Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- A MediaTek maradt a mobilchipek ura
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
nincsnév007 #2043 üzenetére
Cellect sima üveg, nem a full cover, mert azon van fekete keret körben, én S22-re valót használok, szóval akár azt is vehetsz, tökéletes az olvasó, és egyáltalán nem drága.
-
ClioRS
őstag
válasz
nincsnév007 #1940 üzenetére
Telefon app/bal felül 3 pötty/beállítások/hívásjelzések és csengőhang
-
ClioRS
őstag
válasz
tamas.nick #1564 üzenetére
Nem, rettenetesen idegesítő...
-
ClioRS
őstag
válasz
manokaki #350 üzenetére
Szerintem meg de, az is baj. Kiadsz egy rakás pénzt a csúcsért, és nem csúcsot kapsz.
Nyilván a való életben ezt nem veszed észre, kivéve az akksit, de akkor is, szerintem azért gáz, főleg úgy, hogy 2 évvel ezelőtt ugyanezt eljátszotta a Samsung az S22-vel. Én szerencsés vagyok mert céges teló és ingyen volt, de ha én ezért fizettem volna akkor 2 napon belül visszaviszem.
-
ClioRS
őstag
válasz
gangstagergo #263 üzenetére
Köszi, elsőre elég jól néz ki. S22-ről váltottál?
-
ClioRS
őstag
válasz
Antonio989 #253 üzenetére
Akksiról majd mindenképp írj ha lesz időd, kíváncsi vagyok. S22 van nekem is, és nagyon agyalok, hogy S24 legyen vagy váltsak almára
Meg úgy általánosságban is érdekelne, hogy mit érzel az S22 után. Ez a banángate meg egy vicc azért így 2 év után...
-
ClioRS
őstag
Elolvastam ezt a virtuális közelségérzékelőt és majdnem kiesett a telefon a kezemből... Gondoltam rákeresek mégis mif.sz ez így fél milláért, és a GSMArena tesztben ezt találtam:
"To our surprise and disappointment, there is a virtual proximity sensor - Samsung Palm Proximity Sensor V2. It works quite reliably to turn off the display while on a call. Technically, there does seem to be an actual hardware proximity sensor inside the phone, but it appears to be inaccessible by any third-party app without workarounds. The Phone app appears to be the only app allowed to use the physical sensor. These Samsung proximity oddities aren’t new, however, and seem to date back at least to the S23 generation, where every phone, including the Ultra, has the same Samsung Palm Proximity Sensor V2 sensor that behaves in the same odd way."Most akkor virtuális vagy nem? Eskü nem értem. Virtuális de mégis fizikai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest