Hirdetés
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
Parallaxis #1997 üzenetére
Azt szerintem egy fiókkal tudod megosztani. Csoportba max. már csak linkkel tudod megoldani. Azonnal láthatóvá már nem. A kolléga arra kérdezett. Ha arra lenne valami app, vagy módszer, az engem is érdekelne, azért kérdezem. A Fotókat használtam, de már lassan tele, így azt nem erőltetem.
-
baitsee23
őstag
válasz
Parallaxis #1989 üzenetére
Arra, hogy egy fotó elkészülte után automatikusan lássák egy csoportban, milyen megoldást ismersz?
-
hitchins
őstag
válasz
Parallaxis #1989 üzenetére
Ugy emlekszem google valahogy maskeppen mukodott regen, bar jo regen voltam androidos.
Utananezek akkor koszi.
-
baitsee23
őstag
válasz
Parallaxis #1905 üzenetére
Akkor is, ha csak alap csomagod van, ami ingyen van? Azzal nekem sem működik ez.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Parallaxis #1905 üzenetére
elküldtem az emailt és rögtön vissza jött hogy üzenet letiltva a távoli szerver válasza:. Az üzenet mérete meghaladja a korlátot.
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #1544 üzenetére
Nekem S24-en meg iPhone-on is jön mindig értesítés…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest