Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
válasz
mSchumi87 #1887 üzenetére
Tudom…de t-nél egyikből sincs.
Másfelől meg engem annyira nem érintenek ezek a dolgok, hogy valamit 0,3 mp-vel előbb tölt be napi használat során. Telefonról laptopra meg azt az 1-2 alkalmat kibírom az évek alatt. Bár szerintem már 2 éve nem másoltam adatot vezetékesen. -
Rhino82
aktív tag
válasz
mSchumi87 #1823 üzenetére
Kipróbáltam ismét az ios-t hosszú idő után…illetve nem bíztam a samsungban már az s22 betegségei után…
Amikor vettem az i13 prot(samsung s10e-t váltott), akkor még az s23-ról nem volt túl sok infó, mert nagyon új volt. Így lett az iphone.
Nem rossz, a kamera tényleg bajnok…viszont nekem hiányzik az android és nem hallok olyan rosszakat az s22 utáni modellekről…sőt a 23-at sokat dícsérték. -
TODI1111
veterán
válasz
mSchumi87 #1710 üzenetére
OXM multi csc? Milyet-milyenre?
[csc váltás] Annyi a változás, hogy a SamFw Tool-ban már az MTP fülön van a change csc. -
tms+
aktív tag
válasz
mSchumi87 #1272 üzenetére
gyári beállítások visszaállításakor az ott tárolt adatok elvesznek, nem lehet visszaállítani azokat, biztonságos mentést sem lehet azokról készíteni, itt van róla egy összefoglaló: https://www.samsung.com/hu/support/mobile-devices/mi-az-a-biztonsagos-mappa-es-hogyan-kell-hasznalni/
mondjuk fura, hogy itt írja az adatok visszatöltését, úgy tudtam, hogy erre nincs lehetőség
attól függően érdemes, ha tárolsz olyan adatot a mobilodon, ezt te tudod magadnak eldönteni. nekem ennyire szenzitív nincsen, így én nem használom
-
baitsee23
őstag
válasz
mSchumi87 #1253 üzenetére
Én nem játszottam a betűkkel, és nem is tűnik különbözőnek.
Más:
Eddig mindig minden telefonomra rakott üveg fólia bal felső sarka elengedett néhány hét múlva. Most is.
Küzdött más is hasonló problémával, és esetleg talált olyat, ami nem válik fel? Mindig a sima fóliáknál kötök ki, de jó lenne üveget használni. Azt sem nagyon értem, miért van ez. -
S@c@
őstag
válasz
mSchumi87 #311 üzenetére
Ertem, nekem az aksi ido es az hogy husebb az fontosabb. Meg talan a kamera.
Az ai funkciokat az s23 is megkapja, illetve copilot es chatgpt app is elerheto az s23ra ami nekem eleg.
Akkor szted nemeri meg valtani, meg 20e kulonbseg eseten sem az en preferenciáim mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest