- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
-
mrThomi
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz balintka #14408 üzenetére
Én ezeket használom a Good Lock modulok közül. Nagyon megszerettem őket, sokkal gyorsabb és könnyebb a kezelés velük.
Theme Park (ikonok kinézete formája, gyorskapcsóló színek) stb.
One Hand Operation+ (kézmozdulatok, gyorskapcsólók, gyorselérés appok, itt nagyon sok beállítás van) stb.
Home Up (ikonok sora-oszlopa, mappák sora-oszlopa, alkalmazásváltó) stb.
Quick Start ( redőny, állapot ikonok eltüntetése) stb.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz balintka #14167 üzenetére
Hát igen, mobilneten nekem elég gyengusz. Mondjuk ebben alig van folyamatos használat. Kb azt teszi ki most a használatot, hogy telefonálgatok, lezárom, üzenet, megírom majd lezárom. Tehát folyamatosan feloldom-lezárom. Gondolom ez sem tetszik neki
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gippazoid
senior tag
válasz balintka #14105 üzenetére
Én is gondolkodtam az S23+ -on, mert nagy az Ultra. De mivel a banán effektről nagyon jól tudtam, hogy soha nem lesz megoldva, mert nem szoftver jellegű probléma, a Samsung pedig egyáltalán nem egy korrekt cég, hogy vuisszahívja emiatt az összes telót, ezért kénytelen voltam Ultrát venni.
Mert én fényképezőgép helyett is vettem a telefont.
Emiatt aztán pláne kellemetlen, ha pont abban a funkcióban van egy javíthatatlan gyári hiba. Meg pont ezért piszkálta a fantáziámat a 10x optikai zoom, amit a piacon senki más nem tudott. Tulajdonképpen még a 3x-ost sem.Gippazoid Novelties Inc.
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14112 üzenetére
Használtan ilyen 350 az 512es s23u. Az s24u ára nekem úgy jönne ki, hogy ugye alapból az 512est adják a 256os árán. Ebből 40k készülék beszámítás, MAR kóddal - 10%, előregisztrációs kuponnal - 20e. Illetve nekem az erste még visszatérítene 3%, ami kb 15e Ft. És ha esetleg lenne még a crp kód valahonnan, az - 5%. Ez nálam ilyen elméleti maximum, amire le lehet tolni. De crp kód elég ritka. Anélkül kb ilyen 470e. Kezdő árnak nem rossz. Főleg, hogy 512es változat. De annyira sovány az s24u előnye minden téren és annyira rendben van az s23u, hogy nekem a fentebb írt 300e felárat rohadtul nem éri meg.
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14105 üzenetére
Én ahogy számoltam, 450 környékére tudnám letolni az s24u 512gb árat. Ami szerintem tök jó. Ennyiért vettem fél éve a 256os s23u-t. Viszont 300-320k mennek most a 256-os s23u-k. Laza 150e bukó fél év alatt. Aztán mellé még dobjak 150e egy s24u-ra. 300e így a felára. Megtehetném szerencsére, de fasszágnak tartom.
-
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14101 üzenetére
Rosszabb szerintem nem lett semmiben az s24u, minimális reszelgetés történt az első néhány teszt alapján. Aki megveszi,, hasonlóan elégedett lesz valószínűleg, mint az s23u - val. Bár véleményem szerintem s23u-ról s24u-ra váltani masszív pénzégetés, semmi más. De hát mindenki arra baxa el a pénzét, amire akarja. Nincs ezzel semmi baj.. Én a nagy/nagyobb dobást az s25u-tól várom.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz balintka #5904 üzenetére
Régen volt 990 igen. Most már amit te írsz az a "valós" ár.
Nem is értem a Telekomot.. régen a korlátlan beszélgetés mellé adták ingyen, most meg a mobilnet mellé. Én még a 4 GB-ot se használom el havonta, beszélni meg rengeteget beszélek. Nekem nem jár ingyen, de aki egész nap az Instagramot görgeti neki meg igen. Milyen hasznos Instagramot görgetni 3 eszközön.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz balintka #3707 üzenetére
AccuBattery appal.
Amióta megvan a telefon figyeli a merülés, töltés ciklusokat, ennyi idő után elég jól belövi mekkora a valós kapacitás. Néha be kell meríteni 15% alá, hogy tudjon egy teljes töltést mérni, olyankor rajta kell hagyni amíg már nem tölt tovább (100% nem azt jelenti, hogy nem tölt tovább).↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
-
gery14
senior tag
válasz balintka #1668 üzenetére
Ha a fusion x ben ejted benyomja a sarkát a telonak tapasztalat 21u 22u kapta benne uttána cseréltem le spigen hybrid re jobban néz ki a fusion x de tul kemény a rétege.. spigenben ha esik ép marad a sarka.. ! tapasztalat
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest