- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Dr. Oid #6129 üzenetére
Pár napja felraktam az accubattery pro-t.
Ma reggel vettem le töltőről, azóta, hogy feltelepítettem, ez volt az első töltés.
Hogy lehetséges, hogy accubattery szerint nem annyi az aktív képernyő, mint a rendszer szerint, illetve ha a rendszer szerinti ki és bekapcsolt kijelző időket összeadom, nem jön ki az aktuális üzemidő.
Pont annyi hiányzik, mint amennyivel több aktívat ír az accubattery.
-
TomPack
őstag
válasz
Dr. Oid #5837 üzenetére
Pl néha amikor feloldom a kijelzőt, nem olyan sima átmenettel megy át az animáció mint ahogy szokott. Mintha valami mélyalvásból keltettem volna fel a procit, aminek nem volt elég ideje felpörögni.
Vagy amit lejjebb írtam; amikor felmelegítem mert éppen töltöm mert a háttérben fut egy energiaigényesebb app ami igényli a töltést (vagy ha azt az appot egy másik telefonomon futtatom akkor a HotSpot megy ezen, de az is kábé ugyanúgy melegíti mint az appom) és még mellette gyötröm egy kisablakos YouTube-nézéssel és emellett még böngészgetek, social media alkalmazásokat is nézegetek akkor 10-20 perc alatt tűzforró lesz az egész kijelző, és a kamera melletti területen egyenesen tojást lehetne sütni. Olyankor azért darabosabbá válik az alkalmazásváltás, de messze nem olyan borzalmas a helyzet mint az S22Ultrán volt ugyanilyen felhasználásnál.
Használtam i12-őt, és SE2020-2022-őt is, ott nem jött elő a gyötrésre a teljesítmény ilyen szintű visszanyesése.
Ott 1-2 havonta éreztem hogy a feloldás utáni kissé darabos a működése, de olyankor mindig kiderült hogy már régóta (1-2 hónapja) nem volt újraindítva a telefon, -de amilyen sűrűn érkeznek rá a frissítések így ez nagyon ritkán fordult elő mert ott ugye újraindul az iOS. És ebből kifolyólag ezt a fajta iOS-röcögést az újraindítás mindig megoldotta. -
Gardaai
senior tag
válasz
Dr. Oid #5837 üzenetére
Azt jelenti, hogy ha nyúzod a telefont. Egyik appból be, másolás, másik appba be, beilleszt, sokszor egymás után, fotózol is közben, zenét hallgatsz, videót nézel PnP módban, e-mail-t írsz stb. stb. akkor az animációk megakadnak vagy "sokat" gondolkodik az animáció indításakor és egyszer csak távolabb van az ikon mint kéne lennie, tehát kihagyott pár képkockát vagy elindul szépen, kimarad 1-2 képkocka utána megint szépen halad tovább. Ezek a mikrolaggok. Játékból való kiugrás és a kameránál hozható elő legtöbbször, illetve ide-oda ugrálva third party vagy heavy appoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest