- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
TomPack #2771 üzenetére
Van benne fizikai, de a Samsung lecserelte a gyarto szoftveret a sajatjara. Biztos van ra oka, gondolom sajat Samsung funkciokhoz lett fejlesztve, ami talan nem lett portolva a telefonokra, de ezt nem tudom.
Ami biztos, hogy a Samsung telefon appot hasznalva mukodik, kulsos szoftverekkel (messenger, whatsapp, stb...) nem mukodik ha a fuledbez emeled. Bena de ez van. De ez a szoftver miatt van.
Ilyenkor azt szoktam csinalna, ha hivok valakit mimdig lezarom a telefont. Mar megszoktam nem zavar. Ha meg vegzek akkor feloldom es leteszem a hivast. Gyors az arcazonositas is meg az ujjlenyomat is ugyhogy mar reg nem puffogok rajta. -
KD6-3.7
őstag
válasz
TomPack #2667 üzenetére
Na jó ez tényleg ilyen, de nekem még sosem sikerült ezt a véletlen indítást, lájkolást előidéznem, legalább is nem emlekszem rá.
Baromi gyorsnak kell lenni, hogy az animáció közben bármit is benyomjak.
Próbáld ki, hogy az animációk, áttűnés tempoját gyorsabbra veszed a fejlesztői beállításokban, de szerintem a lezárás akkor sem gyorsul. -
amdboy
senior tag
válasz
TomPack #2502 üzenetére
Köszi a választ. Most valahogy az a kérdés vetült fel bennem, hogy a szoftveres frissítés hogyan tudná kárpótólni a hardveres lemaradást? Laikus felhasználóként írom, hogy sehogy. Illetve az is érdekes, hogy míg az s23 és az s25 is újabb szoftvert futtat és a mi telefonunk nem, ez miért van így. Holott én úgy gondolom, hogy a 24 is a samsung "felsőkategóriájába" tartozik és talán jobban mint a 23. Egyébként nekem az ez az első komolyabb samsung telefonon én ősidők óta xiaomis voltam, és kb 6 hónapja használom az s24 plust, de semmi olyan extrát nem kaptam ami a másik gyártónál ne lett volna... Sőt....
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TomPack #1289 üzenetére
Oh köszi az infót, elképzelhető!
Sokat nem vártam vele, beletettem az én kártyámat, és kb. 30-40 másodpercet
(Mikor egy napig próbáltam, akkor csak bent voltam a házban, bent nincs sajnos 5G, eszembe sem jutott, hogy esetleg nem menne.)
Az S23u-nak kb. 10 másodperc kell és rá is áll az 5G-re itt Pakson az udvaron.
Na este kipróbálom, ha hazaértem a városközpontban, mert ott van maxon 5G.Egyébként a mérésem szerinti 180Mbps élhető sebesség, ha nem menne az 5G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest