Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TODI1111
veterán
Szerintem az is elképzelhető, hogy nem is lesz magyar nyelv.
Amikor kijött a 24-es család már akkor szó volt róla, hogy nyáron."A megjelenés után nem sokkal érkezett azonban a hivatalos információ samsungos kapcsolatunktól, hogy nem kell elkeseredni, a magyar nyelv támogatása is meg fog jelenni az AI funkcióknál. A jó hír, hogy mindegyik funkcióra igaz ez, beleértve a valós idejű, telefonhívások alatt aktiválható kétirányú fordítást is. Azt is sikerült megtudnunk, mikor várható a nyelvi frissítés: 2024 nyarán, előre láthatóan júliusban kapjuk meg a magyar nyelv támogatását."
Most megjelenik majd az S25 és majd jön a duma:
Előre láthatóan 2025 júliusában................. -
PioDVD
senior tag
Kb. megesküdnék rá, hogy eddig nem ilyen volt, 2 vagy 3 napja mondtam fiamnak, hogy vajon miért nem így működnek, aztán most ilyen lett. Menüben semmi, gugliban semmi, S24 nem ilyen.
Janeszgol: majd megnézem, lehet, hogy így van, de egy megtaláló nem feltétlenül tudja, egy folyamatos villyogtatástól esetleg eldobja. (vagy összetöri, de ha ki tudja kapcsolni, akkor garantáltan búcsút lehet mondani a telónak)
Update: jelentem, nem indul újra, ugyanúgy kéri a feloldást. Ami logikus, mert védelemnek tűnt elsőre is, és ha ennyi lenne kikerülni, azért korlátozott lenne.
-
-
Rhino82
aktív tag
Az az igazság, hogy 250-260-nál többet én nem szánok telefonra. Ezt az árat kimaxolva pedig s24,s23,iphone 14 és a honor 200 pro amik talán a legjobbak. Honor nagyon jónak tűnik, de nagy…de lehet beáldozom a méretet és honor lesz. Ott elvileg a tesztek alapján jobb a kamera.
-
Essien
aktív tag
Mentségemre szolgáljon te vagy az első akinek ez ott feltünt
, nem is értem hogy nem vettem(vettük) észre. Nem tudom miért használta azt , csináltam egy viber alaphelyzetbe állítást és megoldotta. Mondjuk ezt már akkor , de így még egyértelműbb lett volna hogy mi okozta
-
tibbike01
őstag
Szerintem vegyél egy Spigen tr EZ-FIT glasst, 2db 8ezer ft és adnak hozzá egy keretet-eszközt, amivel fel tudod tenni. Ez 2 évig lazán bírja és fényévekre van az Alis fóliáktól menőségre...nagyon megéri
Tok pedig Nillkin Frosted, kurva jó cucc.
Ledobod majd a láncot az Alis szarok után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged