- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
kisdobos0111 #21565 üzenetére
Soha nem lesz tökéletes telefon, ez a népkonyha tipikus esete. De az enyém is hibátlan az új rendszerrel. Pörög, nem rosszabb akku időben mint eddig, pedig még csak FR-t sem csináltam (sose szoktam). Teszi a dolgát ugyan úgy. Amire szükségem van, az ugyan úgy benne van, ha mégse, keresek más megoldást. Ha valamit megszokunk és azt elveszik tőlünk az tud fájni, de szinte mindenre van alternativa. Én nem siránkozok, örülök, hogy van egy nagyon jó telefonom, amit biztosan nem fogok lecserélni még sokáig, ha csak el nem romlik.
-
válasz
kisdobos0111 #21565 üzenetére
Ezt én így nem jelentenèm ki. Nálam például semmi gond.
-
lasse001
senior tag
válasz
kisdobos0111 #21522 üzenetére
És az aod fényerejének megemelésére sincsen lehetőség.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kisdobos0111 #21422 üzenetére
Nekem is már egy jó ideje szemüvegem van, igaz távolra nem látok jól.
Amúgy tényleg undorító az új ikonja... -
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #21413 üzenetére
Csak eltüntetni lehet teljesen.
-
Probert75
addikt
válasz
kisdobos0111 #21413 üzenetére
Sehogy.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kisdobos0111 #21123 üzenetére
Ízlések és pofonok....,nekem s23 u és p8p van együtt,inkább a pixelt használom,jobban szeretem.
-
gretzky77
veterán
válasz
kisdobos0111 #21120 üzenetére
Miben katasztrófa ha nem titok?
-
Surfym@n
senior tag
válasz
kisdobos0111 #20848 üzenetére
Motorola MA-1 adaptere ugyanezt tudja, de ott nincs szükség külön applikációra, mert az natívan támogatja az oprendszert (licenszek náluk megvannak, többi mind visszafejtett megoldás), tehát a legstabilabb
-
BIT_
tag
válasz
kisdobos0111 #20735 üzenetére
iPhone
-
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #20209 üzenetére
Természetesen .
Többen használjuk itt a Topikban .
Jönnek az unalmas téli esték és lehet vele szórakozni .
Az első belállítás lehet hosszadlmas lesz kicsit , mert magadnak kell beállítgatni mit és hogyan szeretnéd . Utána szépen teszi a dolgát .
Egy dolog fontos , hogy az akku optimalizálást ki kell lőni az alakmazásban , mert bealszik .Próbáld ki ! Meglátod szeretni fogod .
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #20209 üzenetére
Szinte azóta használom mióta megjelent. Jelenleg egy S24 ultrán, Android 15 ONE UI7 béta 2 verzión és tökéletesen működik.
-
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #20207 üzenetére
Önmagában az alkalmazás nem lehet számottevően nagyobb a fogyasztás, de erről nemigazán tudok érdemben nyilatkozni .
Enélkül még nem használtam a telefonjaim .
De ha nagyobb is , az nem kézzelfoghatóan több szerintem .
Én észre sem veszem . -
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #19983 üzenetére
Ahhha . . . . Nekem ez nincs letöltve ezért értetlenkedtem.
Plazmacucc igazad volt !
-
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #19983 üzenetére
Ha ott ha az " animáció csökkentését " kikapcsolod , akkor sem jelenik meg ha jól tudom. .
Nálam alapból ez a funkció kivan kapcsolva .
-
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #19977 üzenetére
Az remek . .
Nem találkoztam a Good Lockban ilyennel . . . Ha ott állítottad .
Aod Notifity t használok az értesítésekre , de abban tuti nincs . -
arcitec
addikt
válasz
kisdobos0111 #19975 üzenetére
Azta és hol kell eztet beállítani?
-
gjoco1
addikt
válasz
kisdobos0111 #19975 üzenetére
Az meg miaz ?
-
kovacs65
őstag
válasz
kisdobos0111 #19874 üzenetére
Én az S23-mat vettem tőle. Roppant korrekt volt.
-
golyós
addikt
válasz
Erre vannak az értékelések, tőle nyugodtan vásárolhatsz.
Én is ítt vettem tavaly Júniusban a Hardveraprón, járt hozzá a ReGalaxy kupon is. -
gretzky77
veterán
válasz
Teljesen megbízható, kuponozva lett vásárolva így tudja olcsóbban adni, de még így is keres rajta
-
iceQ!
addikt
válasz
kisdobos0111 #19560 üzenetére
Nem kapkodták el. Szerencsére van egy zsír új A55-ös Samu, egész jó teló de azért az S23U jobb...
Ma adtam le az igényt, hétfőn már jön a futár. Kíváncsi vagyok, hogy elég nekik a szervíz mód, direkt bele írtam a megjegyzésbe hogy ne csináljanak már FR-t de ez majd kiderül -
nagyj74
senior tag
válasz
kisdobos0111 #19549 üzenetére
Hosszan rányomsz a Gmail appra, jobb felső sarokban információ, aztán az alkalmazás információ menüben akkumulátor.
-
válasz
kisdobos0111 #19544 üzenetére
Sajnos ennyire csapni való a gmail értesítése. Nem a telefon hibája...
-
Prien
addikt
válasz
kisdobos0111 #19544 üzenetére
Akku optimalizálást kapcsold ki a Gmail appnál.
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #19423 üzenetére
Beállítások - Eszközkarbantartó - Karbantartási üzemmód
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kisdobos0111 #19211 üzenetére
A szervízbe érkezéstől?
--->> Igen, mivel akkor kezdtek (javításra felvéve) el foglalkozni vele, így attól indul a javítási folyamat. -
gery14
senior tag
válasz
kisdobos0111 #19158 üzenetére
Szia. !
Szeptember 12 elvitte a futár a telót.
Szeptember 24 készülék beérkezett Szept26 szervíz folyamat befejeződött még aznap feladták Szeptember 27 10ó körül háznál a teló.
Nekem nem csesztek szét semmit mindent cseréltek amit elvártam a ragasztás is patent nem huppog nem áll ell a hátlap. (szerencséjük). -
Zaji
őstag
válasz
kisdobos0111 #19168 üzenetére
Ha 30 napon belül sem sikerül megjavítani a hibás terméket, akkor 8 napon belül ki kell cserélni azt, vagy vissza kell fizetni a vételárat.
Számold a napokat a fenti jogszabály szerint.
-
Zaji
őstag
válasz
kisdobos0111 #19160 üzenetére
Garanciális javításról van szó?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kisdobos0111 #19158 üzenetére
Pedig már vissza kellett volna kapnod szerintem!
-
bordi10
senior tag
válasz
kisdobos0111 #18799 üzenetére
Csak arra vigyázz, hogy 5A-res typeC kábelen jön a max 45W. A telóhoz persze egy vékonyka 3A kábel van. Szóval 45W töltőfej+5A type-C kábel kell. Erre így egybe guglizz. Gyári Samsung csomagban vedd.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
kisdobos0111 #18799 üzenetére
A gyári 45wattos. Tudja elvileg sok minden, de például a gan 5ös baseus csak akkor, ha kizárólag a telefon töltésére szolgáló kábel van bedugva. Ha üresen lóg mellette más kábel is (és miért ne lógna, elvégre több portja is van), akkor már nem tol annyit.
-
tylerddd
veterán
válasz
kisdobos0111 #18670 üzenetére
Beállítások/Zárolt képernyő és AOD/Widgetek.
-
golyós
addikt
válasz
kisdobos0111 #18517 üzenetére
Ha Emagon keresztül ment akkor lehet 1 hónap.
Ha heti 1-2x szer gyűjtik össze a telefonokat és utána viszik a Tmx-hez akkor simán összejön a 3 hét.
Ezért jobb a gyári gari, TMX futár hozza - viszi a telot amióta megszünt a személyes leadás lehetősége -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kisdobos0111 #18517 üzenetére
Telemax javítja, általában 1 hét alatt..
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #17596 üzenetére
Esetleg a [Good Guardians] alkalmazás [App booster] modulját lefuttatni?
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #17594 üzenetére
Lehet, hogy valami beragadt? Esetleg recoveryből egy wipe cache-t megpróbálhatsz.
-
válasz
kisdobos0111 #14912 üzenetére
Nekem nem volt halk, Blitzwolf, Huawei füles, Blitzwolf, Huawei hangszóró, autóba meg ott is hangos tökéletes a kapcsolat és a hang sem volt halk. Ja és az okosórámmal a kapcsolat is tökéletes és hangos a beszélgetés.
-
migabi24
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #14915 üzenetére
Én már csak ezt hallgatom a kocsiba annyira jó, ugye mikor csatlakozol valamire akkor a telefon hangerőt maxra állítod?
-
válasz
Nem halk.
-
klaya86
senior tag
válasz
Egyáltalán nem, sőt. Nagyon jó a dinamika és a hangerő is.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #13437 üzenetére
Nálam a gyári fólia van fent, rendesen működik vele. Már lassan egy éve.
-
tylerddd
veterán
válasz
kisdobos0111 #13437 üzenetére
Elvileg fóliával. Én a Samsung gyári fólia és a Domeglass között nem vettem észre számottevő különbséget, ami már zavaró lenne. Tehát a fóliával is volt, hogy nem oldott fel. Viszont ugye az üveg komolyabb védelmet nyújt. Én nagyon örülök, hogy bevált az üveg!
-
jereti
tag
válasz
kisdobos0111 #9442 üzenetére
Azért ne essünk fényévnyi túlzásokba. Az írásjelet valóban megoldhatná már a gugli, de amúgy semmivel sem rosszabb. Használtam mindkettőt.
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #9419 üzenetére
Nem értem a problémát
-
Divinity
őstag
válasz
kisdobos0111 #9419 üzenetére
Nekem a live updates meg az eszméletlen stand-by time
Talán még a több fajta sleep schedule beállítása, értsd, hétköznap hamarabb kelek mint hétvégén de oda is jó a schedule, viszont ezt úgy megszoktam a rutinok használatával.
Én a gesztus vezérlésére azt tudnám mondani mint úgy alapvetően az Android appok minőségére, inkoherens, vannak nagyon jók és jól működő megoldások de vannak olyanok amikhez mintha 10 éve senki nem nyúlt volna, iOS oldalon ezt kicsit jobban nyomják.Összességében én továbbra is ahhoz tartom magam, hogy mára ott tartunk, hogy nincs konkrét "jobb" csak kinek mi a megfelelőbb.
-
pg1966
senior tag
válasz
kisdobos0111 #7051 üzenetére
Business Calendar (Üzleti Naptár Pro).
Azért szeretem, mert ki lehet rakni egy 2x4-es widget-et a főképernyőre, amin pl. az általam beállított betűmérettel 11 naptári tétel látszik egyszerre, egymás fölött. -
FireFox1996
őstag
válasz
Google appokat használok (google naptár, google névjegyzék, google Keep notes stb.)
Semmilyen telefon gyártói appokat nem használok, mert ha telefont váltok, másik gyártóira, akkor nem kell sz*rakodnom megint a felvitellel a másik gyártónak az appaiba, mert vannak olyan bejegyzéseim, amiket évekkel később is akarom használni, így egyszerűbb csak 1 féle appot használok. -
Bferibörs
addikt
válasz
kisdobos0111 #7055 üzenetére
Ha nem samu mindkettő,akkor a google naptár,mint ahogy z0d1@Ku$ írta.
Nekem 5 kütyün fut,mindegyiken szinkronizál. -
thomas92
aktív tag
válasz
Samsung Naptár és Reminder.
-
TODI1111
veterán
válasz
Emlékeztetőnek én a gyári reminder alkalmazást használom. Megbízhatóan teszi a dolgát. Elmulasztott esemény (hívás, üzenet, email .....) emlékeztetésre pedig a [ProfReminder] alkalmazást használom. [Itt] tettem be néhány képet is az alkalmazásról.
-
migabi24
nagyúr
válasz
A gyári reminderrel mi a baj? Én szeretem.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Google naptár.
-
Chamoro
tag
válasz
kisdobos0111 #6917 üzenetére
Az alkalmazásban meg tudod nézni a kártya adatokat. Benne van a cvc kód is.
-
golyós
addikt
válasz
kisdobos0111 #6780 üzenetére
Mire gondolsz?
Évek óta használom az elődjét ( sima Vanced) amióta kinyirta a YT, azóta ezt az újat.
Pont azt szeretem benne, hogy a YT fiókot használja, lehet előzményt, kedvenceket hallgatni, nem kell újra megkeresni -
Leonardo91
őstag
válasz
kisdobos0111 #6808 üzenetére
-
kkdesign
senior tag
válasz
kisdobos0111 #6806 üzenetére
Rákattintasz az órán a walletre, kártya hozzáadása, majd átirányít a telóra, kiválasztod a kártyád, és leokézod
De nekem valahogy nem komálják a watch5pro-t a terminálok. Mintha gyengébb lenne az nfc által lefedett terület általa, és nem klappol össze a terminálokkal (telefonon perfektül működik)
-
BIT_
tag
válasz
kisdobos0111 #6802 üzenetére
OTP kártya nem fog menni.
Regisztrálsz egy Curve kártyát és az alá berakod az OTP s kártyádat.
OTP csak így megy. -
andersen10
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #6719 üzenetére
NewPipe. Nincs reklám, fut a hattérben is.
-
Atish19
őstag
válasz
kisdobos0111 #6749 üzenetére
Nekem ott már nem hónapot ír hanem 122 napot és az ingyenes időszak végét dátummal ami október 24.
-
TomPack
őstag
válasz
kisdobos0111 #6745 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz
Szintén ReVanced + MicroG, hibátlan
-
TomPack
őstag
válasz
4 hónap YouTube Prémium jár a telefonhoz. Azt már elhasználtad?
-
DjMike
újonc
válasz
Youtube vanced már nem működik. Youtube revanced van de ahhoz is kell a microG. Nekem bevált
-
Essien
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #6718 üzenetére
Kicsit eltévedtem mert nekem sima 23 van és azt is linkeltem de van ultrára is
-
Essien
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #6718 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz
kisdobos0111 #6730 üzenetére
Az enyém is most frissült és megy.🤔
-
Bferibörs
addikt
válasz
kisdobos0111 #6722 üzenetére
Akkor valamit elállítottál szerintem,most néztem,nálam működik.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Firefox,Brave, ezeket használom.
Van más is de nekem nem szimpi mert
3. féltől származik pld. YouTube Vanced. -
andersen10
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #6488 üzenetére
Most van zöldben is, 450 kHUF az 5% kedvezménnyel, illetve van rá 0% THM-es hitel lehetőség.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kisdobos0111 #6465 üzenetére
Értelmes embertől még nem láttam, hogy xarozta volna.
Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt hogy ki mondta.Nem zárom ki a lehetőséget, hogy vki nagyítóval néz minden képet és utána agyvérzés közeli állapotba hergeli magát, de én nem találkoztam olyan hibákkal ami miatt földhöz kéne vágni.
Mondjuk nálam az iPhone képei mindig is jobbak voltak, mint a Samsungé, kérdés mi a fontosabb, a rendszer, vagy a képalkotás.
-
thomas92
aktív tag
válasz
Nekem krémszínű van, szerintem nem nőies, de ez szubjektív. Én alapból nem is szeretem a fekete, szürke telefonokat.
-
balintka
addikt
válasz
Én 23+ban vettem krém színűt a héten, szerintem egyáltalán nem nőies. A régi időben az iPhone-ok csak fehérben léteztek, szóval, szerintem teljesen jó.
-
xhege
veterán
válasz
Ha a 13 Pro Max tetszett, akkor többnyire ez is tetszeni fog.
Az is brutálisan túlélesített
-
-Maci-
addikt
válasz
kisdobos0111 #6467 üzenetére
Hát ennek több oka is van
1.) Ízlések és pofonok. Ki mit lát természetesnek egy adott képen?! Ki szereti, ha kicsit élesebb, színesebb a kép (pl én), ki pedig fordítva.
2.) Nem veszik figyelembe és nem írják le, hogy mivel, hogy, milyen felbontásban nézik az elkészükt képet. Az, hogy "szar", szerintem nem vélemény. Hol, min szar?!
3.) Sajnos vannak, akik csak trollkodni járnak 1-1 topikba, valódi tapasztalat nélkül. Kell a hsz. szám a "rang"-hoz.
4.)van aki nem engedhet meg magának ilyen készüléket és ide (vagy épp amoda) jár fikázódni, hogy magát nyugtassa. Ez a "szar a bmw" kategória. Szar is... ..akinek nincs!
Szerk.
5.) Vannak elfogultak. Akiknek mindig az a csúcs, ami nekik van. Minden más szar. -
-Maci-
addikt
válasz
Barokkos túlzások vannak a témában negatív irányban.
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #6461 üzenetére
Ez valóban jó lehet, mert az Emag a forgalmazó. és ennél olcsóbban most nincs máshol (hivatalos forgalmazónál).
-
TODI1111
veterán
válasz
kisdobos0111 #6459 üzenetére
Dobsz egy linket róla? Nem látok az Emag-nál 443 ezerért 23 ultrát.
-
Lezl
tag
válasz
kisdobos0111 #6452 üzenetére
Lényeg hogy a forgalmazó az emag legyen, akkor elvileg nincs vele gond.
-
TheodoriK
csendes tag
válasz
kisdobos0111 #6446 üzenetére
Nekem volt 13pm is, nagyon hasonló. Talán pár % különbség a 13pm javára. Minimális
-
kkdesign
senior tag
válasz
kisdobos0111 #6446 üzenetére
Szia,
Nálam, mikor új volt a 13PM, akkor az 2 napot bírt(egyik nap 7kor levettem a töltőről reggel, másnak este 10kor kb 30%on raktam fel, közel 3/4 év után ez második nap végére 5-15% volt már csak.Nálam megjelenés utáni első napi verzióval szög ugyanaz mint 13PM újonnan, mostani patch verzióval pedig mint a 13PM 3/4 év után. (Most nekem egy átlagaos munkanap végén 100%ról 58-69 % marad benn lefekvéskor, nyomkodástól függően.)
Vélhetően ha kijön a sok javítást tartalmazó frissítés(nem a kamerás, hanem a másik amit rebesgetnek attól majd visszajavulást várok üzemidőben egy picit) -
Metal213
tag
válasz
kisdobos0111 #4585 üzenetére
Helló!
14pm-ről érkezem. Nagyjából hasonló az akku idő, de nem hazudok ha azt mondom ebben picit jobb az ios. De ez relatív. Nagyon sokat használom munkára az androidot, így picit jobban terhelem az s23u-t mint az iPhone-t. Mondjuk az elején az i14pm is jobban merült, kB 1 hónap után állt be. Itt is hasonlóra számítok.
Viszont a gyors töltés, usb-c manapság már nem okozhat problémát senkinek. Lightning maga a pokol 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest