nem aktív (amit amúgy én még egy mobilon sem használtam soha, pedig volt pár tucat fajta a kezem alatt). RAM+-t ha kikapcsolom sem változik a helyzet. 256-os változat, elvileg a gyorsabb háttérrel rendelkezik, nem mintha ez számítana bármit is a névjegyzék beolvasásánál. Kontaktokat a G fiókból szinkronizálja. XDA-n is foglalkoznak ezzel a problémával, de nem mindenkit érint.
Vannak amúgy furcsaságok, úgy tettem el a mobilt hogy csináltam rajta recovery-ből egy teljes wipe-ot. Most bekapcsoltam a mobilt, kezdeti beállítások után feldobta az értesítési sávban, hogy "az elmúlt heti képernyőidő"..., ami valljuk be furcsa, hiszen wipe után elvileg nem maradhatnak adatok az előző felhasználásról.
Gondoltam Odinnal feltolom a legújabb FW-t sima CSC-vel, de én nem igazán vagyok híve az ilyen nem hivatalos frissítésnek.
iPhone-nál a DFU mód azért felhasználóbarátabb. -
ClioRS
őstag
válasz
nincsnév007 #1940 üzenetére
Telefon app/bal felül 3 pötty/beállítások/hívásjelzések és csengőhang
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #1928 üzenetére
Galériában szerkesztés gomb majd a lenti 5 menupont közül válaszd ki az utolsót, az felfedi a tárgy eltavolito és egyéb tool - okat.
-
robee19
tag
válasz
nincsnév007 #1930 üzenetére
Nekem sajnos nem akarja az igazat....
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #1916 üzenetére
Melegedést csak akkor tapasztaltam amikor frissített. Amúgy sima használattól nem melegedik.
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #1906 üzenetére
A fogadó szerveren van korlátozás gondolom.
-
Parallaxis
addikt
válasz
nincsnév007 #1892 üzenetére
Ez érdekes, mert a gmail bármekkora méretet képes elküldeni, max. ha túl nagy akkor feltolja drive-ba és linket küld tovább róla.
-
nikilauda
senior tag
válasz
nincsnév007 #1895 üzenetére
Érdekes. Nálam gond nélkül elküldi a képeket, átméretezés nélkül. Én a Samsung Mail-t használom, de kipróbálom majd a Gmail-lel.
-
nikilauda
senior tag
válasz
nincsnév007 #1892 üzenetére
A kamera elindítása után, fekvő módban a bal oldali menüben ki tudod választani, hogy 12 vagy 50 megapixeles fotó legyen.
-
TODI1111
veterán
válasz
nincsnév007 #1856 üzenetére
Beállítások - Általános kezelés -Jelszavak, jelkulcsok és automatikus kitöltés - preferált szolgáltatás.
-
zzola
titán
válasz
nincsnév007 #1856 üzenetére
-
mSchumi87
senior tag
válasz
nincsnév007 #1814 üzenetére
En ugy tudom hogy az a lenyeg hogy fel legyen oldva a telo fizetesnel.
-
Balázzs
senior tag
válasz
nincsnév007 #1810 üzenetére
Gyári van nálam is, nincs vele gond. Korábbi gyári (s10-en) 2 hónapot bírt csak.
-
TomPack
őstag
válasz
nincsnév007 #1810 üzenetére
Én a gyári tükröződésmentes fóliát használom! Zseniális!
-
Balázzs
senior tag
válasz
nincsnév007 #1808 üzenetére
persze, miért duplikálnád? Felesleges.
Én szoktam ezekről a fontosabb képekről (családi nyaralás pl.) külső meghajtóra egy-egy mentést csinálni, kb. évente. -
Balázzs
senior tag
válasz
nincsnév007 #1806 üzenetére
Fotókra ott a google felhő.
-
mSchumi87
senior tag
válasz
nincsnév007 #1804 üzenetére
Lassan vege a Samsung fele uzeneteknek 😁 szerintem nyugodtan hasznald a google-t
-
TomPack
őstag
válasz
nincsnév007 #1795 üzenetére
Persze, tökéletes! Nekem otthon nagyon gyenge a 4G, max 1-2 pálca szokott lenni, amíg 2G-n majdnem fullon van a térerőm, és az akksim is jobban bírja. 2G-n egyébként nagyon gyatra minősége lenne a hívásnak, de VoWifi-vel kristálytiszta! Elvileg az lenne a lényege hogy ne a mobilhálózatot használja.
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1790 üzenetére
Igen.
-
Essien
aktív tag
válasz
nincsnév007 #1762 üzenetére
Köszönöm
én is most valami hasonlóra gondoltam és csináltam a viberen alaphelyzetbe állítást . Az a baj előtte nem tudom hogy be volt-e kapcsolva de most nincs . 1-2 napig tesztelem így mert nem mindig dobta fel a reklámokat
-
diegho
nagyúr
válasz
nincsnév007 #1550 üzenetére
Igen. 1 SIM-el.
-
diegho
nagyúr
válasz
nincsnév007 #1360 üzenetére
Mindig szűrök a forgalmazóra, mert én TV-vel szívtam meg régebben.
-
diegho
nagyúr
válasz
nincsnév007 #1358 üzenetére
Igen emag és cikkszám is azonos. Majd kiderül, 15W-os van itthon, azzal is tudom tölteni.
-
Pano
addikt
válasz
nincsnév007 #1328 üzenetére
Áh. Ugyan olyan szakbarbár fejlesztés, mint a facebook.
#1329 Damage401: Köszi, akkor igyekszek türelmesebb lenni vele.
Csak így elsőre csalódás/kiábrándító volt.
Már mindent felraktam tegnap, de ma is melegedett már ilyen 1-2 perc után. Elég volt csak a telex-et görgetni kicsit böngészőben.
Meglátjuk mi lesz. -
zsolez76
tag
válasz
nincsnév007 #1321 üzenetére
Nálam kiírja. Sima 24.
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #1321 üzenetére
Nekem az egyik kártya vodás - sajnos. Szokott írni 5G-t. De még egy ilyen retek szogáltatót...?!
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1242 üzenetére
Igen, ha az adatok átmásolásáról van szó. Wiki jelszavak, telószámok, sms-ek...stb átvitelére gondoltam az előző hozzászólásomban.
-
TODI1111
veterán
válasz
nincsnév007 #1235 üzenetére
Természetesen, amennyiben be vagy lépve abba a google fiókba a készüléken.
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1235 üzenetére
Persze, én így használom.
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1217 üzenetére
User error. Nekem egyszer sem szaggatott mióta használom...
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1053 üzenetére
Újonnan. Bontatlanok 3 év garival, regalaxy kuponnal. Még olyat is tudnak, hogy a számla a neveden legyen.
Vanazapénz: igen most megcsappant kicsit, amikor én néztem annyiért is volt.
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #1049 üzenetére
Nézz fel apróra
-
Tekergő82
tag
válasz
nincsnév007 #768 üzenetére
Telekom. De az S23 is az volt. Esim, szóval hiteles az összehasonlítás.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
nincsnév007 #719 üzenetére
Egy olyan dolog, ami akkor tűnt csak fel az (itteni) felhasználóknak, miután pár hónappal a keszülék premierje után külfökdi lapok cikkezni kezdtek róla, noha a hiba már addig is fent állt.
-
wanted5
őstag
válasz
nincsnév007 #673 üzenetére
-
gangstagergo
senior tag
válasz
nincsnév007 #654 üzenetére
Tökéletesen passzol rá a keret. Nem lehet elrontani a felhelyezést.
-
kchris78
veterán
válasz
nincsnév007 #551 üzenetére
őnekik valoszinu nagyobb a ralatasuk mit lehet bevallalni. ez mutatja hogy mennyire behuzta a kezifeket a mobil fejlodes.. mondjuk egy reszet mi is latjuk: nincs ujabb kamera szenzor, mar az s21U-mban is 12GB RAM volt stb...
-
janeszgol
félisten
válasz
nincsnév007 #549 üzenetére
Ez oké. Az eddigi kettő év az pofátlanság volt, de ez már az S10-től megváltozott, amihez 3 évet adtak. Az árához képest ez is kevés volt. Az S20 is 3 évet kapott, megállt Android 13-nál. De a 4-5 (inkább 5) év szerintem elég.
Mutatsz két telefont, az egyik 5 évet, a másik 7 évet kap supportból, ez lenne az utolsó szempontom, ami alapján választanék.
-
Atomgoa
csendes tag
válasz
nincsnév007 #512 üzenetére
ha van ismerősnek alap S szériás telefonja, azon is kipróbálhatod, S20-21-22-23
nekem volt poco (azaz xiaomi) 33W töltőm, az az S21-emet nem tudta -
Atomgoa
csendes tag
válasz
nincsnév007 #510 üzenetére
keress vmi ilyesmit a fejen lévő feliratok között:
Output: 9V=3A
ha van ilyen, akkor tudja
ha nincs 9V-ra megadva érték, akkor nem tudja (pl csak 5V=2A vagy ilyesmi)
ha van 9V-ra érték, de az jóval kisebb 3A-nél, akkor sem tudjade ennél sokkal egyszerűbb, ha felteszed tölteni és megnézed, h kiírja-e ezt: szupergyors töltés
-
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #483 üzenetére
-
exyfostos
friss újonc
válasz
nincsnév007 #479 üzenetére
Nem laggol a rendszer, legalábbis nálam nem, se S23, S24. Pont erről beszélünk.
Van a kb. 100 alkalmazásomból néhány, ami problémás. Ez konkrétan a Galaxy Store (ez röhej szerintem), a Foodora, a Reddit és Twitter nálam. Ebből kettőt nem tudtam lecserélni. Illetve van még pár app, aminek egy-egy oldala mikrolaggol. Ilyen a Spotify főoldala, a Google Discover néha, YT Music főoldala. Ezek többsége nálam Huaweieken is rossz volt, a Twitter pl. amióta van, ilyen volt, miközben böngészőkben hibátlan.
Droid szinten én most kimaxolva érzem a fluiditást, hozzátenném, én iOS-en is látom a röccenéseket. Soha nem fogtam tökéletes telefont. -
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #481 üzenetére
"Biztonság, meg a témákba vannak reklámok. ezeket használja is valaki. ?"
Meg itt-ott.
Az S szériának nem szabadna döcögnie. Ha mégis van valami ami ilyet okoz, az jó eséllyel javításra kerül frissítéskor.
A reklámok viszont maradnak, mert a redminek sajnos szerves része lett. -
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #479 üzenetére
" veszek redmit az nem akad."
Ha bírod reklámokat
-
manokaki
addikt
válasz
nincsnév007 #378 üzenetére
2 napot elleszel ,de 3-at nem , akárhogy használod a készenléti ideje kevés ( az exynos miatt ) , ha AOD -t is hasz álsz akkor felejtsd el még a 2 napot is , az eszi az aksit minden telefonon..
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #375 üzenetére
S23 széria nem opció?
-
Antonio989
csendes tag
válasz
nincsnév007 #256 üzenetére
Köszi, akkor még túrom a netet, ha találok valami trükköt jelzem.
@migabi24: Akkor ez maradt ugyanaz
@ClioRS: Rendben írok majd róla
Még pár nap kell mire beáll az akksi, és most kivételesen nem minden adatot vittem át a SmartSwitchel a régi telefonról, hanem új belakás. Macerásabb lesz, de állítólag így jobban működik a telefon. S6edge - S7 edge - S20FE - S22. És az S24-re akkor manuálisan teszem a dolgokat, névjegyek, notes, üzenetek.
-
válasz
nincsnév007 #51 üzenetére
Nekem kb. 5 okostelefonom halmozódott fel évek alatt itthon. Ebből általánosítva én támogatom, hogy a dobozból hagyják ki a telefont. Szerintem azzal durván nagyot lépnének a környezetvédelem terén. Ezért azt is elfogadom, hogy az árak emiatt feljebb mennek, olyan 2500 eur környékére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest