Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
köszi. alapból nem panaszkodok az akksijára mert 2 nap fixen megvan, csak viberen minden nap videóhívásban beszélek és ott tűnt fel hogy látványosan szívja. gondoltam hogy a viberrel van már megint valami. de csak ezt használom, de gondolom akkor a messenger videóhívása is merítené.
-
-
Essien
aktív tag
Ez azért sok mindentől függ... s23-ról váltottam és nem érzek igazán különbséget üzemidőben. Viszont semmi másban sem
kb ugyan az a telefon . Nekem kevesbbe került mint amennyiért eladtam az s23-at így ez lett. Összehasonlítva szerintem nem érne meg semmilyen plussz költséget az s24, ha nagyon keresek pozitívumot az talán forma változása, kicsit szebb de tokban úgysem látszik.
-
tibbike01
őstag
Az S24 Ultra (aminek 2 fő kamerája ugyanaz, mint a sima S24-nek) a 20-ik helyen van, pont ott, ahol az iphone 15. A rangsorban nagyon sokat nyom a kamerák száma, a SW featureok...stb. Ha csak színtisztán a fotók minőségéről szólna a rangsor, akkor sokkal másabb lenne az eredmény. Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy az S24 fotói gyengék és ez már 2024-ben ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest