- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz nincsnév007 #2043 üzenetére
Cellect sima üveg, nem a full cover, mert azon van fekete keret körben, én S22-re valót használok, szóval akár azt is vehetsz, tökéletes az olvasó, és egyáltalán nem drága.
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz nincsnév007 #1940 üzenetére
Telefon app/bal felül 3 pötty/beállítások/hívásjelzések és csengőhang
-
ClioRS
őstag
válasz tamas.nick #1564 üzenetére
Nem, rettenetesen idegesítő...
-
ClioRS
őstag
válasz manokaki #350 üzenetére
Szerintem meg de, az is baj. Kiadsz egy rakás pénzt a csúcsért, és nem csúcsot kapsz. Nyilván a való életben ezt nem veszed észre, kivéve az akksit, de akkor is, szerintem azért gáz, főleg úgy, hogy 2 évvel ezelőtt ugyanezt eljátszotta a Samsung az S22-vel. Én szerencsés vagyok mert céges teló és ingyen volt, de ha én ezért fizettem volna akkor 2 napon belül visszaviszem.
-
ClioRS
őstag
válasz gangstagergo #263 üzenetére
Köszi, elsőre elég jól néz ki. S22-ről váltottál?
-
ClioRS
őstag
válasz Antonio989 #253 üzenetére
Akksiról majd mindenképp írj ha lesz időd, kíváncsi vagyok. S22 van nekem is, és nagyon agyalok, hogy S24 legyen vagy váltsak almára Meg úgy általánosságban is érdekelne, hogy mit érzel az S22 után. Ez a banángate meg egy vicc azért így 2 év után...
-
ClioRS
őstag
Elolvastam ezt a virtuális közelségérzékelőt és majdnem kiesett a telefon a kezemből... Gondoltam rákeresek mégis mif.sz ez így fél milláért, és a GSMArena tesztben ezt találtam:
"To our surprise and disappointment, there is a virtual proximity sensor - Samsung Palm Proximity Sensor V2. It works quite reliably to turn off the display while on a call. Technically, there does seem to be an actual hardware proximity sensor inside the phone, but it appears to be inaccessible by any third-party app without workarounds. The Phone app appears to be the only app allowed to use the physical sensor. These Samsung proximity oddities aren’t new, however, and seem to date back at least to the S23 generation, where every phone, including the Ultra, has the same Samsung Palm Proximity Sensor V2 sensor that behaves in the same odd way."Most akkor virtuális vagy nem? Eskü nem értem. Virtuális de mégis fizikai?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán