- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfred88
tag
válasz
Rigormortiis #927 üzenetére
Sajnos a tények nem hazudnak , az meg hogy ugyan azt a pénzt kérik egy minden tekintetben szarabb telefonért nagyon vérlázító
egy darabig valóban zavaró az ultra mérete de könnyű megszokni
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Rigormortiis #931 üzenetére
A Spigen Rugged Armor az elején kicsit karcolta az ujjamat fogásnál de azóta már "bekopott" és nem okoz gondot
-
tms+
aktív tag
válasz
Rigormortiis #924 üzenetére
használd egészséggel!😊
-
nincsnév007
addikt
válasz
azért majd pár napos használat után jöhet ide vélemény, én szeptember-október környékén akarom kihozni
-
zzola
titán
válasz
Rigormortiis #927 üzenetére
Emiatt nem kellett volna a plus, ott a RAM PLUS, ami 2-8GB-ot ad a rendszerhez. Nyilván ennek hatékonyságáról megoszlanak a vélemények és tesztek, de a 8+8GB kb soha nem fog elfogyni a készülék alatt, normál használat mellett.
-
Alfred88
tag
válasz
https://youtu.be/-eTSRngwAK0?si=Ot-5YcP8vYB65L00
-
zzola
titán
válasz
Üdv. a klubban!Nekem (is) volt S23U, szeretem a hatalmas téglákat, de az nekem is nagy volt...
-
tms+
aktív tag
válasz
Rigormortiis #922 üzenetére
https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment/
-
barnam_
nagyúr
válasz
Rigormortiis #918 üzenetére
Jó, nem mindig van meg a két nap, attól is függ mennyit használom. Plusz nekem éjszakára energiatakarékos módban van.
Az életszerűbb akku idő az inkább olyan másfél nap. De az se rossz, gyorsan tölt. -
zzola
titán
válasz
Rigormortiis #918 üzenetére
Hangzik...
-
iDomos
csendes tag
válasz
Rigormortiis #911 üzenetére
Sima, exynosos S24 teljesen rendben van. Simán, akadás nélkül teljesíti a 7köznapi általános dolgokat. Térerő probléma sincs.
-
barnam_
nagyúr
válasz
S24+ itt is, semmi gond nincs vele.
Akku idő két nap dual simmel kb. 4-5 óra SOT-vel összesen. -
tms+
aktív tag
válasz
Nekem sima S24 van, nem tapasztalok problémát az Exynos-szal. Eddig amit észrevettem, hogy határátlépéskor lassabban lépett fel a külföldi hálózatra, mint a Snapis S23U.
-
zzola
titán
válasz
A 24-ben van közelség érzékelő, egy szétszerelős videóban benne volt, feltételezem a +-os modellben is van.
Néhány app döcöghet időnként, én hardveresen nem látok problémát (S24), inkább optimalizációs hiba van app és android szinten.
-
TODI1111
veterán
válasz
Rigormortiis #751 üzenetére
[június 30]
Illetve július 15.
-
Avicularia
veterán
válasz
Rigormortiis #630 üzenetére
Oké, hol tudom beállítani hogy az appok függőlegesen scrollozódjanak folyamatosan, ne vízszintesen oldalanként? Ez az egy zavar nagyon a Samsung launcherben. Gondolom be lehet állítani a legtestreszabhatóbb és legsokoldalúbb androidos felület alatt.
-
tms+
aktív tag
válasz
Rigormortiis #329 üzenetére
Az S24-en be kell lépni a Samsung fiókba, majd a Membersbe és ott kell megjelennie a Bannernak. Nem S24 szériás mobilon nem jelenik meg elvileg, ami készülékspecifikus ajánlat.
-
Antonio989
csendes tag
válasz
Rigormortiis #332 üzenetére
Én is múlthéten igényeltem meg, a Members alkalmazásban a régi telefonon nem is látszik szami777 által beküldött új galaxy s24 promó. Regalaxy Regisztráció folyamata:
1. A ’Kedvezmények’ fül alatt szükséges rákattintania az „Új Galaxy telefon tulajdonosaként megújítjuk régi készülékedet! ” ablakra majd ezt követően az ’Érdekel” gombra.
2. Következő lépésként pár személyes adatot (név, telefonszám) fog kérni az oldal, és a ’Termék információ’ legördülő menüből szükséges kiválasztania, hogy melyik termékkel rendelkezik, majd feltölteni a Promócióban Résztvevő Termék vásárlását igazoló számlát, vagy számla másolatát jól olvasható minőségben, megadni a vásárlás pontos dátumát és a ’Következő’ gombra kattintva megjelenítésre kerül az elérhető kedvezmény.
( Nekem az adatok automatikusan ki voltak töltve, és csak az S24 telefont láttam a választható telefonoknál. A vásárlás pontos dátuma állítólag az a dátum, ami a számlán szerepel. 01.19-én vásároltam de 01.25-én kaptam a számlát amin a 01.25 szerepel. PDF-et nekem enegedett feltölteni. )3. Ezt követően az ’Összefoglaló’ gombra szükséges kattintani, ahol az alkalmazás kéri, hogy igazolja vissza az önként megadott információk és a feltöltött dokumentum helyességét és valós mivoltát, valamint, hogy erősítse meg részvételét a ’Regisztrálok’ gombra történő kattintással.
4. Utolsó lépésként pedig az oldal alján az ’Általános Szerződési Feltételek’ elfogadását követően, a ’Regisztrálok’ gombra kattintással véglegesíthető a regisztrációs folyamat.
Remélem így sikerül
-
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #332 üzenetére
Hát ezek szerint igen.
Ezt kéne lássad s24-ről:
-
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #329 üzenetére
Új telefonról nézed?
Be vagy jelentkezve a samsung accountba telón? -
szami777
addikt
válasz
Rigormortiis #321 üzenetére
Kedvezmények fül.
Elektronikus űrlap - feltöltöd a számlát - napokkal(hetekkel) később kapsz emailen egy kuponkódot - azzal mész be a samsunghoz.Dobozt nem kell vigyél, csak a telefont.A promo hibás amúgy, pdf számlát nem enged feltölteni, csak képformátumot.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Rigormortiis #319 üzenetére
Ez szépen le van írva a regalaxy oldalon, nem ilyen egyszerű.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rigormortiis #249 üzenetére
Pár napig volt fent az app nekem. Az itthoni kábeleket és adaptereket néztem meg mi mivel hogy tölt. Nekem az a lényeg hogy gyorsan sokat szedjen az akkuba és használhassam. Sajnos csak a gyári adapterrel tölt gyorsan az én telom. 65wattos gan töltőt nem szereti.
-
lolal
senior tag
válasz
Rigormortiis #242 üzenetére
Az Európai Unió területén erre lehetőségese lenne ugyanis mindenkinek kötelező ugyanazt a szabványt használni ami az USB Type C
-
zzola
titán
válasz
Rigormortiis #242 üzenetére
Minden évben ugyanez a hiszti megy, pedig nem ez az első év, hogy nincsen adapter a csomagban...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rigormortiis #230 üzenetére
Mert ugye napi szinte hallani ilyen híreket hogy a régi os miatt feltörték a teloját valakinek és a fél élete munkája odalett. Nincs itt semmilyen védelem. Amikor kijön egy update már hónappokkal előtte tudnak róla. De van hogy évek telnek el. Mi van azokkal a biztonsági résekkel amikre ezek után jön ki az update? A külsős védelmi progik sokkal többet érnek, meg esetleg nem ész nélkül telepítgetni, kattintgatni mindenféle linkre meg engedélyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest