- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz Divinity #9167 üzenetére
Nekem hibátlanul működik.
Többiek: igen, magyarba a szutyok viber van elterjedve gyűlöltem a kezdetektől fogva mert csak a küszködés volt vele. Egyébként ha megnézitek a környező országokban mindenhol használják a WhatsAppot. De Magyarországon nem akarnak fejlődni ez látszik más területen is.... (nem akarom nevén nevezni szerintem mindenki tudja mire gondolok)
-
-Maci-
addikt
válasz Divinity #9101 üzenetére
Ha nem tetszik az animációk ideje, a fejlesztői beállításoknál tudsz mahinálni. Állítsd be pl 0-ra és nem fogod tudni szemmel követni, amire kattintottál.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Sumptuous
senior tag
válasz Divinity #9098 üzenetére
Ez sajnos ilyen, én is észrevettem már. Chrome is akadozik néha, de nem tudom megszokni a samsung böngeszőt, pedig az ahogy próbálgattam sokkal gördülékenyebben működik.
De szerencsére ez nem az erőhiány jele, hanem rosszul van optimalizálva a cucc..ezen lehet szerencsére javítani, meglátjuk mit hoz a jövő. Az s21 széria is lagtenger volt megjelenés után, mostanra ha nem is tökéletes, de sokat javítottak rajta, pedig a hw nem lett más. Sokan azt sem vették észre.. ez már csak ilyen.
De érdekes az iphone összehasonlítás is, valamiért náluk a 60hz-es megjelenítés is sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint más telefonoknál. Az animációkat ügyesen megoldották, bizonyára több időt szántak erre..Megérte. -
-
-Maci-
addikt
válasz Divinity #9098 üzenetére
Hát pedig készülj fel lelkileg, hogy ez egyedi hiba lesz és valazeg te csinálsz valamit rosszul. A legnagyobb tiszteletemmel.
Wipe cache volt?
Próbáltad újra rakni az appot úgy, hogy előzöleg az adatait, aztán magát az appot is törlöd? Utána whipe cache, majd újra telepít?
Persze 99,99%-nincs szükség erre, de néha van az a bizonyos 1 kivétellelAz Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tylerddd
veterán
válasz Divinity #8767 üzenetére
Remek összeállítás, köszönjük! Vegyesek az érzelmeim, mármint egyiknél ez, másiknál amaz tetszik jobban. Mindhárom teljesen rendben van egyébként. Amit kiemelnék, hogy a macska színét a Samsung túltolta szerintem. A lépcsős iPhone nagyon nem tetszik, ill. a zebrás esti is túl van "élesítve" az iPhone-nál. A sütisnél a Pixel nagyon gagyi. De ez csak az én laikus ízlésem.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lajmund
őstag
válasz Divinity #8767 üzenetére
Jó teszt. Akkor csak lehet vele fotózni? Ki gondolta volna? Te elvégeztél valami fotos tanfolyamot vagy alapból van ennyi benned? Nehéz volt? Vagy csak vártál fél másodpercet amig a kamera fokuszált meg letakarítottad a lencséket? Vagy milyen szuper képességed van? Ez lehetetlen. Habár a macska nem mozog eléggé én megkergettem volna a szobába hogy tuti szar legyen a kép. Mi marad így a hemperegve fanyalgoknak? Áhh nem kell aggodni csinálnak ők maguknak🤣😂🤣
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Divinity
őstag
válasz Divinity #8462 üzenetére
Elég sok víz lefolyt itt már ezóta de ha mondtam, hogy hozok hát hozok
3 féle készülék, különböző fényviszonyok, teljesen automata műkés, konkrét point & shoot volt, mindenből egy kép készült, nem volt reshoot. A képek nem piszkáltak, exif alapján tudjátok megnézni melyik melyikkel készült
Pixel 7 - Galaxy S23 Ultra - iPhone 14 Pro Max : [Google Photos Album]Jelenleg a sima Pixel 7-et használom, illetve hétfő óta főleg az S23U-t. Elsőre úgy tűnik maradni is fog és a Pixel lesz ami megy. Nem igazán van miről beszámolnom, szoftveresen egyértelműen többet tud a Samsung, stabilitás tekintetben meg egyenlőre egyformának érződnek. Még tanul az akku de hozza a 4 óra SoT-ot (van egy pár akku gyilkos appom, így ez teljesen oké) meg egyéb problémába sem ütköztem bele. A képeket meg döntse el mindenki magának én személy szerint mind a 3 minőségével kivagyok békülve, persze normális elvárasokat kell támasztani
Bármi kérdésre, összehasonlítási igényre szívesen válaszolok, az iPhone mindenképp marad a másik kettő is még egy darabig biztosan
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest