- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
migabi24 #2652 üzenetére
Mondjuk ezt én is így csinálom az S10e-n. Általában nem csinál csodát se a cache wipe, se az újraindítás, de azért ritkán megcsinálom. (És mivel nem csinál csodát, pedig szükség az lenne a csodára, ezért akarom lecserélni.
)
maszibmw: Valinas szerintem nem írt hülyeséget, a li-ion sem szereti ha maxra töltik, teljesen lemerítik. Én biztos nem meríteném szándékosan 25% alá. 100-ra is csak azért töltöm, mert az s10e sose volt egy akksi bajbok.
-
manokaki
addikt
válasz
migabi24 #2624 üzenetére
leginkább a kamerában jobb , meg ugye a nagyobb aksi, de maga a telefon is sokkal nagyobb mint az S25 , szerintem az S25-őt leginkább a mérete miatt lehet szeretni , én leginkább amiatt választottam, mint előtte az S24-et is , külsőre nem sokat változott csak még vékonyabb lett ..
-
fauv
őstag
válasz
migabi24 #2505 üzenetére
Nekem xaiomi 13t pro volt, 1,5 év után eladtam és váltottam s24+-ra, nem bántam meg. Rendkívül sok probléma van a xaiomi szoftverekkel, mindig van valami nyügje, olvassatok be a saját topikjába , másról sem szól, csak hogyx ez szar, az szar , ilyen romot tegyek fel, mert ez szar. Saját tapsztalat is ez volt, szép-szép, de mindig volt valami nyügje. A samu legalább stabil, nekem meg erre van szükségem.
-
-
válasz
migabi24 #2015 üzenetére
én is ezzel nyugtatnám a lelkem, de nem így van
semmi fityfasz app nincs a telefonon, 0 játék , 0 torrent cucc
bedobáltam a ne használt appokat mélyaltatásba, nem pörgeti semmi cucc a telót
S3 óta összes S osztály megvan, 1nek se volt aksi gondjarég találkoztunk, sztem S20 vagy 21 fórumban utoljára
-
válasz
migabi24 #1881 üzenetére
Két különböző dologról beszélünk. Rhino82 fórumrárs a kamera fáziskésésére kérdezett rá. Tehát a gomb megnyomásától az exponálásig eltelő időre. Ez a shutter lag néven emlegetett késés. Ez bizonyos esetekben korábban akár fél másodperc is volt. Amiről te beszélsz, az a kamera záridejének hossza miatt van. Azaz túl hosszú ideig exponál fotózás közben, ezért a mozgó dolgok életlenek lesznek a képeken. Ha lenne a kamerában beállítható sport mód, amikor rövid záridőt használ, akkor minden éles lenne a képeken, még a pattogó pingponglabda is. De ha kikapcsolod a hdr-t, már az is sokat javit a mozgó tárgyak fotózásában. Vagy átváltasz pro módra, és ott tudod állítani a záridőt, lehetőleg 1/250-nél rövidebb időre. 1/1000-nél tuti semmi nem lesz elmosódott semmi a képen, viszont akkor erös megvilágítás kell. Mert ahogy csökkented a záridőt, arányosan sötétedik a kép.
-
Diego2002
tag
válasz
migabi24 #1653 üzenetére
Ő sem azt mondja, hogy ég és föld, hanem - ahogy egyébként én is várnám - hogy egy (három szériával) újabb telefon jobb képeket csinál.
Én nagyon bízom benne, hogy ez valahogy javul majd a jövőben, de ha nem, én nem leszek rest váltani (akár majd újabb Samsung-ra vagy más márkára).
-
tms+
aktív tag
válasz
migabi24 #395 üzenetére
De annak sincs értelme, hogy vannak, akik tényleg meg se akarják venni a telefont, ennek ellenére ide járnak A) haterkedni, levezetni a feszkót, B) bizonygatják, hogy az S23 jobb, ezért nem cserélik le.
Ha valaki jön és komolyan érdeklődik a készülék iránt, akkor A) vagy eleve utána nézett és a hétköznapi felhasználásra kíváncsi, B) itt kér tanácsot, és a tulajok is el fogják mondani a hátrányokat, ezért kár haterkedni jönni a topikba. Szerintem.
Az én tapasztalatom az, hogy az idei Exynos az S22 szériához képest sokkal jobb lett, nyilván a Snapis verzió előnyben van ebben a szériában is, ez sajnálatos, de azt itthon úgysem kapni. Van sima S23 a családban, ahhoz képest pedig nem látunk a hétköznapokban hátrányt.
-
zzola
titán
válasz
migabi24 #387 üzenetére
Távol áll tőlem a "védés", nem fagyok fanboy és vérpistike sem, mint egyesek. Én használom az eszközt, és nem szintetikus tesztekre recskázok. Nem nézek kijelző időt és nem játszok a mobilon.
Egy iPhone 14-em van, ahhoz tudom mérni és nem rosszabb nála ha a HW-t nézzük (napi használatban és nem tesztekben).Egyébként épp ez vezérelt a vásárlásnál, az ár/érték arány, S24 256GB vs i15pro 256GB.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
migabi24 #309 üzenetére
Komolyan mondom, agyfaszt kapok mindjárt, s24 csak úgy kíváncsiságból a 7 éves moto z2 force mellé tettem, ugyanaz a Balaton 4k drón videót elinditottam, a moto z2 3 családtagom szerint is szebb színekkel operál mint az s24 fényerő max közelében se látszik erősebbnek az s24 ráadásul az s24 6.2 kijelzőjén kisebb a megjelenített kép mint a Moto Z2 5.5 ös kijelzőjén. 7 év különbség van közöttük. Elképzelni se tudom hogy mit művelt a Samsung ezzel a panellal. Jön még egy i13pro és egy thinkphone teszt, kíváncsi leszek. Egyébként természetesen az s24 színprofiljea élénk beállításon volt.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Dehogynem, ugyanaz a kamera..."
Hát, akkor ha rajtam múlik - sajnos, biztos nem - akkor rájuk rohad az összes (és az S24+ is, mert akkor 99%, hogy ott is ugyanaz a helyzet).#35 Ricardo
"Itt azt írják nincs..." - ezen már meg sem lepődök. A bt. codec-ek támogatottsága a Samsung-okon mindig is elég szegényes volt. A saját codec-jüket (és füleseiket) akarják mindenkire ráeröltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged