Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
válasz
DefJamHUN #20833 üzenetére
A ceruzás fordítás szerintem azért volt kényelmesebb, mert tudtál görgetni ha kellett és nem felejtette el a kijelölt szöveget. A karikázás kb. olyan mintha ott pause-olnád az oldalt és csak azt tudja fordítani ami éppen akkor ott van. Szóval nagyobb szöveg mennyiség esetében sokkal kényelmesebb volt a ceruza.
-
-
-
-
Leonardo91
őstag
válasz
DefJamHUN #18503 üzenetére
Nekem van otthon Pro 1-2 és most a 3
Azt mondom neked hogy a 2 az 1nek a ráncfelvarrottja de a 3 már tényleg egy új , sokkal jobb kiadás.
Hangzásban is, de leginkább ANC-ben
Volt egy fél éves alma próbám airpods pro 2 vel. Az a fülhallgató etalon volt kényelemre is meg zajszűrésben is , rossz volt vissza jönni Buds Pro 2 re de most a 3 Pro felülmúlta mindegyiket. Amiket cikkeztek, hogy esztétikai hibásak meg illesztési problémásak azt én nem vettem észre az enyémnél. Illetve már kapható hozzá Spigen tok is link
Mindegyikre ezt vettem. -
-
tms+
aktív tag
válasz
DefJamHUN #18178 üzenetére
rengetegen viszik vízbe, mossák le csap alatt a mobilt, vagyis vízálló, az más kérdés, hogy a gyártó erre nem vállal garanciát, ami lehet ellentmondásos, de a tapasztalat bizonyítja, hogy azért bírják a vizet
természetesen ahogy öregszik a mobil és különböző hatások (hideg, meleg, leejtés stb.) érik, veszthet ebből a képességéből
#klaya86: az más kérdés, hogy én sem merném szándékosan vízbe vinni
-
Rigormortiis
veterán
-
-
Signat84
tag
válasz
DefJamHUN #18164 üzenetére
Ez benne van sajnos (és persze nem csak a samsungnál). Nekem egy pár zászlóhajósnál volt problémám. Hangszórók, külső mikrofon (fenti a kihangosításhoz) és a beszédhagszoró. Persze ez mind másik telefonon jött ki egyenként. Ha jól emlékszem S7 edge, S8 plus, S10 plus. Utána Note20-tól már mákom volt.
S23U meg hibátlanul teszi a dolgát (eddig).Ahogy a fórumtárs írta. 25-30 körül reális a csere ára. Most néztem utána a neten.
Ha a Debreceni fórumban lévő Samsung szervíz esetleg nincs túl messze Neked, akkor melegen ajánlom. Nagyon rendesek voltak! -
-
Pythoncobra
tag
válasz
DefJamHUN #8996 üzenetére
A harmadik Ultrám, amin ez van.
Nagyon vékony, jó a fogása, de mégis véd.
A sarkoknál picit a kijelző fölé ér, úgyhogy ha lefordítva teszem le sík felületre, nem a kijelző fekszik fel.
Amúgy már két eseménynél megvédte.
Egyszer az autóból kiesett a nyitott ablakon kb 40 km-es sebességnél és csak a tokon lett nyoma, másodszor a kutyám kiverte a kezemből, és leesett-leszánkázott egy betonlépcsőn. -
TODI1111
veterán
válasz
DefJamHUN #8559 üzenetére
Úgy tűnik. Én S21 ultránál [bétáztam] utoljára.
-
leslien
nagyúr
válasz
DefJamHUN #8394 üzenetére
mit írjak róla? kamera hozza amit eddig, üzemidő ua, felület tetszik, több idő kell , meg gondolom az Android 14 ram menagment probléma megoldása ...
szóval működik tetszik... btw volt már ilyen ,h írtam aztán még majdnem én voltam a hibás, mert vmelyik alkalmazást nem használom és pont az nem volt 100% os.. szóval mindenkinek ott a lehetőség..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged