- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fontalaci
junior tag
-
fontalaci
junior tag
-
tibbike01
őstag
válasz
janeszgol #1476 üzenetére
Köszi, megnyugodtam, hogy jó választás volt az S24. Azért a 3%-ért nem fogok rosszul aludni. A 2600nites csúcsfényerő (amivel a legnagyobb napsütésben is olvasható marad a kijelző), illetve a 0,1collal nagyobb kijelző kárpótol ám rendesen. Na meg a külseje is sokkal vagányabb.
Az S24 SD meg "out of scope". Teljesen felesleges Amerikai piacra szánt termékről beszélni. Nem is értem miért van a videoban.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
janeszgol #1109 üzenetére
S9plusom volt korábban, arról váltottam most, akadozás és fagyás azzal sem volt soha tényleg, de az üzemidő elég harmatos volt, és terheléskor rendesen melegedett is, amivel még nem voltam kibékülve az a modem, mindenhol gyengébb térerőt jelzett mint más telók, a mobilhálózatnál egy fokkal a wifi antennája volt rosszabb, az konkrétan katasztrófa volt, annak idején az én telóm miatt kellett jelerősítőt tennem hogy a kerti tónál kialakított pihenőnél tudjak netezni wifin, a többiek csak lejöttek és használták, nekem ha nem dobta el akkor szinte semmi nem töltött be. Ugyanazon a ponton nekem -89db jelszint, mellette egy Xiaominál -78, egy Realme meg -81 volt, mindkettő használható volt még. És ez végre az első Samsung telefonom ami nem rosszabb wifiben mint a környezetemben lévő Xiaomik és Realmek, szinte ugyanazt hozza végre amit azok, és meg az 5ghz sem okoz problémát neki ha van 1-2 fal a telefon és router között. Wifi6-on Telekom Sagem gyári HGW-vel meg ezt tudja: (koax net 1000/25)
-
qltsar
veterán
válasz
janeszgol #1114 üzenetére
Látom elég sok szempontot veszel figyelembe az összehasonlításnál
:
S9 - 5'8 | 1440p | 3000mAh | 78h endurance
S10 - 6'1 | 1440p | 3400mAh | 79h endurance
S22 - 6'1 | 1080p | 3700mAh | 85h enduranceNem ennyire fekete-fehér az egész, mint ahogy gondolod, S22-nél a hulladék CPU mellett igazából a legvállalhatatlanabb az Xclipse 920 teljesítménye volt kritikán aluli.
-
válasz
janeszgol #815 üzenetére
Bár egy youtube teszt nem tudja megmutatni a valós eltéréseket, az viszont látszik, hogy a két kamera nagyon közel van egymáshoz. Amit az A55 tulajok majd úgy értelmeznek, hogy "hú ebbe olyan jó kamera van mint az S24-ben". Pedig a realitás az, hogy az alap S sorozatban (tehát nem az ultrákban) évek óta erősen középszerű a kamera (S22/23/24), ami nem méltó az S széria túlmarketingelt presztizséhez.
-
autotaxmo
őstag
-
exyfostos
friss újonc
válasz
janeszgol #474 üzenetére
Most már csak azt fejtsd nekem, mi értelme volna itt bárkinek is hazudozni.S22 után mindenkinek felüdülés volt, hogy a laggok 90 %-a eltűnt, mindenki inkább örvendezik ilyenkor. Pl. Galaxy Store főoldala mindkettőn durván szaggat most is, egynaposan is. Ezt írta valaki? Foodorát, Google Discovert, Twittert, Redditet, Tiktok profilgörgetését, Spotify főoldalát írta valaki? Ami mindig is rossz volt, azt természetesnek veszik, a legtöbb embert nem is érdekli vagy nem is tudja, hogy ez nem feltétlenül ilyen.
Feryjandro
Amelyiket olcsóbban tudod venni, és/vagy olvasd el, én miért választottam az S24-et. Gyenge térerős helyeken simán lehet érdemesebb az S23. -
exyfostos
friss újonc
válasz
janeszgol #466 üzenetére
A te stílusod valóban vicc, logikai bukfenc, érdemi tartalom nélkül.
Lehet, hogy fog az S24 is döcögni ott, ahol most még nem, de mint mondottam volt, olyan helyen se döcög, ahol az S23-ak mindig is csinálták, nem belakva is, FR után is, eladás előtt megnéztem még egyszer.
Az etalon meg reagálás volt, neked nem kell értened.#470 Ja, látom, azért néha leesik, ha csacsiságot írsz. Fuss neki az enyémnek is újra.
-
tms+
aktív tag
-
csubííí
senior tag
válasz
janeszgol #445 üzenetére
Van a családban 2019-ben, 2015-ben vett mobil és 2013-ban vett táblagép (mindegyik Samsung). Mindegyik mai napig használatban, eredeti akkuval, javítva nem voltak, ugyanúgy mint új korukban 1/2 napot kibírnak mire töltőre kell rakni őket.
Szerintem sok múlik, hogy hogyan van töltve és meddig van merítve. Ha frissítések 7 évig lettek volna rájuk akkor a kiadástól számítva hét évig biztonságosak lettek volna. Más kérdés, hogy kettő már a 7 évet is túllépte, de mindhárom köszöni jól vannak. -
TODI1111
veterán
válasz
janeszgol #445 üzenetére
Annak aki csak használtan 2-3-4 éves készüléket tud venni annak olcsóbb egy akkucsere mint megint egy új használt készülék. Azoknak akiknek nincsenek hétköznapi gondjai nehezen értik ezt meg és csak mondják a magukét....
Elengedtem ezt a történetet. Szerintem jó a hét év támogatás, szerintetek nem.
-
Talib21
tag
válasz
janeszgol #113 üzenetére
Annyira idén nincs, mint tavaly, mondjuk az exynos végig melegebb azért, és így kicsit többet is fogyaszt . S23-ról biztos nem éri meg váltani, én sem fogok. Az s22-nél is engem a folyamatos kis laggok zavartak főképpen, ha az nincs, lehet nem váltok egyből s23-ra, ami viszont azóta is fluid. Igazából az első androidos telefon ami végre ezt hozta.
-
drzsoo1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged