- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Ricardo #2631 üzenetére
Azt irta 2 nap itan kozel 50%-kal rakta toltore. Ha sosem ersz a telefonhoz, de a net az be van rajta kapcsolva es hat ertesitesek/frissitesek tortennek a hatterben, akkor 10-15 szazalekot meril egy teljes nap alatt.
Azaz ilyen felhasznalassal napi 1 orat volt hasznalva kezben a telefon, az sem jatek volt.
Az minden, csak nem atlagos hasznalat. Az nem hasznalat. -
nincsnév007
addikt
hát másról nem tudok, hogy hol lennének reklámok.gyárikból használom mi távirányítót, képernyővideó, időjárás, meg a zenét, és nincs reklám. most direkt nyitogattam az alkalmazásokat. play áruházból letöltött alkalmazásokban lévő reklámokról nem a telefon tehet.
döcögést meg ott fent olvasom -
Chiller
őstag
-
lolal
senior tag
Így van pontosan. Egyes gyártók pl az Infinix vagy a Redmi esetében még a Qi töltő is előfordult mint hozzá adott tartozék pl Infinix Note 30 VIP vagy Note 30 Pro, de ahogy említetted ez nem elvárás. Azonban egy adapter igen is az lenne.
zzola:[/I] Valóban nincsen rajta 3,5mm jack, ahogy az S20 Ultrán sincsen, de mégis kaptam egy Type-C alapú AKG fülest ami nagyon nagyon jó minőségű, nem doboz hangon tudja amit tud. Lám lám 2020 ban ez belefért a dobozba... tehát nem múltidézés ez csak szimplán a vásárló kiröhögése és lehúzása. Alapesetben szerintem ez még környezetszennyezőbb, hogy külön kell megvásárolni... mindenki tudja hogy ez csak egy arcpirító duma volt. Ahogy Ricardo is mondta a 23# - hsz ben ha értékesíted akkor a hozzá kapottat adod mellé, így a vásárló legyen az egy átlag Béla, vagy egy 13 éves kis Pisti akinek vesznek egy kivénhedt flagshipet játszani, az igen is tudja arról tölteni a telóját, én meg a kapott újjal majd az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged