- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
misi111 #8652 üzenetére
Jól emlékszel Good Lock kell hozzá és azt hiszem a LockStar és vagy a ClockFace modul.
"Azt sem tudom hogy hogy lehetett hogy nála például a hívásnál volt egy felvétel gomb ami automatikusan bekapcsol mikor elindította a hívást? Volt egy z-flip5 azon is rajta volt alapból az hogyan lehetséges.???Köszi"
Valami áruházból letölthető hívásrögzítő lehet. (Szerintem nem jók).
CSC váltással viszont elő lehet csalni a készülék [natív] hívásrögzítőjét. -
thomas92
aktív tag
válasz
misi111 #8652 üzenetére
Galaxy Store-ból töltsd le a Good Lockot, azon belül van egy csomó kiegészítő modul, amivel testreszabhatod a dolgokat. A LockStar nevűben lehet a zárképernyőt állítgatni.
Viszont, ha ismerős, akkor célszerű lehet őt megkérdezni, mert ő biztosan tudja, hogy mivel és hogyan csinálta meg. -
TODI1111
veterán
válasz
misi111 #7331 üzenetére
"S23 ultra 256gb és 512 között a 8gb és a 12 gb memória között van valami különbség? "
Igen. 256GB tárhely és 4 GB memória a különbség.
"Nekem elég a 256 gb, nem lényeg az 512? "
Ezt nem tudjuk megmondai helyetted.
Amennyiben hosszabb távra tervezel a telefonnal mindenképp a nagyobbat javaslom. -
csubííí
senior tag
válasz
misi111 #6832 üzenetére
Samsung browser pont olyan, szerintem (leg)jobb is. AdGuard blokkóló nekem bevált hozzá, bővítménykét tölthető hozzá.
Alul kezelőgombok variálhatóak, görgetéskor eltűnik csak úgy mint a fenti állapotsáv. Alsó gombok érintesre és érintve tartásra is más funkciók. Ha több lap van megnyitva, az alsó sáv hosszanti simitásakor jobb vagy bal irányba lapok közti váltás. Sötét mód fényereje külön állítható, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged