- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Zototh64 #19517 üzenetére
A Windows 10 en tuti nem fog menni, legalábbis ezt írják mindenhol. Mondjuk ettől még egy próbát megér, amilyen stabil a Windows......
Most ezt találtam, de nem vagyok otthon, majd meglesem ha hazaérek. Esetleg, ezt ha valaki gép előtt van, és érdekli a téma megnézhetné addig is, hátha itt a megoldás. Mert elméletileg itt kell engedélyezni, ha jól értelmeztem. Itt kell feljogosítani a PC t, hogy az androidhoz kapcsolódhasson.
"funkció használatához a következőket kell tenni. Nyissa meg a Gépházat, majd a Bluetooth és eszközök menüpontot. Ezen belül a Mobileszközök opciót kell még lenyitni, itt lesz egy „Eszközök kezelése” opció. Ebben kell feljogosítani a PC-t, hogy kapcsolódhasson az androidos készülékhez."
Hátha metalálom végre, hogy hol tudjam én kikapcsolniti pedig be....
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Zototh64 #19509 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, sorry...
Egy utolsó kérdés.
Be vagytok jelentkezve a samsung accountotokkal? A smart switch beállításaiban van engedélyetek adva?
Valamiért most arra gondolok, hogy az lesz a ludas, persze nem 100%....
Nézd/nézzétek már meg a samsung smart switch beállításaitokat, mert lehet az az akadálya az egész tároló látásának.
Holnap folyt köv. Jó éccakát!! -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Zototh64 #19509 üzenetére
Az nem számít, hogy be, vagy ki van kapcsolva.
Mert nekem úgy is működik, ha be van kapcsolva.
Inkább nézd meg ezeket, ha még nem tetted:1.**Windows beállítások**:
- A Windows 11 rendszerben nyisd meg a "Beállítások" -> "Hálózat és Internet" -> "Állapot" menüpontot, és győződj meg arról, hogy a számítógép a privát hálózaton van. A privát hálózaton a fájlmegosztás könnyebben működik.2.**Hálózati felfedezés**:
- A Windows Intézőben a "Hálózati és megosztási központ" -> "Speciális megosztási beállítások" alatt aktiváld a "Hálózati felfedezés" lehetőséget. Ez lehetővé teszi, hogy a számítógép észlelje a hálózaton lévő eszközöket.3.**Tűzfal és biztonsági szoftverek**:
- Ellenőrizd a számítógép tűzfalbeállításait, hogy nem blokkolja-e a telefon megjelenését a hálózaton.Sokat segítene, ha legalább azt megnéznéd az intézőben, hogy ha a címsorába beírnád egy FTP appnak azt az url t, amit kíír FTP kapcsolódási címként. Valami ftp://192.168. xx.xx címnek kell lennie. Az az ip, amit a lanon a router ad neki. Vagy ha te fixet adtál neki, akkor az.Hogy legalább olyankor látja e a telefonod? Persze ehhez fel kell telepíts egy külsős FTP képes fájlkezelőt a mobilodra.
Egyelőre, én pont azt nem tudom elérni, hogy ne lássa a Windows 11 em.
De, ha beledöglök is kiderítem🤣 mi a gubanc nálatok, hacsak előbb egy hálózati guru meg nem írja a megoldást. -
válasz
Zototh64 #19055 üzenetére
Ja most olvastam a Faceen egy Galaxy csoportban.
Vicces, hogy ennyire nem tudnak szoftver készíteni és optimalizálni. De az AI bullshit az megy. Egyébként nekem az AI-val sincs bajom, ha valóban frankó lenne és tényleg olyan dolgokat tudna amit frankón használ az ember, nem pedig egyszer kipróbálja azt kakukk hello.
-
bloggiold
tag
válasz
Zototh64 #17625 üzenetére
Nekem közben jó lett ez alapján, megy EUX CSC-ről ILO CSC-re váltás után a hívásrögzítés és a wallet is, frissíteni meg majd ráérünk évente egyszer, semmi szükség havonta a folyamatos lassító/gyorsító, birka ficsőrt belerakunk, fontos dolgot elbaszun..frissítésekre. Az alkalmazások telepítése előtt meg kell nézni milyen engedélyeket kér és nem kattintunk rá minden sza...
-
-
bloggiold
tag
-
TODI1111
veterán
válasz
Zototh64 #17609 üzenetére
Már majdnem 1 hete [javasoltam]
-
Badboys
őstag
válasz
Zototh64 #17602 üzenetére
Én is CIB es vagyok tegnap többször fizettem telefonnal és órával is. Mindkettő T beszerzés. Azt gondolom, hogy Googl sunnyog a háttérben mert olvastam a napokban, hogy tiltani fogja a régebbi eszközökkel való fizetési lehetőséget a vissza élések miatt. Az elmúlt héten voltak frissítések valószínű, hogy valamit nagyon elcsesztek a korlátozásokkal kapcsolatban. Tavaly is volt 2 hét, hogy nem lehetett az eszközökkel fizetni. Mondjuk ez nem vigasztal senkit. Szerintem a Googl felé kellene jelezni a hibát.
Sőt azt is olvastam, hogy olyan szoftvert fejleszt amely minden telefonra felkerül és bele hallgatnak a veszélyesnek gondolt beszélgetésekbe, hogy kiszűrjék a banki adat halászatot. Viszont mondjuk ez személyességi jogokat sért, de tudjuk mindent rá lehet fogni mindenre, hogy mi miért történik. -
karldergroße
senior tag
válasz
Zototh64 #17602 üzenetére
Az engem is érdekelne. Mivel a felvázolt megoldások igencsak kétséges eredmenyekkel kecsegtetnek, nem variálok a flash-eléssel, vagy a CSC visszaállításával. Várok, hátha lesz megoldás. Az órámmal és a kártyáimmal tudok fizetni, a wallet-ben lévő egyéb dolgok (belépőkártyák) pedig működnek.
-
bacus
őstag
válasz
Zototh64 #13311 üzenetére
Igen, elsőre elrontottam, sima quadlock tokot vettem, ezt kibontás után szépen visszatettem a dobozba és már ment is vissza, visszaadták a pénzt (kivéve posta), és most jelen pillanatban egy quadlock mag tok van rajta.
motobox.hu oldalon akciós volt (nem tudom most mennyi az ára)
A tok annyira passzent, hogy alig tudtam beletenni, most meg nem is nagyon szeretném megpróbálni kivenni, annyira kéne feszegetni. A telefon viszont elvesztette minden kecsességét, igaz batár lett
, de hát ez van, motorozásnál ez nem szempont csak védjen.
-
Signat84
tag
válasz
Zototh64 #8744 üzenetére
Nekem nem a 2 koppintással volt bajom! Az engem nagyon nem érdekelt, de azt, hogy kirakja full képernyőre az viszont zavart. Sokszor volt olyan, hogy már csináltam épp valamit a telón, erre az arcomba vágja, hogy frissítsek.
Viszont annyi, hogy most kétszer is jön az értesítés, hogy frissítsek a simre. Vagy ez csak nálam valami bug?
-
Lajmund
őstag
válasz
Zototh64 #8670 üzenetére
+1 március óta. 10/10 a feloldás. De Macit a kameránál az u alaku kivágás zavarta eddig. Lezárt kijelzőnél feltűnő de használat közben kevésbé értékelhető és szerintem nem zavaró. Cserébe kristálytiszta a kép gyári üveg tapintású és leeséstől is véd. Felrakás fürdőben szösz mentes környezetben ajánlott.
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
válasz
Zototh64 #3058 üzenetére
Nálam sincs ilyen gond. Bár én emellett fix IP-t használok.
Amit észrevettem (2Gb-os nekem is a net), hogy speedtesten csak 1000 körüli értéket mérek. Amíg S21U-n 1400Mbps alatt sose mértem, legtöbb pedig 1700-1800Mbps körül volt.
Van amikor húzok le pár nagyobb játékot ott azért nem mindegy, hogy fele annyival töltök mint lehetne.. -
TODI1111
veterán
válasz
Zototh64 #2880 üzenetére
"A te példád is bizonyítja."
Itt arra gondoltam, hogy biztosan nincs köze a csc verziónak (ILO) a hibajelenséghez, mivel nálad működik. Nálam (ILO) és például *H* fórumtársnál (EUX) viszont nem. Egyedüli tényező ami nálam változott az a készülék. Ugyan az a TV, ugyan az a router, ugyan az a WiFi hálózat, ugyan az a szolgáltató csak a telefon változott S22 ultráról S23 ultrára. S22 ultrával pedig tökéletesen működött. -
takcslajos1
tag
válasz
Zototh64 #1392 üzenetére
Még mindig Budaörsön van.
Átvettem volna először, kiszúrtam, hogy karcos a kamerája. Átvettem volna másodszor (tegnap), dobpergés .... kiszúrtam, hogy karcos a kijelzője!Az a kijelzője, amit ők cseréltek ki, és az eredeti beadás óta egyáltalán nem volt nálam a telefon, csak addig, amíg ott helyben leellenőriztem, ott meg nyilván látható volt, hogy nem nálam karcolódott. A legjobb, hogy ma jött egy email, hogy végeztek vele (én is meglepődtem, hogy ilyen gyorsan, tegnap "adtam le" harmadjára), majd másfél órával később telefonáltak hogy ja bocs véletlen mindenkinek kiment egy ilyen email de majd telefonálnak ha tényleg kész lesz. De ma már a gyártó is kereste őket, hogy mégis mit csinálnak, hogy nem sikerül újabb hiba okozása nélkül megjavítani. Elvileg ilyenkor a szerviz perkál a végén, nem a gyártó.
Amúgy az egyetlen pozitívum abban, hogy így alakult, hogy így már három garanciális javítás volt, három garanciális javítási munkalap, a negyedik automatikus csereutalvány lesz, szóval 2 év 11 hónaposan ha beég mondjuk a kijelző (gondolom, az garanciális hiba), akkor az eredetileg fizetett összeget vásárolhatom majd le.
Remélem, most már tényleg sikerül rendesen megjavítaniuk, mert nem most akarok a csereutalvánnyal vesződni (eredetileg a telefon cseréjét kértem, de ha már elkezdték javítgatni, akkor megtaláltam ennek az útnak is a pozitíviumait). Meg végül is a direkt 25k-ért agyontörötten vásárolt S10+ telefonon szép munkát végeztek, 43 ezerért lett egy "új" S10+. Amit el szerettem volna adni, most így cseretelefon lett belőle, mert az S21U-t eladtam. -
Zsoltg4s
tag
válasz
Zototh64 #2590 üzenetére
Nálam ugyan ez az összeállítás. De ha mutatná nem lenne baj.
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy már háromszor eltűnt az újjlegyomat olvasó, csak kóddal lehetett feloldani. Ez a Google biztonsági hülyesége?
Előző Huawei teló ilyenkor kiírt egy szöveget, hogy biztonsági kód megadása kötelező... -
thomas92
aktív tag
válasz
Zototh64 #2058 üzenetére
Véleményem szerint meg miért ne hasonlítsuk össze. Egyszerre vannak ugyanazon a piacon, konkurens gyártók konkurens termékei. Az egyik ebben, a másik abban jobb. Valakihez ez, valakihez az áll közelebb. Az összehasonlítások segíthetnek eligazodni vásárlóknak, hogy melyikre lehet inkább szükségük. Vannak billegők, akiknek nem feltétlenül a rendszer a meghatározó, hanem egy-egy képesség, mondjuk S Pen, vagy az erősebb videózás az iPhone esetén.
-
-
iszoke
senior tag
válasz
Zototh64 #2067 üzenetére
Soha nem volt Samsung készülékem, így nem nagyon tudok érdemi véleményt formálni róluk, példának okáért, hogy mennyire egy vagy nem egy kategória a két készülék. Valószínűleg elég lenne egy kisebb Samu is, viszont azoknál ott a probléma, hogy amennyire tudom, elég gyenge az akksi kapacitás. Mivel nem vagyok folyton töltő közelében (főleg munkaidő alatt), jó lenne egy olyan készülék amit nem kell 6 óránként tölteni és nem is kezed el romlani a kapacitása már 1 évvel a használatba vétel után.
-
-
bigdigit
addikt
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Zototh64 #1913 üzenetére
Én még nem próbáltam, de a metódusnak ugyan annak kell lennie.
Majd lassan biztos megjelennek a how to videók, leírások (yt, xda).bigdigit:
én sima csc-vel csinálnám, szerintem az a biztos, és teljes tiszta telepítés.
De szerintem várj még azért a flash-el, amíg nincs leírás, vagy innen valaki meg nem erősíti, hogy ugyanaz-e a folyamata, vagy van-e valami nyűg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest