Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
manokaki #2808 üzenetére
Viszont holisztikusan nézve én azt vettem észre hogy a térerő tekintetében nem nagyon fejlődött az ország. Én 5G -re nem vagyok jogosult a 3G pedig már egy ideje off. De legalább drágák az elofizetesek
Erre rakozelitve igen az exynos modem gyengébb, nekem ezért ment a Pixel8, szánalmas volt de az S24 -hez képest is.
-
gabor1974
tag
válasz
manokaki #2804 üzenetére
Szomorú vagyok a realme utodját keresnem, s ez méretben is teljesen jó, bár az aksijával azert együtt kéne élni újabb kihívás. Az s25 re mar nem merek beruházni még részletben is sok lenne. Köszi a választ. Sziasztok.
Esetleg az s23 még lehet opcio abban snapi proci van ha jol tudom?
-
Ricardo
titán
válasz
manokaki #2757 üzenetére
A Samsung szerint meg van.
"Szenzorok
Gyorsulásmérő, Légnyomásmérő, Ujjlenyomat szenzor, Giroszkóp, Geomágneses szenzor, Hall-érzékelő, Fényérzékelő, Közelségérzékelő"
S25"SzenzorokGyorsulásmérő, Légnyomásmérő, Ujjlenyomat szenzor, Giroszkóp, Geomágneses szenzor, Hall-érzékelő, Fényérzékelő, Közelségérzékelő"
Jó lenne tudni mi az igazság.
-
mhydas99
senior tag
válasz
manokaki #2757 üzenetére
Miutan en megbizhato kulfoldi oldalakrol szeretek tajekozodni, igy az ott teszteltek alapjan elhittem, hogy nincs egyik S szerias telefonban sem fizikai kozelsegerzekelo.
Csakhogy valojaban van!
S25-ben, 24-ben es S23-ban is van infras kozelsegerzekelo!!!
Rakerestem a szenzorgyarto oldalara es egy tudomanyos teszterlapra is, a tipusa a fenymero szenzornak STK33F11 (S24-ben, teszteltem en is es az). Ezt a Sitronix gyartja. Tobb erzekelot gyartanak, de ezek az elmult evekben mar mind komplexek, tehat a kozelsegerzekelo, szin/fenyerzekelo is 1 chipbe van integralva!!! Infravoros jellel mer tavolsagot!
Az, hogy a kulonbozo tesztappok nem irjak ki, illetve azt irjak hogy a Samsung Palm Proximity Sensor v2 van benne (S21-ben is ez van amugy) az jobbara annak tudhato be, hogy magat a gyartoi/beszallitoi szoftvert cserelte le a Samsung a sajatjara es a szoftvert erzekeli a teszter app, nem a valodi infras kozelsegerzekelot. Tehat az S szeriakban VAN fizikai kozelsegerzekelo.
Nehezen talaltam en is az infot es angolul lett meg jol eldugva, de ennyi.
Mea culpa. -
Ricardo
titán
-
TomPack
őstag
válasz
manokaki #1920 üzenetére
Alkalmazásváltó, navbar, vonal, fehér csík kikapcsolása;
Good Lock alkalmazást le kell tölteni a Galaxy Store-ból, aztán a NavStar modult is.
Utána;Aztán a Telefon hagyományos Beállítások menüjében megjelenik a kapcsoló;
A bekarikázással keresés ugyanúgy fog működni mint eddig, csak a vonalka nem látszódik.
-
tms+
aktív tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
manokaki #626 üzenetére
" ... mert a S24-en simán ment a Nova launcher (...) itt meg nem sajnos."
Mi ez az "itt"? ... és hogy jön ide a Xiaomi 13?#627 qltsar
"Sehol sem megy normalisan semmilyen 3rd party launcher + gesture navi ... "
Én hiszek neked, de mégis fura, hogy ezt senki más nem hozza fel. Vagy ma már mindenki "out of the box" használja a telefonját, és megelégszik azzal, amit elé tesznek? -
gangstagergo
senior tag
válasz
manokaki #358 üzenetére
A saját tapasztalat az, hogy a mindennapokban nincs akkumulátor/melegedési problémák.
De persze érthető a hiszti és fikázás az emberek részéről mert a "tesztelők" más képet mutatnak a chipek között. Ezért is jó, hogy van 14 napos elállási lehetőség a vásárlóknak mert ennyi idő alatt kiderül, hogy a felhasználási szokásoknak megfelelő-e a készülék. Nálam bevált és napról napra egyre jobban kedvelem.
-
ClioRS
őstag
válasz
manokaki #350 üzenetére
Szerintem meg de, az is baj. Kiadsz egy rakás pénzt a csúcsért, és nem csúcsot kapsz.
Nyilván a való életben ezt nem veszed észre, kivéve az akksit, de akkor is, szerintem azért gáz, főleg úgy, hogy 2 évvel ezelőtt ugyanezt eljátszotta a Samsung az S22-vel. Én szerencsés vagyok mert céges teló és ingyen volt, de ha én ezért fizettem volna akkor 2 napon belül visszaviszem.
-
m_makai
tag
Azért mert mindegyik a compakt top telefon amik 6 incs alatti kijelzővel, ami eléggé ritka kategória. Tehát ebből lehet/et választani, ha a méret kiemelt preferencia. S23-ról közvetve azt mondják nincs vele gond, gsmarena.com teszt pl 101 órát mond a 3900mA-ra snapdragonnal, és 93-at a 4000mA-ra exynosra.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nézd már meg légy szíves, hogy milyen bt. codec-eket támogat. Köszi!
#58 Lami66
Na, ez innováció!
" ... én támogatom, hogy a dobozból hagyják ki a telefont ... "#59 Hallosz
Amit hiányolok, az egy objektív, konkrét térerő összehasonlítás.
+1
Minden rohadt tesztből (nem csak itt) hiányzik, pedig - ahogy az már nem egyszer bebizonyosodott - égető szükség lenne rá. Ugyanígy lehetne tesztelni a wifi és a bt. képességeit is.#62 Hobbbyt
"A Xiaomi 14-ben lehet még bízni ... "
Én is már lassan csak abban bízom. Elvileg lesz "kis" Asus is, a kérdés mikorra.
A Sony (jó) drága lesz, ez biztos. Kevébe megkapjuk a távirányító design-t, és a rövidke sw. support-ot. Sajnos ezt a Samsung-nál is tudják, ezért lett ennyire megúszós már az S23 is.
"A nagy dög SUV-ok kiszorítják a praktikus kombikat és egyterüeket a piacról ... "
+1 Ebbe már bele se menjünk! Agyrém!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest