- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
THX a gyors választ!
Meg tudom oldani máshogy én is. De azért szerettem, mert nem kellett hozzá telepítenem új progit. Már ideje volt a telefoncserének, de ez így nagy szívás. Szeretem mikor valmi visszafele fejlődik, de az ára meg felfele megy nem is kicsivel. Majd kis idő elteltével bedobják vissza és azt mondják, hogy ez egy új dolog és milyen hasznos fejlesztés. Kapják be az MI-jüket. Így nem nagyon volt értelme spenes telóra cserélni a Note-ot, mert csak egy pár dologra tudom így használni. Hadonászok vel és jegyzetelek.
-
tylerddd
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani, de valamilyen fórumon olvastam, hogy régiókód cserével lehet simán rögzíteni. Én nem csináltam meg, de állítólag működik.
Egyébként felhívtam Vandát, tényleg megy...és lehet hozzá rutint csinálni, hogy automatikusan felugorjon bejövő híváskor a képernyőrögzítés.
-
Zsoltg4s
tag
Ami miatt nem lehet összehasonlítani a két rögzítőt, amit Bacus is ír, autóban, ahol vezetés közben nem tudsz jegyzetelni, ott is tökéletesen felveszi a beszélgetést bt.-on.
Egyébként mindenki tudja, hogy mit csinál...
Odinnal is pár perc egy frissítés, CSC csere is pár perc. Aki elakad, annak segítünk.
Azért nem kell itt beleállni senkibe, mert te nem tudod mit, hogyan az odinnal... -
babosf
aktív tag
sztem mi már írtunk ebben a témában...nem akartam megint hozzászólni DE! Az a baj hogy félrevezeted a fórumozókat....az ACR CUBE hangszóróról rögzít. nem lehet összehasonlítani a natív rögzítővel. úgy emlékszem kérdeztem tőled anno hogy próbáld már ki zajos környezetben (forgalmas utca, stb) nem válaszoltál. nekem volt ..próbáltam. használhatatlan. csendes szobában még csak csak de zajban egy kalap sz@r. az meg hogy nem vagy képes odint használni meg CSC-t cserélni ...azt nem kommentálom. csak ne állíts valótlant. köszönöm.
-
bacus
őstag
Én speciel motorozom, ott amikor bt-on vagy a sisakbeszélővel, akkor nagyon nem vesz semmi fel a beépítetten kívül.
Miből gondolod, hogy ez a bonyolítása a dolgoknak? Ez a CSC váltás ugyanis sokkal inkább az egyszerűsítése..
Egyébként minden működik, valóban sok minden nem tiszta, de itt sok mindenre fény derült már.
-
bcl
senior tag
Nem flasheltem semmit össze-vissza, CSC-t váltottam, ez pár kattintás volt.
Tudtam, mit vállalok (bár kétségtelenül igaz, hog rutinom nincs benne), viszont különösebb gondom sem volt.
Éppen erről szólt a lenti hozzászólás.
A Cube ACR-t sokáig használtam, de az Android 11(? 10? 12; mindegy), szóval mióta az Android hivatalosan tiltja, számomra (!!) elfogadhatatlan minőségben vett fel mindent (hangszóróból a mikrofonnal), majd később sehogy sem.
Próbálkoztam sok dologgal, de nem tudtam működésre bírni.
A gyári rögzítő ugyanolyan szépen vesz, mint régen az app; mikrofon, kihangosító is rendben van.Ráadásul a Google (nem Samsung?) rögzítője gyárilag ott van, ingyé'.
Hogy az EU korlátozza, hát, toll a fülibe, ld fentebb, pár kattintás, és oké minden. Szerintem nem sokkal bonyolultabb, mint appot telepíteni, majd hozzá kiegészítőt kupászni.
VoIP tudás csábító, de eddig igazán nem volt rá szükségem, viszont kétségtelenül igaz, hogy ez plusz.A lenti írásod inkább mondanám véleménynek, én meg... most védem az álláspontomat
-
TODI1111
veterán
"Utánna néztem a problémánk a YouTube-on, nem kell ide a NavStart a gyári beállításokban simán benne van ez a funkció."
Milyen videókat néztél? Az ONE UI 6.1 verzióban nincs benne. Szerinted ha benne lenne akkor ezt kereste volna mindenki az S23 széria topikjaiban is a frissítés után?
Szerk.: Látom már Tamás34 is írta. -
belashx
senior tag
A samsung böngészőben vissza tudod kapcsolni a kontext menüs verziót legalább, a kijelölt szövegekhez. Az egész oldalas fordítás amúgy sem volt valami szuper. Ha nagy ritkán kellene, akkor erre a chrome-ot használom. Azért rohadjanak meg, hogy a béna(nem az AI) fordítójuk sem elérhető már...
k850:
Látom már kaptál választ.
Úgy kell. -
DeFence
tag
A homescreen lenne egy mozgó háttérkép, a lockscreen pedig egy lezárási és nyitási animációval ellátott másik kép. Mindkettőt a Wonderlanddal csináltam. Beállítom a lockscreen-t, be rakja homescreenhez is. Át állítom a homescreen-t, erre kicseréli a gyári élő háttérképre a lockscreen-t.
Ja és ez csak a Wonderland-os képekkel van így, egyébként persze tudok különböző képet beállítani mindkét helyre galériából.
-
Kleroo
veterán
Dehogynem értem; ezért írtam, hogy miért.
Be kell építeni memkártya olvasót. költség
Helyet kell neki találni...ami valaminek a kárára lesz
És ebből nem térül meg sok, mert nem Samsung kártyákat vesznek beleAz ár egyébként annyira nem vészes, Apple volt elképesztően mohó anno még 5-6 gen környékén. A mostani világban szerintem már nem zavaró az sd hiánya ( hosszú éveken át számomra kizáró tényező volt, ha nem volt SD). Azért sem vészes, mert egyáltalán nem azonos liga a kettő. Az SD lassú; még szekvenciális W/R-ben is. Míg a 23Uban, de pláne a 24U-ben lényegében atomvillanás a tempó. Így természetesen drágább. Gondolom Te sem nagyon tennél a PC-dbe memkártyát SSD helyett, mert ilyen különbségről beszélünk.
Amikor ezek(SD kártyázás) nagyon mentek, akkor a teló háttérár lassú volt...volt hogy az SD még pörgősebb is volt. Nagyon egyszerű volt adatot másolni PC-re vagy telóba vele, lényegesen jobb mint kábelen nézni a csiga tempót, vagy a csigabiga wifin nézni ahogy csorog. Valamint a kis 8-16gigás telóba betetted a 32gigás kártyát, és IDDQD mód. Jó is volt anno
Ma meg...nem nagy összeg egy fél terás teló. Arra minden elfér, ha nem 4k120fps-ben logol az ember törlés nélkül. Vagy ha igen, akkor van 1 terás és kész.
A felhő alapú backupok elérhető árúak
A többi eszközzel a synch Wifi6-on döccenésmentes, kényelmes és gyors.
Szóval változott annyit a világ, hogy az SD már megközelitőleg sem anyira jó alternatíva, nem ad sokat. Át kell szokni. (nem mint a jacknél, azt én továbbra is egy sima visszalépésnek tartom)
szerk: Ilelve árak. Azt ne feledjük, hogy 4 giga RAM is jár az 512eshez.
És más odlalon nézve nem feltétlenül ekkora a difi. ses.hu-n pl 520 vs 550. az semmi kb. -
Kleroo
veterán
Persze hogy az.
Memóriakártya olvasó kell, helyet találni neki; és ráadásul kicsi az esély hogy samung kártyát veszel bele. Apple receptre száműzni kellett
Amellett persze tényleg nem szabad elmenni, hogy tempóban a legbikább kártyát is töbszörösen lekörözi, totálisan más liga, végső soron a mostani hatalmas adatokban, burtál tempók mellet én jobban örülök ennek a felállásnak, mintha pici tár lenne, aztán "vegyél kártyát", oszt kész -
jeni
félisten
És plusz még több lényeges dolog.
A megbízhatóság.
A hordozható micro SD nem jelenti a hosszú távú megbízhatóságot és mobilba épített tárolók gyorsabbak. A harmadik legnagyobb lényeges dolog,hogy a vízállóság még inkább megmarad. A mechanikai hiba kiküszöbölése is ide tehető 4.-nek. -
-Maci-
addikt
-
Zsoltg4s
tag
Akkor nálad is az a probléma vele, mint nálam.
Nincs benne elforgatási lehetőség kikapcsolás. Automatán végzi, ha a készüléken engedélyezve van.
Beállításokban alkalmazásokban keresd meg a messengert, töröld az adatait. Ekkor elfordul. (legalábbis nálam így jó).
Nekem ez a probléma, random ideig jó csak, pár óra, pár nap, majd újra törölni kell. -
DeFence
tag
Az a durva hogy nem is találok ilyen beállítást. Pár éve kifejezetten kutattam mert én szerettem volna ha felvillant volna, és akkor egy külső alkalmazással sikerült is. Most is csak azzal működne a Samsungokon. Értem a problémád ettől függetlenül csak nem tudom mitől csinálja.
Nekem nagyon régóta hiányzik az értesítés jelző LED, de úgy gondolták az AOD helyettesíti... Szerintem sokkal jobb volt egy kis villogó LED.
-
Gardaai
senior tag
"nekem hiányzik egy olyan lehetőség, hogy be lehessen állítani, hogy reggel mikorra töltse fel az akkumulátort"
Ezt más gyártó majd 10 éve megcsinálta. Még a logika se ördöngős. Arra töltse fel amire az ébresztő be van állítva. De hagyjon egy kis margót +- fél, egy óra.Felemelős hívás fogadás korábban Samsungban is feature volt (S7 biztosan tudta), de lehet keverem a fülhez emelve hívással. Bár ezt sem találom egy ideje.
-
-Maci-
addikt
Érdekes. Nálam működik rendesen.
Gondolom próbáltad le szedni, WC, majd vissza...Kiváltani mással?
Hát nem tudom már. Én szoktam próbálkozni a Led Blinker Po -val. Az is elég jó.
Valamiért, márnem tudom miért, mégis az AOD Notify van fent..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest