- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
kengyel #14711 üzenetére
Nekem is 8/256os van. 12gb ramos telefonról váltottam, semmi különbség. Az átlagnál szerintem jobban nyúzom a telefont. 3 esetben vennék a helyedben 12gb verziót. Ha több, mint 3 évig szeretnéd használni és nem csak a szokásos böngésző, messenger, insta stb dolgokra használod ( talán akkor már lesz valami érezhető különbség a 12gb javára). Ha kevés a 256gb háttértár. Ha nincs árban nagy különbség 256 vs 512 között. Minden más esetben szerintem lazán elég bármire a 8/256. Mondom ezt úgy, hogy nálam megy a torrent is gyakran ezen, streamelem tvre a filmeket, 3 email kliens megy a háttérben,gyakran nyomom a Codot full grafikán, heti szinten navigálok vele akár többször, néha még excelt is tolok ezen. Nem érzem, hogy bármiben is kevés lenne a 8gb.
-
-
válasz
kengyel #14134 üzenetére
Én sem váltok egyenlőre. Igaz én 2023 év elején vettem a 23U-t, de egyenlőre nem érzem, hogy váltanom kéne.
Megvárom a teszteket és megvárom, hogy esetlegesen milyen problémák lesznek a 24U-val.
Már leszoktam arról amit pár éven keresztül csináltam, hogy azonnal sorba álltam amikor megjelent egy új Samsung. -
bacus
őstag
válasz
kengyel #14134 üzenetére
A nyughatatlanok lépnek, akik azt hiszik, hogy nekik kell az új, az új funkciók, mert amikor 4k60 fps videóznak nem megy a kamera váltás, hogy lehet így élni?!
Én november végén vettem, nagyon elégedett vagyok vele, eddig minden telefont sokáig használtam, nekem munka eszköz is, sok idő újra belaknom (3-5 nap), ezért nem ugrálok telefonok között. Note 9 négy és fél évig bírta, csak azért cseréltem, mert féltem, hogy bedöglik és akkor hirtelen kell vennem másikat, ami mindig drága.Egyébként én már várom, hogy kicsit lenyugodjon a topik, végre ne arról szóljon, hogy mennyivel "jobb" a 24U (vagy mennyivel rosszabb a 23U).
-
klaya86
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
kengyel #14130 üzenetére
Én se váltok még 2-3 évig.
Érdekes dologba futottam bele :
Kijött az S24 sorozat, Regalaxy kuponnal javitattnám a kijelzőmet.
Sima ügy hiszen anno ekészülék
után kapott kuponnal újitattam fel a Note 10 lite-ot.
Igen ám , de a modelkód vége a készülék listán HEUE nekem pedig HEUX
Hivtam a Samsungot, igazából nem tudják, de szerintűk nem gond.
Hivatalos Samu webshop vásárlás.
Tehát egyszer megfelelt a rendszernek, megkaptam rá a kupont most meg nem tudják, hogy jó-e -
klaya86
senior tag
válasz
kengyel #13451 üzenetére
Szerintem az s25 ultra lesz az, aminél talán érdekes lehet a váltás (bár az s23u még akkor is egy frankó telefon lesz minden téren). Egyrészt muszáj lesz a Samsung részéről az s23u designt leváltani, vagy legalábbis erősen változtatni, mert 4. generáció közel azonos külsővel már gáz lenne. A töltésben is feljebb kell, hogy lépjenek 45w - ról már, szerintem ez is borítékolható. Illetve az s25u-nál várok komolyabb kamera upgradet. S24u még mindig az s22u vagy attól régebbi típusok tulajainak lehet érdekes.
-
FingR86
őstag
válasz
kengyel #11393 üzenetére
Battery Guru mindenképp.
-
FingR86
őstag
válasz
kengyel #11134 üzenetére
Írtam itt korábban, hogy nálam nem olyan jó az új rendszer uzemideje mint azt vartam. Ma nyomtam rá egy restartot és rendszer indulas előtt csinált egy olyan alkalmazások optimalizalasa folyamatot és azóta kezd magához térni az egész. Ami érdekes, hogy a készenléti fogyasztás nőtt, a bekapcsolt képernyő melletti fogyasztás viszont csökkent a battery statok alapján.
-
mgTerminator
veterán
-
FingR86
őstag
válasz
kengyel #10367 üzenetére
Igen sikerült, ma reggel hozta a futár. Eddig szuper. Ami azonnal szembetűnő az a készenléti merülés az s22u-hoz képest fényévekkel jobb, és a rendszer is porgosebb. Az egész sokkal reszponzivabb.
Kiprobaltam gyári 45w-os töltőt mérős kábellel.
37w-on kezd kB 10 percig, utána beesik 30-ra, aztán ahogy melegszik a telo dobja is lentebb meg 20 alá is. Amint kicsit vissza hűl úgy újra 30-32w. Ez így nagyon nem 45w -
-
-
dannyl
addikt
válasz
kengyel #8723 üzenetére
Az a lényeg, hogy mozogjon fotózás közben. A mostani 3+ éves telómat, ha rázom is éles lesz a kép. Azt kéne megugrani a samsungnak, hogy kicsit kisebb záridő, kicsit nagyobb ISO automatán. Mármint érzékelje, ha nem ideális a fény, akkor magától beállna erre. A kamera hardverileg tuti, hogy sokkal többet tud, mint amit szoftveresen kihoztak eddig belőle.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
kengyel #7265 üzenetére
Igen, ezt meg tudom erősíteni maximálisan.
Azért S22+-t vettem tavaly, mert nem akartam ekkora telefont, de ez jelenleg így volt jó, Most viszont beleszerettem az S23U-ba. És sokkal jobb képeket készít, mint az S22+.
Én a Samsung helyébe soha többé nem erőltetném az Exynos processzorukat. És és föld a különbség a Snapdragon felé, de hát ezt az elmúlt években szépen lehetett látni.Más:
Amikor megvettem a telefont és megvettem a gyári szilikon, gyári bőr és gyári clear cover tokokat. Én maximálisan meg vagyok elégedve velük. Tudom unalmas a tok téma, de az S22+ mellé volt 10 darab tokom. Egyiket sem szerettem.
A gyári szilikon, bőr és clear tok jó volt méretben, de a szilikon gyűjtötte a koszt és az alsógatyámmal együtt jött ki a zsebemből, a bőr tok nagyon fasza volt és a clear cover is, de az piszkosul besárgult hamar.
Volt Ringke Onyxom, Spigen Liquid Air, stb, de mindegyiktől bumszli lett a telefon.
Most az S23U gyári tokjaival bőven meg vagyok elégedve. A szilikon más, mint a korábbi, és egyikben sem billeg a telefon.Ja, és észrevettem, hogy itt gyárilag nincs bekapcsolva a gyorstöltés. Lassú töltésen töltöm én is. Oké, hogy lassabb, de szerintem jobban kiméli az akkut.
-
Lajmund
őstag
válasz
kengyel #7265 üzenetére
Szerintem is parádés a fogyasztás. Napi 6-7 órát megy a kijelző. Játék, zene, film,youtube ,böngésző meg még különböző appok hang végig bluetoothon. Este lassú töltéssel feltöltöm 85%-ig leveszem elalvás előtt. 80-82%-al elindulok reggel munkába és 30-25%-al érek haza. Ha ugy van még nyomogatom még otthon is a gép tv kombo mellett de általában 20%-nál rakom fel tölteni.. Valakinek meg gond hogy nincs gyorsabb töltés LOL Az mit csinál? Este nincs ideje lassan tölteni? Akinek ennyire összevissza van az élete és ennyire suta annak nem a gyorsabb töltés fogja megoldani a problémáit. Aki ezen fennakad olvassa el elölről amit írtam..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest