- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
TODI1111 #15776 üzenetére
Épp a szélén üldögélek onnan irtam a nagy megállapításomat.
Amúgy minél kevesebbet olvasgatok (itt) hülyeségeket annál inkább használom a berendezést teljes megelégedéssel ahogy az
elődeit az első galaxy óta .
És ez igy lesz ,valószínűleg ezután is .
Le is szállok a kútkáváról és elmegyek permetezni mert nől a gaz. -
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
TODI1111 #15568 üzenetére
Őszintén, fingom sincs, próbálok mások kárából/tapasztalatából tanulni.
Talán 3 éve próbálok odafigyelni arra hogy ne merítsem le és töltsem fel a telót teljesen, persze nemegyszer sikerült elcseszni. Ezelőtt olyan telóim voltak amin nem lehetett szabályozni hogy bizonyos értéknél tovább ne töltse.
Tavaly jött a nagy csoda a Home Assistant személyében, ott már ha van okoskonnektorod megoldható hogy mikor kapcsolja le (persze ha az is működik).
Anno az S6-m volt olyan hogy megvettem tojtam rá mi-merrre, használtam (most is ezt kellene tennem amúgy) 1 évvel később drasztikusan elkezdett merülni, majd akksicsere és nemhogy jobb de még talán rosszabb is lett, pedig gyári akksit kapott. Az utóbbi 3-m telóm az mind olyan volt hogy megmértem és egyik sem volt 90-94%-nál jobb, de azok 100.000 alatt voltak , nem érdekelt. Csak hogy értsétek, ez életem első DRÁGA telefonja és szeretném ha már kifizettem érte amennyit hogy faja legen minden. Főleg hogy még benne vagyok a 14 napban. De igyekszem ma rohadt gyorsan lemeríteni és majd feltölteni. Persze 0-ra nem merem, afölé kicsivel. -
Rob Rob
tag
válasz
TODI1111 #15404 üzenetére
6-8 éve 0,5x-en vagyok .
Probálram visszatérni 1x-re de már idegesít a vele járó lassúság.
Azóta tetszik ,hogy pattogósabb.
Szokás kérdése ,nekem nem lehet semmilyen animáció olyan szép ,hogy napközben,"akcioban"
várnom kelljen .
A 0 amim már nem de a 0,5 szerintem egy jó köztes . -
válasz
TODI1111 #15314 üzenetére
Kb ezzel kezdem mindig az új telefont belakást. Nem tudom elviselni már az 1x-es animációt. Elalszok közben annyira lassú...
Lajmund : nekem van összehasonlítási alapom, mivel másfél évig volt 12/256-os S22U-m. Pont olyan a RAM kezelés mint az most a 8/256-os S23U-n, semmivel sem rosszabb. Ha nem hozná azt a szintet, elhiheted, hogy eladtam volna a fenébe.
-
Gardaai
senior tag
válasz
TODI1111 #15276 üzenetére
Ez pontosan így van.
Mindkettőt előrendelésben vettem és használtam/használom is.
Nyilván nem az, de a kettő megfogva, mégis ez a jelző mászott a fejembe. Ami megint csak szubjektív vélemény, de saját tapasztalatok és nem fotók alapján.#15273 Ferenczi Áko
Ez a szó írta le legjobban az érzést amit keltett a visszaállás S23U-ra.
Ahogy azt is írtam, hogy az elején nem gondoltam volna, hogy egyáltalán minőségibb, szebb/jobb az S24U fotókról/videókról, de még SStore-ban megfogva sem, aztán használtam pár hétig. Ne csak 2 szót ragadj ki az egész kontextusból és alapozz egy szubjektív véleményre.
Gondolom az is közre játszik, hogy már unom a évek óta tartó ívelt kialakítást. Főleg, hogy minden évben cserélek az új modellre, aztán vagy marad vagy nem. Eddig kettő nem maradt, S22U és S24U. S22U érthető okokból (No more Exynos thx), S24U pedig az S23U érdeme, mert ha a dizájn nem is a kedvenc, ár/érték/teljesítmény arányban erősebbnek bizonyult számomra. -
arcitec
addikt
válasz
TODI1111 #14672 üzenetére
Hogy töltitek le, mert sem az EDGE, sem a Chrome nem tölti le. Vagy kikapcsoljátok a win víruskeresőjét? [SAMFw Tool]
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
TODI1111 #10081 üzenetére
Ami ott megy az már Monty Python szint, egymást hergelik a pixeltoxással.
Akiknek ott volt komolyan vehető véleménye azok már kikoptak, maradtak az örök elégedetlenkedők, akik egy normális kompozíciót nem tudnak találni, csak tesztelgetik és fikázzák a semmit.Engem már az meglep ha beesik vki oda tanácsot kérni, hogy mit vegyen.
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
TODI1111 #10026 üzenetére
Kinek van ideje napi 1 órát aludni?!
Amúgy én is vettem Baseus 100w töltőt kijelzős 100w kábellel, a csúcs felvétel 38W volt, sose ment feljebb igaz 1 kezemen meg tudom számolni hányszor töltöttem úgy. A Tab S8 Plus szintén 38W, játék közben lemerülve sem vett fel többet. Na de viszont az S8 Ultra, na az már felvett 42W-ot is!
-
Divinity
őstag
válasz
TODI1111 #9425 üzenetére
Azt nem mondta senki, hogy nincs csak épp közel sem egy liga a kettő
Az is olyan mint a böngészős probléma, persze Samsung böngészőben van alternatíva de az csak ott és sokkal bambább.
Persze ezek ilyen nüanszok de mind olyan apróság ami a napi használatot segíti. Ez persze vica-versa, mindkét oldalra csak épp olyanok amit ha az ember nem próbált a másik oldalon nem érti mi a kényelmetlenség (mert ezek mindössze kényelmetlenségek) tárgya -
kaisers
aktív tag
válasz
TODI1111 #9426 üzenetére
Azért a Google megoldása elég sokat hibázik.
Én sokat diktálok, de utána kell javítani.
Szerintem amire még gondolhatott, hogy az írásjeleket nem ismeri fel diktálás közben. Tehát, ha azt mondod, hogy ".", akkor kiírja, hogy pont.Egyébként erre, ha valaki tud valami megoldást nyitott vagyok, kivéve a "válts almára" opciót.
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #9313 üzenetére
A biztonsági frissítésekhez nincs köze. Itt nem biztonsági rést használtál ki.
Egyik fórumtárs írta, hogy valakinek lenyúltak egy csomó pénzt a számlájáról, más meg nem nagyon tudta elképzelni, hogy a kétfaktoros azonosítás, SIM kártya miatt ez hogyan lehetséges.
Én ezt mutattam be, de ha a kiinduló téma, a biztonsági frissítés késlekedése, ahhoz közvetlen köze nincs. -
-Maci-
addikt
válasz
TODI1111 #9041 üzenetére
Korábban olvastam valahol, hogy már kész a Beta2.
Majd megpróbálom kikeresni a cikket.
Mindenestre: [link]"Earlier, it was rumored that the second Beta could be coming on August 29, but it reportedly got canceled."
Lehet hoy már ki sem adják a Beta2-t, hanem avégleges verzió jön.
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #8593 üzenetére
Hasonlóképpen vagyok. Raérek félteni, majd ha kész lesz a végső verzió OTA-n keresztül. És még az se biztos, hogy elsőre minden annyira 100-as lesz, esetleg csiszolgathatják utána is.
Addig meg a beta valószínűleg több bosszúságot okozna az új megoldásokkal együtt is, mint hasznot.
De nem vagyunk egyformák.Kellenek a kísérletezők.
-
válasz
TODI1111 #8583 üzenetére
Elolvastam és erre gondoltam pontosan, csak rosszul fogalmaztam.
Csak a kérdés, hogyan ronthatja, amikor a gyári tokok is elég "passzentosak" magyarul jó közel vannak a kamrákhoz. Akkor azoknak is kéne gátolni a tiszta hangot, és miattuk is "bekoszolódhat" a kameránál lévő mikrofon. -
szkorhetz
őstag
válasz
TODI1111 #8485 üzenetére
Kijelző közepén a teljes üzenet felvillant, egyből tudtam, ha van valami, itt csak a kijelző tetején jelenik meg a szöveg, valahogy nem látványos. Ott egyből tudtam, hogy ezért fel akarom-e oldani a telefont, vagy nem, itt még mindig koppintanom kell, hogy lássam, ki mit írt.
Ja meg Pixelen egyből eltűnt az értesítés, ha gépen megnyitottam, itt ez elég hektikusan, de inkább nem működik.
-
tylerddd
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én adtam már el kifizetett kedvezményes telefont, aminél a rá kötött hűség is lejárt. Venni én se vennék ilyet, akármit mond is az eladó vagy legyen akármilyen jó is az ajánlat. Inkább fizetek többet, de legyen minden rendben. Én ezzel a 8/256 modellel jól jártam, sima Magenta 1-es lakossági ügyfél vagyok, a hűséggel +66k online kedvezménnyel 400-ért megkaptam. És ami fontos, hogy ezért nem kellett olyan csomagba belehajtanom magam, ami egyébként ne kellett volna, igazából a régieket újítottam meg, 10-20 forint eltérésekkel. Emellett a részletfizetés is szimpatikus volt. Nekem ez egy jó ajánlat volt összességében.
-
xhege
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én is belefutottam egyszer. Megvettem az egy összegben kifizetett készüléket. Az előző tulaj kórházba került, nagy volt a baj. 2-3 hónapig nem fizette a számláját és tiltásra került a nálam lévő telefon. Azóta én szolgáltatós készüléket, mindegy milyen letiltás elleni örök garanciát vállal rá az eladó nem veszek.
-
janeszgol
félisten
válasz
TODI1111 #8083 üzenetére
Nem, ne haragudj. Már többször végig csináltam ezt a beszélgetést, csak akkor nem én voltam az alany, akit elkezdtek hülyézni, mit miért annyiért vett. Ebből nem akarok most ilyen beszélgetést. Csatlakoztam a topikhoz, ennyi. De el is mehetek, nekem mindegy.
Aztán majd maradnak azok az egyének, akik egy Mate 20 Proval azt hiszik, hogy csak az S23 az előrelépés arról. (Megjegyzem, őt hülyítették meg.) -
janeszgol
félisten
válasz
TODI1111 #8081 üzenetére
De nem kell csodálkozni. Ennyi az ára, nézzetek már szét. Most már nincs kuponhalmozás, Az nem most volt, hanem előrendelői státuszban. Nem csodálkozni kell, hanem gondolkodni.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyiért vettem. Senkinek nem vagyok kíváncsi a véleményére ez ügyben. Nem kell állandóan a másik apját játszani, otthon söprögessetek.
Nekem megérte. Ennyi. -
AtHoS
nagyúr
válasz
TODI1111 #7889 üzenetére
Vettem egy Monarch, igaz nem Kevlar, "csak" carbon tokot sima S23-ra, de nagyon műanyagos érzete van. A fém merevítés már első kézbe fogásnál érződött. Vezeték nélküli töltés is rendben működik vele (Tactical Magforce-t telóra rakva nem ment)
A gyári smart flip toktól vékonyabb lett és nem billeg ez sem az asztalonSajnos képekről a kevláros eléggé bumszlibbnak hatott, így a sima carbonost választottam inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged