- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callmaster
tag
válasz
VanAzAPénz #15849 üzenetére
Kezdődik
.
Nem az én tisztem csillapítani a kedélyeket, de a megint kinek nagyobb a f.sza nem vezet sehova sem, csak felcseszitek magatokat.
Hogy miért? A semmiért.
Szóval én azt mondom hogy , mindenki nyugodjon le a p.csába.
Chill & Peace -
belashx
senior tag
válasz
VanAzAPénz #15844 üzenetére
Nem, az a vicces ,hogy teleszemeteled a topikot olyan dolog miatt, ami csak a te buksidban létezik.
3 napot elmegy a teló, te meg egy szoftver kijelzett értéke miatt aggódsz...Ha az én autóm azt írná, hogy 20 litert fogyaszt 100 km-enként, de közben rátankolással megállapítanám(ami ugye a valós), hogy csak 5 l/100km, biztosan nem azon kattognék, hogy milyen sokat eszik.
Értem, hogy rohadt drága telefon, de a józan észre kéne hagyatkoznod.
Szép - akkuparától mentes - napot kívánok!
-
bigdigit
addikt
válasz
VanAzAPénz #15841 üzenetére
Tenyleg röhejes ami itt folyik napok óta az aksi körül. Vegyél egy elektromos autót na ott majd lesz tényleg min aggódni mikor kezd degradálódni az aksi ami 3 millió felett lesz.
-
Bferibörs
addikt
válasz
VanAzAPénz #15841 üzenetére
Ebben igazad van,így én is jártam,nekem a csak netes sim szopta az akksit, utána jártam. Az akku bateri vagy mi a szösz,tök fals eredményeket produkált,az nem segített ebben.
Ha úgy érzed,méred,hogy szar az akksi akkor vissza küldöd,ha jól emlékszem,még 14 napon belül voltál amikor ez felvetődött.
A méregetést tartom feleslegesnek,annál,akinek rendben működik kb. a telója. De legalább az is szopja az akksit.🤔😁
-
Kleroo
veterán
válasz
VanAzAPénz #15771 üzenetére
S23U is tud kb minden létezőt (LDAC rulez). Esetemben is az SBC a korlátozó. Kb 8-10 telóval ment már a kocsi, mind ugyanaz, amiből a 22U logott ki lefele. És ehez képest dobtam hátast a 23U-tól, hogy mindent szétgyaláz.
Nem az audiophilséged okozza, az nekem is van egy egészséges mértékkel; hanem valamilyen telo/SW, kitudja milyen glitch a rendszeredben. -
Kleroo
veterán
válasz
VanAzAPénz #15765 üzenetére
A BT rész nagyon fura. Nekem toronymagasan jobb bárminél. BT SBC kodeket megszégyenitően jól szól. Kb a lossless alapu AudioCD sem szól jobban ugyanott (elég jó autó
, nem sokol ) Eddig minden telónál volt baj, kihallottam, hogy BT, vékony, élettelen, erőtlen, alul hiányos frekik, stb. S22U kifejezetten botrány volt. De a 23U TOP szint minden létező aspetkusban. Valami egyéb issuenak kell lennie nálad.
-
Gardaai
senior tag
válasz
VanAzAPénz #15655 üzenetére
Kiszállítástól számítva 14 nap az elállás. Nem a rendelés leadásától kell számolni.
-
Gardaai
senior tag
válasz
VanAzAPénz #15650 üzenetére
Ez alapján még 2 töltési ciklus sincs benne.
Kell pár teljes töltés mire eléri a maximális kapacitását.
Elektromos rollernél amikor kicsomagoltam alig tudta a felét mint ahogy számolgattam, hogy kéne neki. Ahogy raktam bele a ciklusokat nagyjából minden töltés hozott +5-10 km-t.
Szóval türelem. 14 nap van elállni, addig bőven változni fog az eredmény.S24U topikban nyugtatgattunk egy iPhone-ról áttérő embert, hogy lesz ez még jobb, mert fele olyan SoT-t tudott összehozni mint a többiek, azt hitte selejtes. Minden nap egyre jobb lett neki, most meg már hozzá azt a szintet amit az iPhone-ja tudott (persze nem új korában), azóta lehet még jobb.
Ez az akku betanuló fázis nagy gimic. 2-3 nap semmire nem elég, hiába tűnik el az üzenet, hogy tanul, még 2 év után is képes alkalmazkodni a szokásaidhoz. -
Rigormortiis
veterán
válasz
VanAzAPénz #15650 üzenetére
Miért kínzod magad ezzel?
-
sixpak
nagyúr
válasz
VanAzAPénz #15648 üzenetére
Ja, ki is derült, hogy faszság.
Próbáld meg félig felhő mögött, repülővel előtte, faágak mögött.. -
dnelb
veterán
válasz
VanAzAPénz #15646 üzenetére
amit írtál 85% 4133mah szerintem teljesen rendben van, akkor az kb 4850 mah 100on.
-
Gardaai
senior tag
válasz
VanAzAPénz #15596 üzenetére
Nézz rá adb-vel: adb shell dumpsys battery
Ott látod a töltési ciklust is, illetve saccol egy akku %-ot, mint az iPhone a tárolt adatok alapján. -
mgTerminator
veterán
válasz
VanAzAPénz #15596 üzenetére
Lehet Fake S23U
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
VanAzAPénz #15571 üzenetére
Na elvileg megvan, nagy nehezen 15%-ra lemerítettem és 100%-ra fel.
AccuBattery szerint ez a 85% 4133mAh-nek felel meg . a teszter szerint pedig 3867mAh.
Érdekes hogy ma már megnéztem 1 harmadik telefont is és ott is csak pár mAh eltérés van a kettő mérés között. -
válasz
VanAzAPénz #15589 üzenetére
Én egy porttal találkoztam amit itt ajánlottak, működött de lassú volt és minden kamera 20 megapixelre skálázott fel. Csalódás.
-
válasz
VanAzAPénz #15585 üzenetére
Van rendszer, mert 5+2 három műszak, időnként túlórával, az mondjuk bekavarhat.
Jut eszembe, már kérdezni akartam, ha már majd ezt beállítom, hogy adaptálódjon, az ébresztést ez nem befolyásolja? Telefon szokott ébreszteni, mindig beállítom elalvásnál.
Meg van ez az alvás rutin vagy mi, ezt is gondoltam kipróbálom, hogy kíméljem az akkut, de nem tudom, hogy működik e az ébresztés, mert itt azt írja, hogy "hagy aludni a telefon".
Ha fel kell kelnem, ne hagyjon aludni. Szóval ebben a két esetben is működik az ébresztés, nem befolyásolják az üzemmódok?
Értelemszerűen az előbbi funkció még nem él, majd oneui 6.1-ben lesz, de arra is kíváncsi lennék, akinek s24-e van. -
Rigormortiis
veterán
válasz
VanAzAPénz #15571 üzenetére
Ne görcsölj erre nagyon rá. Alapvetően a telefon van értünk és nem fordítva. Nyilván én sem sodrom őket a mélykisülés határára és ha nem muszáj, nem hagyom egész éjszaka madzagon lógni, de kb ennyi. Szerintem csak magunknak ártunk ha ilyen jelentéktelen szarságokra ráfeszülünk.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
VanAzAPénz #15567 üzenetére
Én egyszer lemerítettem így, fél napig nem kapcsolt be, azt érzékelte, hogy víz van a csatlakozóban, nem látta az S-Pent, és a 12 helyett 8 gb ram lett csak..
-
TODI1111
veterán
válasz
VanAzAPénz #15566 üzenetére
Tételezzük fel, hogy valóban gyorsan degradálja az akkumulátort és hosszútávon tönkreteszi a 0-ról 100-ra töltés. Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy az a néhány töltés 0-ról 100-ra amivel leméred az akkukapacitást az komoly kárt tehet az akkuban.
-
klaya86
őstag
válasz
VanAzAPénz #15545 üzenetére
Kizart dolog, hogy 4000 mah legyen az aksid. Nyilván nem pontosan 5000es. Lehet 4850,lehet 4950, de 4000 abszolút lehetetlen.
-
TODI1111
veterán
válasz
VanAzAPénz #15558 üzenetére
Ugye most csak bohóckodsz?
-
válasz
VanAzAPénz #15561 üzenetére
Nem lennék az ügyfeled.
-
válasz
VanAzAPénz #15557 üzenetére
Akkor meritsd le csutkara es ugy toltsd fel maxra es kozben nezz HW merest. Ellenkezo esetben csak spekulalsz
-
rhunseeker
tag
válasz
VanAzAPénz #15558 üzenetére
Igen, egyszer ezt megcsinálod és lökheted is ki az akksit
-
válasz
VanAzAPénz #15553 üzenetére
Nem hinném, hogy csak 4000.
-
TODI1111
veterán
válasz
Inkább úgy matekozz, hogy lemeríted 2-3 %-ra és onnan 100%-ra töltöd.
-
válasz
VanAzAPénz #15553 üzenetére
Tehat csutkara lemeritve (kikapcsolasig) es maxra feltotlve csak 4000 mAh megy bele az akkuba a HW-s meresed alapjan?
-
válasz
VanAzAPénz #15550 üzenetére
Root nélkül már egy ideje lófaszt sem lehet kiolvasni.
-
TODI1111
veterán
válasz
23 ultránál is így van azt hiszem.
-
rhunseeker
tag
válasz
Mi lenne ha feltöltenéd teljesen és akkor kiderülne?
Vagy szimplán nem foglalkozni vele mert 3 napot elmegy?Egyébként nekem több mint 1 év után áll így Accubattery szerint. Sose vigyázgattam, csak töltöttem, sőt volt hogy egész éjszaka fent volt töltőn és csak reggel húztam le. Nincs bekapcsolva ez a 80%-os hülyeség sem, pedig itthonról dolgozom legtöbbet és megtehetném, de pont nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest