Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pano
addikt
Eddig még nem sikerült olyan Samsung terméket vennem, ami a gyártó őshazájában készült.
s24-el sikerült -
Pano
addikt
válasz
nincsnév007 #1328 üzenetére
Áh. Ugyan olyan szakbarbár fejlesztés, mint a facebook.
#1329 Damage401: Köszi, akkor igyekszek türelmesebb lenni vele.
Csak így elsőre csalódás/kiábrándító volt.
Már mindent felraktam tegnap, de ma is melegedett már ilyen 1-2 perc után. Elég volt csak a telex-et görgetni kicsit böngészőben.
Meglátjuk mi lesz. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy S24 256GB telót.
Az a problémám vele, hogy már kb fél perc használat után (semmie xtra, elég mondjuk csak fényképeket nézegetni vagy e-maileket) is elkezd eléggé melegedni. Nem forró, de azért eléggé érezhető.
Előző telefonomat elég masszívan kellett nyüstölnöm, hogy ilyen hőfokot elérjen. Itt meg 1-2 percen belül garantáltan sikerül.
Instagram, reddit görgetés meg akad... ez lehet app sajátosság.Néztem akku használatot, igazából semmi extrát nem mutat ami indokolná ezt. Csak ismert, sokak által használ appokat használok store-ból + gyáriakat.
Van tippetek, vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest