- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
heba83
csendes tag
válasz
Antonio989 #382 üzenetére
+1
Térerő gondom nem volt még
Akkumulátor kibír 1 napot, (elég sokat telefonálok, igaz sokszor rovidebbeket, játszom- Diablo, Warcraft, messenger és a többi...)Nekem üde váltás már egy 6 éves S9 plus után.
Pedig az akku uzemidotol féltem a legjobban, de ha nagyobb lenne az akksi, akkor azt is toltore tenném, hogy biztos kibirjon egy napot. Szerintem más is azt teszi... -
Móci
addikt
válasz
Antonio989 #374 üzenetére
Az ugráló, és szarabb térerőt látva szerintem kvára nem éri meg ez a fos.
Szégyen.
Szemeztem az S24-el, de ha maradt a szolgáltatónál S23+ vagy S23, az lesz inkább. -
S@c@
őstag
válasz
Antonio989 #335 üzenetére
de akkor hogy adják el sokan a regalaxy kupont, ha bontatlanként eladták az új tulajnak az 24 telefont. Akkor csak régiről nem?
-
Hallosz
senior tag
válasz
Antonio989 #254 üzenetére
-
iDomos
csendes tag
válasz
Antonio989 #253 üzenetére
Köszi a PIN-es tippet! Működik!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Antonio989 #269 üzenetére
" ... én úgy láttam, hogy vált a kamerák között."
Egy egyszerű letakarásos (letakarod a főkamera lencséjét) módszerrel tudnád ezt nekem tesztelni?Más (mindenkitől kérdezem): a neten futott már bele bárki Qualcomm-os S24 (nem plus, nem ultra) tesztbe? Vagy a tengerentúlon még nem kapható?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Antonio989 #260 üzenetére
"A CamScannerbe ha két újjal húzod akkor tudsz zoomolni de nem írja ki, hogy egyszeres vagy háromszoros a nagyítás."
Akkor, ha jól értelek, nem lehet tudni, hogy vált-e az app kamerát, ugye? Ez azért (nekem) gond. Azzal meg tudnék barátkozni, hogy doku fényképezéskor a főkamera felejtős, de akkor jó lenne valamilyen megoldás, hogy ha 3rd party app-ot használok, akkor ott is tudjak váltani, vagy NE a főkamerát használja alapból. -
ndlx
aktív tag
válasz
Beszarok, hogy ez is ugyanolyan szar banános. Emiatt tavaly 14 napon belül visszavittem a 23-at.
Eddig reménykedtem, de akkor ez is kuka. -
ClioRS
őstag
válasz
Akksiról majd mindenképp írj ha lesz időd, kíváncsi vagyok. S22 van nekem is, és nagyon agyalok, hogy S24 legyen vagy váltsak almára
Meg úgy általánosságban is érdekelne, hogy mit érzel az S22 után. Ez a banángate meg egy vicc azért így 2 év után...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Pontosan ilyen szar az S23 is.
-
nincsnév007
addikt
válasz
moto e22-n is kéri az ok gombot, de a redmi telefonom meg nem. És mind a kettőn android 12 van. én se értem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Köszönöm!
Az 1X azt jelenti, hogy az a főkamerával (50 MP, f/1.8) készült a 3X pedig, hogy a telével (10 MP, f/2.4)?
A telékkel készült képek - főleg az S22-é - szerintem egészen rendben van. A főkamerával készült képek tetején látszik a "banán" (az S24 esetén picit jobban).A kamerák / lencsék között akkor is lehet váltani, ha az ember egy 3rd party app-ot használ (pl. CamScanner)? Ha, igen, akkor nincs dráma, max. oda kell figyelni doku fényképezéskor. Ha, nem, hát az véleményes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest