Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
TODI1111 #20700 üzenetére
Ez megint egy más téma.. Marketplace-en és Jófogáson is megpróbálják lehúzni az embert, semmi köze a biztonsági frissítésekhez.
Rigormortiis #20701 Hidd el, hogy van.. Van amikor én is, havi 100 ingyen sms-em van pl.. De nyilván csak 1 százaléka a kommunikációmnak, kb havi 5-10 sms..
-
kanyi51
senior tag
válasz
TODI1111 #20234 üzenetére
Ezt most tutira mondod? Na jaa de mikor lesz az? EEhhh mindegy, kösz. Most jut eszembe hogy bármit is kell mondani akármilyen appból a nyomorult samsung nem tudja magyarul Csak egy egyszerü Moto pl. az idöt bemondja oránként , persze magyarul, és nincsen benne AI. Ez nagyon jo, 600 ezerért még meg is tanulhatok angolul. köszönöm
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz
TODI1111 #18892 üzenetére
Én kb 1-2 hetente szoktam, nem árt. Amúgy vicces ilyen újrainditási mizériában nálam a szüleim viszik a primet, állandó témakör holott direkt mondtam hogy figyeljenek rá. Aztán amikor meglátogatom őket jönnek a problémák - a telefon lassú, nem lehet hivást inditani róla stb... Mikor volt újrainditva? Jajj nemrég múlthéten..Oké. Lecsekkolom...5000+ órája volt újrainditva...
Egyébként röhej de ebben a megbukott Windows rendszeres telefonok lazán leüberelték a droidot, az egykori Lumia telefonja édesanyámnak a maga kis közel 12ezer órájával kezdett el rakoncátlankodni...
A droid meg még az s23u-n is párezer óra után konkrétan összefossa magát..
-
bcl
senior tag
válasz
TODI1111 #18314 üzenetére
Egy kérdésem lehet a témával kapcsolatban?
Még nem raktam fel a CXDE-t ILO-ra, egyelőre halasztgatom(A fizetés miatt, bár ha jól láttam, az már megoldódott)
Ha jól értem, ez után nem lesz OTA? Eddig jött, de ezek szerint azért, mert az ILO szinkronban volt.
Praktikusabb lenne a legújabb EUX-et feltenni home CSC-vel?Szerk:
Most ez van:
-
arcitec
addikt
válasz
TODI1111 #18253 üzenetére
Ez nagyon jó, sok minden van ott. Az konkrétan hol állíthatom amit írtál, hogy a wifi jelecske mellett jelezze a frekit?
Amúgy tudja a telefon a wifi 6-ot? Mondjuk nekem még wifi 4 van 300 mbit/s de simán jó mindenféle frissítésre. A mobil NET az mitől függ az is látni mit tud? -
jeni
félisten
-
joccmocc
csendes tag
válasz
TODI1111 #18222 üzenetére
Igazából engem/minket nem zavar, teljesen jó így, ahogy van, mindketten elég stabilan tudunk külföldiül. Viszont kedves, hogy ennyien rögtön segíteni akartak, és küldték, hogy ha ez probléma lenne, hogyan tudnám megoldani (köszi mindenkinek, értékelema segíteniakarást), ezért is szeretem ezt a fórumot olvasni.
Csak azért írtam ide, mert nekem első kézből van olyan tapasztalatom, hogy külföldön hivatalos samsung weboldalról (USA) vásárolt készülék nem tud jól magyarul, tehát ez önmagában még nem feltétlen jelenti azt, hogy "kamutelefon"-t akarnak neki eladni (bár kétségtelenül red flag).
Angolról németre állítva, ill. fordítva minden klafa, angolról magyarra, és németről magyarra a menüpontok némelyike ilyen nyelven van, mások meg másikon. Angolra/németre visszaállításkor is minden rendben van.
[link] [link]Ha a csc az az a karaktersorozat, amit a "Software information/Service provider software version" menüpont alatt látok, akkor XAG/XAG, XAG/XAA.
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
TODI1111 #18189 üzenetére
Azt lefelejtetted hogy mennyi.
Egyébként lehet kapni olyan külső vinyót amit netkábellel vagy wifivel rá lehet kötni a Routerre és akkor saját felhőként üzemel. De otthoni hálózati meghajtóként is üzemel, hozzá lehet csatolni a géphez mintha helyi meghajtó lenne stb.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
TODI1111 #17893 üzenetére
Teljesen jól látod!
Az oka is megvan. Aki otán frissített az ILO-ra, a build CXDE lett. Az EUX pedig CXDF. Valószínű ez nem tetszett googlenak, ezért írta, hogy módosított a rom. (Én is ebbe futottam bele.) Miután odinnal felment az EUX, a build szám már nekem is CXDF lett, azóta nem reklamál a wallet. -
bacus
őstag
válasz
TODI1111 #17870 üzenetére
Én ma futottam bele ebbe a wallet problémába.
Odin nélkül nem is oldható meg a probléma?
Ha visszarakom a csc-t, utána megtalálja a frissebb szoftvert, lefrissíti magát, majd mehet vissza ILO-ra?Nekem nagy fájdalom lenne újra telepíteni a telefont, meg egyébként is van kis gyomorgörcsöm, hogy nem igen tudom pontosan mint csinálok.., de eddig megbíztam samsungban, hogy azért ilyen problémák nem lehetnek már, ma meg jól pofára estem a praktikerben...
Ha ezt egyszer sikerül helyre hoznom, azt hiszem be is fejeztem a telefon frissítgetését.
-
tabletta
tag
-
Zototh64
őstag
válasz
TODI1111 #17614 üzenetére
Ugyan ott tartok.
Odinnal csere előtt is kényszerleállítás + gyorsítótár és adatok törlése.
Odinnal cucc fel
Utána is kényszerleállítás + gyorsítótár és adatok törlése.
Teló újraindít, Gugli Wallet-nek engedélyek megadása, majd indít.
Üzenet: A készülék nem felel meg a biztonsági előírásoknak......... -
Zototh64
őstag
válasz
TODI1111 #17614 üzenetére
Ez a hír ez így igaz, de miután már itthon fekszem combnyaktöréssel, így nem volt nagyon időm ezzel foglalkozni. Próbálkoztam, hogy hátha az ide törlés, oda csere megoldja, de nem.
Tegnap eszembe jutott, ez az extra frissítés az EUX-en (amire felhívtad anno a figyelmünket), aztán ma babosf nógatására, gondoltam megcsinálom. Még dolgozik a gép a kicsomagoláson.
-
-
-
golyós
addikt
válasz
TODI1111 #17417 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy teljesen mindegy milyen telefonom van, átlag 5-6 óra a SOT, hétvégén ha sokat van wifin akkor 7+ is összejön. Azt tapasztalom, hogy ha nem használom akkor jobban merül. Volt 5G kikapcsolva-bekapcsolva, semmi változás. Mióta megjött az adaptív töltés meg nem is érdekel, este ha lefekszem akkor töltőre rakom, reggel meg leveszem. Valamit biztos használ mert ha éjjel felébredek és lehúzom a töltőről anélkül, hogy ránéznék, akkor reggelre 80%-on áll, tehát igazodik az ébresztéshez.
Nem egy nagy összeg egy aksi csere már, ha kell cseréltetem 2 éves korában, ha nem megy gariban akkor fizetem. Állítólag ennél a tipusnál már nincs egybeépítve a kijelzővel. -
MrTwister
őstag
válasz
TODI1111 #17408 üzenetére
Nagyon fura ilyen nem volt bekapcsolva. Most kipróbáltam simán ébreszt hangosan. Olyan mintha 7 előtt nem akarna csak... Goodlock nem tud ilyet csinálni vagy valami más beállítás? Applikációt nem telepítettem semmit azóta ami esetleg ezt okozná.
Köszi golyós megcsináltam, kíváncsi vagyok megoldja e a 7 előtti ébresztés problémáját. -
klaya86
senior tag
válasz
TODI1111 #17395 üzenetére
Én pl úgy vagyok az üzemidővel, hogy engem abszolút nem érdekel, hogy napokig bírja egy telefon. Nekem az a fontos, hogy mondjuk 16-18 órát bírja telefon, akár masszív használat mellett is, töltés nélkül. Ez olyan 7-8 óra képernyő idő mondjuk. Aztán, ahogy írtad, este tölthet felőlem fél éjszaka is.
-
kirkri
addikt
válasz
TODI1111 #17386 üzenetére
Köszi a képeket, ez megerősített, hogy jól csináltam.
Viszont azért nem járok sikerrel, mert a harmadik lépésnél nekem bármilyen appot választok ki, az "Értesítések a zárolt képernyőn" az utolsó menüpont, alatta már nincs semmi, nem úgy mint neked.Szerk: Sikerrel jártam, a beállításoknál az értesítéseken belül volt egy olyan, hogy speciális beállítások és azon belül "Az egyes alk.ok értesítési kategóriájának kezelése" Azt kellett bekapcsolni és így már nekem is megjelent a plusz menüpont az info gombnál.
Köszi mindkettőtöknek! -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Linux felhasználók OFF topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest