Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
baitsee23 #2610 üzenetére
Yt komment:
"You can get 2.7 million on Antutu. For some reason, samsung treats antutu as a game and hence it's set to balanced profile in game booster settings, head to customize for individual games and you will see antutu there being capped. If you set it to performance you get much higher performance and numbers." -
mhydas99
senior tag
válasz
baitsee23 #2614 üzenetére
Aligha, mert nekem is hasonlo eredmenyek jottek ki.
Az hogy a Snapdragonok mindig jobbak, mint az Exynosok az teny.
Az hogy generaciorol generaciora egyre kevesbe rosszak, az is teny.
Normal hasznalatnal kb. mindegy.
Akkumulatoridoben, jelerossegben, videokeszitesben es nyers teljesitmenyben jobbak a Snapdragonok, atlagszemmel is feltunik.
Ettol meg nekem megfelel az Ex2400, de ha hasonlo aron valaszthattam volna ekozott meg SD 3 kozott, akkor gondolkodas nelkul azt valasztottam volna.Amugy TechMo azt is elmondta mar egy masik tesztjenel, hogy az Exynosos S24 fenykepekben jobban teljesit, mint az SD3-as. Videokban viszont nem. OneUI6 alatt volt szembetuno a ket chip kozti kulonbseg, foleg akksiidoben melegedesben. Nyilvan teljesitmenyben is, de az alap. Es a SD3-as jelerossegben is megbizhatobb volt. Szoval azert elismeri o is, hogy fotozasban jobb az Exynos az optimalizalas miatt.
-
-
zoltan77
aktív tag
válasz
baitsee23 #2426 üzenetére
Ne vedd készpénznek, biztos hogy csúszni fog, majd kitalálnak valamit, ráadásul ha már ilyen sokáig húzzák a frissítést akkor ennek hibátlannak kell hogy legyen.Retek sarsung szopatja a népet, más gyártó aki nem arról híres hogy gyorsan kiadja a frissítéseket lásd motorola még az is foglalkozik a tavalyi alsókategóriás készülékeivel. És nekem ne mondja senki hogy most ez így meg úgy mekkora változàs meg szegény sarsung dolgozik a frissítésen, nagyívben leszarják a felhasználókat, az a lényeg vedd meg 5-600 ezerét a telefonjukat.
-
-
Diego2002
tag
válasz
baitsee23 #1615 üzenetére
Igen.
(Humorban nem ismerek tréfát...)
Nem, sajnos végeredményben jobbat vártam. A 12 megás kamera a leginkább csalódást keltő.
Érdeklődve olvastam, hogy pl. az új Pixel 9 (Pro) kamerái jó megítélésnek örvendenek. Át is futott az agyamon, hogy talán érdemes lehet arra váltani. Aztán láttam, hogy vannak olyan tényezők, mint pl. a fájlrendszer (UFS 3.1), amiben viszont elmarad - bár nem tudom ez gyakorlatban mennyit számít.
-
Benőke
őstag
-
Ideg
aktív tag
válasz
baitsee23 #1514 üzenetére
Nincs. Illetve de van, azoknál a hívásoknál amiket közvetlenül restart után indítottam.
Elég jó feature és hasznos is lenne nekem, mert egy üzbenben dolgozok ami ilyen full szendvicspanel meg acél, ezért térerő az kb 0. Kerestem googleban is, feldobott pár fórumot ahol ugyanez volt a gond. Ott teljes network resetet javasoltak. Még nem próbáltam...
-
TomPack
őstag
válasz
baitsee23 #1446 üzenetére
Én aktívan napi 8-10 órát használom a GPS-t Budapesten, de még nem tapasztaltam ilyet.
Vezeték nélküli töltőn csücsül, de nap nem éri és a klíma rá van irányítva.
Esetleg nem lehet, hogy az akku optimalizációs kivételekhez nincs hozzáadva a Waze vagy a Térkép? Esetleg az android auto? -
mSchumi87
senior tag
válasz
baitsee23 #1252 üzenetére
Koszi egy masik eazrevetel aki a Default fontot hasznalja azt meg tudna magyarazni hogy a messenger meg minden mas telepitet appban miert nem az a font van? Olyan mint ha minden appban mas fontot hasznalna a telo. Csak a asamsung appokban van meg a Default font. Ez eleg fura igy
-
tibbike01
őstag
válasz
baitsee23 #1230 üzenetére
Böngészőnek meg a Kiwi-t ajánlom uBlock Origin kiegészítővel (kis erőforrású, de nagyon hatékony reklámblokkoló).
Chrome alapú (úgy is néz ki) de feltepíthetők hozzá a pc-s kiegészítők és ki van takarítva belőle a google függés. Youtube BG kiegészítő pedig a lezárt képernyős youtube lejátszáshoz. -
válasz
baitsee23 #1187 üzenetére
Minek világítson az ujjlenyomat ikon? Ha vándorolna a kijelzőn, akkor lenne értelme. De az mindíg ugyanott van. Nekem az S23-on kb 1 napig tartott megszokni, hogy hol van a kijelzőn Azóta oda sem nézek, mindig telibetapicskolom amikor kell. Még teljesen fekete kijelzőn is működik (gondolom nem korlátlan ideig), nem kell felvillannia ahhoz, hogy érzékelje az ujjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest