- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zöldhunyor
csendes újonc
válasz
tibbike01 #1862 üzenetére
Hát srácok, ha most a fórum alapján választanék, akkor nem sok jóra számítanék
De összehasonlításokban meg egyáltalán nem tűnik olyan rossznak az a kamera ([link]), bár vannak hibái, de a másik kettőnek is bőven (például esti videónál az a becsillanás hány éve nem megoldott iphone-on, de Pixel is csinálja).
Inkább ízlés kérdésnek tűnik, hogy melyik kamera tetszik valakinek. -
zzola
titán
válasz
tibbike01 #1743 üzenetére
Úgy gondolom, mivel egy felső kategóriás termékről van szó, bármit csinálok, annak akadoznia nem lenne szabad. Én pl. AOD-t nem használok, csak értesítésre.
Ha az Apple meg tudja csinálni, akkor másnak is illene. És ezzel most nem fanboykodom, csak ahhoz tudom hasonlítani... -
zzola
titán
-
Benőke
őstag
válasz
tibbike01 #1477 üzenetére
Az a 3% az az előző modellhez képest, az aktuális SD verzióhoz képest 15%. Így azért nagyon más. Nem mindegy hogy a nap végén 20 vagy 5% van az akkuban.
Fotókban sem egyforma, és hálózat fogásban sem. És igen mindegyik esetben az SD a jobb ha csak kicsit is.
Ugyan azon a néven te többet fizetsz egy kevésbé jó termékért.
Ha minden áron el akarják adni akkor más néven és olcsóbban kéne adniuk, akkor dönthetnél melyik kell, de nem teszik mert tudják hogy a nagy többség az SD verziót venné meg. Cél pedig a hatékonyabb működése mármint a Samsungnál, saját tervezésű és gyártású chip miatt
Lényegtelen melyik piacra szánták, lényeges hogy a kettő nem ugyan az. 4 órás képernyő időnél sok hasonszőrű telefon többet tud. Persze lehet szórakozni a beállításokkal, és kicsikarni még 30-60 percet, de na. Foglalkozhattak volna többet vele, mert az hogy 5-10% sebesség difi van az max az életciklusa végén fog számítani, de legalább üzemidőben nagyon közel lenne, vagy jobb.
Abszolute jó a termék de ez akkor is átverős szagú. Ha nem átverés akkor meg legyen olcsóbb... -
válasz
tibbike01 #1459 üzenetére
Érdekes a dolog.
Nekem nincsen hosszú tapasztalatom a telefonnal, igazából nem is az enyém, hanema fiamé. Két hete van meg a teló, még a SIM kártyát is cseréltettem benne, úgy vettem át a Yettelttől.Futárként dolgozik a fiam, állandóan mozgásban van a telefonnal.
Bejárja az egész várost, míg dolgozik (Debrecen)
Egy nap többször előfordul, hogy nincsen hálózat.
Tegnap 17 órakor normalizálódott, és meg is szünt a jelenség.Neten látok olyan videókat, amin ezt mutogatják. [link]
Alaphelyzetbe állítják a szolgátatással kapcsolatos dolgokat.
Utánna elvileg működik.Yettelnél most "hálózatmodernizáció" van, 07.25 - 08.09.-ig. [link]
Lehet ez kavar be, vagy az Exynos SOC hozza a szokásost. -
dnelb
veterán
válasz
tibbike01 #1415 üzenetére
Te se ismered még a samsungot, főleg az utóbbi 2 évét
oneui6 kijelző beégés elleni védelem fél évig nem volt javítva, raw fotó másfél éve nem megy, s24u kamera a kiadás óta szar, fit3 kiadás óta szar, watch6 kiadás óta szar, hadd ne soroljam
Igenis pont most vagyunk ott a samsungnál hogy parázni kell az updatektől, mert bámi újat kiadnak kb hulladék.
-
Balázzs
senior tag
-
Tekergő82
tag
válasz
tibbike01 #1218 üzenetére
Az miért User error ha a nálam ezek a hibák vannak? Elötte volt S23 az soha nem csinálta. Amikor Samsung üzletbe vittem a telefont, a srácnak is ugyan ilyen telefonja volt, nála is csinálta, de Ő nem lát semmit azt mondta. Nem mindig az ember a hü..e ám. Talán nem kéne ennyi szart kiadni beta szoftverrel. Na mindegy, ez volt az utolsó androidos telefonom az biztos.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tibbike01 #1126 üzenetére
A Plusal én is így vagyok most. Nem hiszem, hogy jövőre le akarnám cserélni.
Biztos öregnek számítok már 35+ évesen, de eszembe nem jutna a telefonon játszani... illetve de, van rajta játék: Mahjong
Rendes játékra ott a PS5 az asztalon.
Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek játékra kell, és ez esetben a Snapdragon változat jobb lenne.Az én használatom mellett nem érzem, hogy melegedne a telefon. Se navigálás, se Android Auto mellett.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
tibbike01 #1063 üzenetére
Azért 1-2 teszt videó eredményét is kétkedve fogadom, főleg ahol az jön ki hogy az Exynos konkrétan használhatatlan és a Snapi rommá izzasztva is alig meríti a telefont. Volt egy amit talán még ide is linkeltek, vagy másik fórumon találtam, na ott az Exys változaton rendre lefagyogattak vagy kiléptek az appok is, a kamera főleg, és akkor a készítője ezt is az Exy procira fogta, miközben valószínűleg hibás volt a telefon vagy valami mókolás történt a romban is mert ennyire nem instabil még egy 40 ezres kínai klón telefon se, azért a korrektebbnek tűnő teszteken nincs annyira nagy különbség, illetve használatkor szinte semmi, egyedül az hogy az Exy tényleg jobban szívja az akkut, de azért azt sem annyira hogy a Snapis változat kétszer annyi ideig húzza. Egyébként azért is kell óvatosan venni ezeket az összehasonlítós teszteket, főleg az ilyen amatőr Youtube videókat, mert nem tudni hogy a két telefon valóban teljes gyári visszaállítás után lett-e tesztelve vagy már belakott rendszerek voltak egyforma szoftver verzióval, csak mert két teljesen egyforma, frissített telefon is eltér egymástól, sokszor nem is elhanyagolható mértékben, és ez idővel csak fokozódik, elég lehet pár problémás app a háttérben beragadva és jelentősen romlik az akkuidő pl. vagy egyéb anomáliát is okozhat.
-
autotaxmo
őstag
válasz
tibbike01 #1056 üzenetére
Eleg ha csak normalis videos teszteket megnez az ember ami nem fizetett szar ahol megprobaljak lenyomni az europai birka nep torkan, hogy az Exynosal szerelt S24 milyen kva jol sikerult es a snapival szerelt verzio nem is jobb uzemidoben es az egesz csak egy tul hypolt hulyeseg
-
gangstagergo
senior tag
válasz
tibbike01 #983 üzenetére
Én az akkut nem kímélem mert úgy tudom, hogy amíg garanciális addig az akkut is cserélik ha már nagyon rossz
Viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy hirtelen elkezdett növekedni az akku idő.
04.11. Akku.haszn. 70% kép.id. 3óra57p
04.12. Akku.haszn. 51% kép.id. 3óra28p
04.13. Akku.haszn. 95% kép.id. 5óra10p
04.14. Akku.haszn. 78% kép.id. 5óra51p
04.15. Akku.haszn. 62% kép.id. 5óra2p
04.16. Akku.haszn. 53% kép.id. 4óra35p -
tms+
aktív tag
válasz
tibbike01 #969 üzenetére
Mondta, hogy nem akar Aprón venni, nincs 30e Ft a különbség az Aprós és a samsung.hu között. Én is nyugodtabb lennék, ha hivatalos forrásból szerezném be.
Ha még tud mellé tenni egy CRP-t, akkor a 256-os 307 ezer a gyártótól. Talán a MAR is megy az AYCM-mel, de azzal nem tudom megnézni, mert az most nekem sincs.
-
-Valinas-
senior tag
-
Multi13
tag
válasz
tibbike01 #873 üzenetére
Mikor kézhez vettem a telefont pont útbaesett egy MM és úgy voltam vele, hogy gyors választok vmi olcsóbb tokot, amíg meg nem találom a véglegest. Ezt vettem meg: [link]
Árához képest pozitív csalódás, a mai napig nem találtam jobbat, pedig voltam azóta pár helyen, ahol kipróbáltam más tokokat is. Nagyon jó szerintem a tapintása, egyáltalán nem csúszós és külön tetszik, hogy az éleknél nem "gömbölyített" így stabilabb a fogása is. Nincsenek rajta designolt kitülemkedett részek vagy sarkok és a belseje is velúr, ami tényleg jobban védi a hátlapot. A kamera lyukaknál is van perem, tehát asztalratéve sem a kameralencsék tartják a telefont. A mai napig nem értem, hogy miért csak ennyibe kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged