- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
S e t h #18687 üzenetére
Köszönöm !
Az itteni reg. em előtt is foglakoztam témázással még Nokia koromban . .
Szeretem úgy látni a telefonom , ahogy elképzelem és megalkotom .
Türelem és kitartás kell hozzá és folyamatos " tanulás " . Külhoni mesterekkel való kapcsolattartás nagyon hasznos . Egymástól tanulunk . . Anno még a G+ időben több csoportban voltam Modd.Sajnos a Topikunkban rengeteg " munkám " elveszett , mert külső képfeltöltővel osztottam meg . De gépen megvan minden . .
Ötszázon túl vagyok az értékelhető homesrean gyűjeteményemenJó móka , de mostanában már vissza fogtam magam .
-
-
-
Kleroo
veterán
válasz
S e t h #15747 üzenetére
Egyébként érdemes nézegetni. Sőt szerintem passzivan mindenkinek feltűnt, hogy lényegében minden egyes kép másodpercekkel később lesz végleges. Akár egy szikrázó napsutéses kerti partyn is elofordul, hogy a tarsasag mocorog, jon megy, elkattintod, "jee kiraly", aztan latod, hogy 3mp mulva mar nem ugyanaz a kép, egy kicsit kesobbi mozdulatban van mindenki. A tesztekben sosem néznek "használhatoságot", csak a mérhető dolgokat.
Hozzá lehet szokni, illetve ki lehet kombózni, hogy ne okozzon ennyi kellemetlenséget. De az biztos, hogy adhatna egy B opciót is rá a Samu, mert a Pixel soksoksok évvel ezelőtt is megoldotta ezt a multiexpo kepalkotast ilyen hatranyok nelkul is.
Ez a belterben mosodas persze szerintem is ertelmetlen lovaglas.... de teny, hogyha masik telo jobban megoldja (ergo fos vs hasznalhato, es nem nuanszok), akkor arra lehet pcisogni. Belterben FÉNY kell. Ergo fényképező plusz vaku. és egyáltalán nem kell drága. Kb bármi jó, csak VAKU kell plafonra. teloval szerintem minden esetben teljesen értelmetlen bohóckodni mozgó gyereket. Egy 50ezres random Nikon/Canon egy 25ezres random vakuval meseszép hangolatos képeket fog gyártani.
Sokan vagyunk sokfélék. Van az (öreg) mérnök, aki a valós tudást sosem használja..kicsit sem, de kell a jó "készülékkk" és kész. Van a nerd aki valamelyik aspektusra rá van kattanva, és szétfilézi. Van a mezei user, aki nem ért semmihez, de vadul használja és picsog ha nem jó valami, mert máshol meg igen; stb stb stb. És vannak akik sosem regisztrálnak sehova irkálni, élvezik oszt kész. -
golyós
addikt
válasz
S e t h #15744 üzenetére
Továbbra sem értitek a lényeget. Nem azért vesz az ember 600ért egy telefont, hogy 32 fotót készítsen mire 1 jó lesz, és nem azért , hogy utána laptopon vagy a telefonon utómunkával szarakodjon.
A csipőből való fotozást egy 5 éves Honor 20 Pro is simán hozza.Egyéként nekem továbbra is az a gyanum, hogy különbség van a fotok minőségében, de nem jöttem rá, hogy mitől függ.
Persze simán benne van, hogy sokan kamuznak és szerkesztik a képeket, de olyan képeket tesznek fel, hogy kizártnak tartom, hogy utómunka nélkül ezzel a telefonnal ilyet lehet amikor nekem is ez van.Pont a forma 1es hasonlatod nem állja meg a helyét, a legjobb példa Vettel, fényévekkel jobb kocsiban ment neki. Azóta hol is van?
-
-
bacus
őstag
válasz
S e t h #14280 üzenetére
Egy csomóan úgy vásárolnak, hogy nem is látták a kijelzőt, talán még teszteket sem néztek. Megveszik, mert ez a samsung legújabb zászlóshajója, de nem kapják azt amit az előző generációban megszoktak.
Én nem tudom milyen az a fakó kijelző, egyik telefonnál sem tapasztaltam ilyet, fényerő automatán a minimumon, nem célom kiégetni a szemem, elég ha látom a képernyőt
-
-
Tin
veterán
válasz
S e t h #13865 üzenetére
Másik topikban írtam, videóban azért masszívat erősödött az S24U:
- tud 4k/120 fps videót
- az összes objektív menet közben váltható 4K/60-ban is
- a director's view elvileg 4K/30-ban tud rögzíteni tetszőleges 2 kamera streamet
- az új 5x-ös kamera is tud 8K-ban felvenniNyilván ezek apróságok, de azért videós fronton ez elég nagy előrelépés, még ha leginkább csak azoknak, akik videózásra használják a telót.
-
Lajmund
őstag
válasz
S e t h #13389 üzenetére
Reklám mentes youtube az érv mellette úgy hogy nem kell várnod mint samsung böngészőbe és nèzni a sötèt ablakot amíg letelik a reklàm ha blokkolot használsz. Tördelést nem is értem mièrt nem csinàltàk még meg. Sok helyen olvastam hogy zavarja az embereket. Fold-on értelmét veszti de ultràn engem is zavart hogy csak nagyítani lehetett.
-
Lajmund
őstag
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
S e t h #11534 üzenetére
Chromeban és minden más telepített alkalmazásban is működik. Egyedül a yt. appban lévő reklámok megkerülhetetlenek sajnos. Volt régebben a vanced, de a google annyira ragaszkodó lett a videómegosztó platformján lévő reklámjaihoz, hogy körömmel harcol az ilyen kiskapuk bezárásáért. Szerintem hamarosan oda lesz a brave és az adguard is, és csak a premium marad..
-
mgTerminator
veterán
-
karldergroße
senior tag
válasz
S e t h #11164 üzenetére
????
Melyek azok?Illetve melyek lényegesek, könnyítik meg jelentősen a használatot, vagy akár némileg esztétikusabbak, mint a korábbiak?
Nekem inkább az a benyomásom, hogy ennyire kevés változást még főverzió-frissítés soha nem hozott...
Hacsak nem számítjuk a számottevő üzemidő-csökkenést.
-
FingR86
őstag
-
mgTerminator
veterán
válasz
S e t h #10944 üzenetére
Ha ezt a telefonnal csinálta akkor kamu. Van róla fent a YouTubeon video.
Egyébként amikor elkezded csinálni a fehér körből egyszer csak lesz egy hold.Aki használt iPhonet, el tudja mondani hogy a letöltött képeket hogy lehet bevarázsolni a galériába? Quick Shareel küldtem képeket iPhonera de a tulajok nem tudják a letöltött képeket megtalálni a telefonon. Milyen fantasztikus ez az iPhone! Nem is értem miért nem azt használok
-
leslien
nagyúr
válasz
S e t h #10088 üzenetére
pl itt is.. Gcam vs gyári [link] ( információknal látod a gcam AGC )
látható gyári OZ birodalmába varázsol minket....szkorhetz
sajnos ezt hétvéngén és tapasztaltam én is ...klaya86
Viszont ahogy romlik a fény, vagy este, esetleg ha zoomolni kell, de legyen az videó hang és kép minőség, stabilizálás.
ezzel nincs is problémám ,de előbb ami előttem van és mozog is talán arról csináljon már egy normális képet.. -
-
válasz
S e t h #9433 üzenetére
Ezt amúgy nem értem, hogy egy Google miért nem tudja megoldani a diktálás funkciót úgy mint az Apple? Én is nagyon szerettem a diktálást az iPhone-on és ez az egy dolog hiányzik, mert nem úgy működik sajnos. Szerintem nem lenne nekik nagy kihívás, hogy egy ugyan ilyen minőségű és tudású diktálást letegyenek az asztalra.
-
Divinity
őstag
válasz
S e t h #9102 üzenetére
Így így, van aki jobban hozzá van szokva, van aki nem, persze ez nem teszi használhatatlanná vagy bármi de azért ez a telefon sem tökéletes, mint egyik sem Persze értem én, hogy ha 600e pénzt kiad érte az ember akkor már mentálisan is belegondolja, hogy az, pedig nem, de ezzel nincs semmi probléma
Én is csak arra próbáltam rámutatni, hogy ne legyünk elfogultak, az olyan apple fanboyos
-
zoltan77
aktív tag
válasz
S e t h #8888 üzenetére
Azért ez elszomorító hogy pont a top telefont nem frissítik időben, közben meg a régebbi telefonok vagy a középkategóri rég lefrissült. Oké értem hogy a bétát nyomják de nálunk nem is telepíthető. Ha már kifizettem egy rahedli pénzt akkor elvárnám hogy rendesen jöjjenek a frissítések.
-
janeszgol
félisten
-
-
surgery
senior tag
válasz
S e t h #6969 üzenetére
Tudod ezzel talán én is egyet értek.
Viszont bárki ebben a topicba jött és negatív véleményt mondott erről a telefonról gyakorlatilag el ásták a többiek. Azóta az aprón nézve többen el is adták ezt a telefont. Várható volt hogy a kamera hasonló lesz mint a 22 ultrába volt.
De ha valamit azzal hirdet a gyártó hogy jobban el tudja adni mint a kamera akkor illett volna tisztességes kamerát és hozzá szoftvert csinálni. Valakinek két havi fizetése az ára talán ezért már lehet is elvárás.
Őszintén mondom én csalódtam az előző szériában is de ez én vagyok ettől valakinek tényleg lehet szuper telefon. -
golyós
addikt
válasz
S e t h #6958 üzenetére
Nézd, az átlag felhasználók 95%-a előveszi a telefont és lő. Nem érdekli a többi maszlag.
Aki meg profin akar fotózni nem telefonnal csinálja.
Az is tény, hogy a promo képeket sem ezekkel csináljak vagy akár csinálhatják ezzel is, de, hogy 2 napig finomitgatják utána az is biztos.
Telefonnak lehet, hogy szuper, bár semmivel nem tud többet mint a 2019es Note 10 lite.
Továbbra is az a véleményem, hogy mid fotó, mimd telefon tekintetében Huawei, a többi csak próbálkozás. .FuckUSA kinyírta sajnos őket, a helyetesítő Honor meg be sem hozza csak az alját és a csúcsot, a kettő között semmit, pedig van. GMS nélkül meg nem szenvedek, pláne amennyiért adnak egy félig használható telot -
válasz
S e t h #6958 üzenetére
Nekem fontos a fotós képessége egy telefonnak. Ahogy szerintem sok más embernek is.
Engem a tesztoldalak eredménye nem érdekel. Az oka egyszerűen az, hogy én nem laboratóriumi körülmények között használom a telefont, hanem a való életben. Egy dolgot várok el, hogy ha lőni akarok egy képet, akkor a végeredmény jó legyen. Ne legyen homályos, elmosódott, pixeles, stb. Ne kelljen expozícióval, fény beállításokkal és egyebekkel foglalkoznom. Arra ott van a Nikon, amit pedig nem hordok magamnál minden nap, ellenben a telefonnal.
Nem szaroztam le a telefont, egyszerűen kifejeztem, hogy az árához képest, nem fasza a kamerája. Ez pedig tény, mert itt többen ugyan azt látják az elkészült végeredmények esetében. Azt pedig külön kiemelem, hogy a Samsung elsősorban a kamrájával promozza a telefonjait!
De ugyan azt mondom én is mint xhege kolléga, hogy akinek ez a képminőség 600-ért megfelelő, az használja nyugodtan. Nekem nem tetszik és többet vártam, várok főleg úgy, hogy egy faken kínai telefon jobb képet lő.. -
xhege
veterán
válasz
S e t h #6958 üzenetére
Nem kell ezen megsértődni. Igen van akinek fontosabb a fotózás, másnak nem annyira. Szerintem azon meg nem kell meglepődni, hogy ha valaki megvette 600-ért a telefont és mondjuk beltérben az örökmozgó kisgyerekéről nem tud jó fotót csinálni az csalódott. Nem mondom, hogy szar az Ultra kamerája, mert az erős túlzás. Azt gondolom, hogy sajnos nincs a mobilfotózás élmezőnyében.
Akinek ez a képminőség megfelel, az használja boldogan, mert szerintem az utóbbi évek egyik legjobb telefonja lett az S23 Ultra. -
-
mgTerminator
veterán
válasz
S e t h #5702 üzenetére
Fotózásnál nem árt ha be van kapcsolva. Tök vicces hogy a térképre felrakja az összes fotót amit az évek során csináltam a világ több pontján
Mondjuk erre is lehet csinálni egy rutint, nálam pl a ne zavarjanak mód kapcsol be amíg a kamera app meg van nyitva, hogy ne legyen hangja amikor kattintok és ne jelenjenek meg az értesítések közben. -
Capella
senior tag
válasz
S e t h #5694 üzenetére
A GPS nálam mindig be volt kapcsolva, már a régi telefonoknál is. Nem vettem észre olyat, hogy különösebben növelte volna a fogyasztást. Kapcsolgatni meg nem akartam, ha helymeghatározásra lenne szükség.
A Bluetooth-t azt korábban kapcsolgattam, főképp éjszakára ki, de azt vettem észre, hogy egy jó ideje már azt sem. Megy állandóan az S23U-n, és éjszaka mégis alig fogyaszt a teló.
Nem kapcsolatom az NFC-t sem, az is állandó.
A wifit és a mobilnetet kapcsolom ki alváshoz, hogy ne csipogjon az értesítésekkel. -
Corsa02
őstag
válasz
S e t h #5298 üzenetére
Teljesen egyetértek, néhány Xiaomi 13/Pro tulaj rendes offenzivát nyomat a képeivel, ami sokszor baromi véleményes is minőség kérdésében, de egymást alátámasztva gratulálnak egymásnak.
Teljesen igazad van, hogy alapvetően a felső kategóriában már jó képek készülnek. Viszont sok egyébb dolog is van ami nagyon fontos. (ezt mondom úgy hogy 2 hétig volt Xiaomi 13-am is)
-
Gardaai
senior tag
válasz
S e t h #4349 üzenetére
Na most nálam is előjött ez az értesítés után: [kép]
Nem annyira próbálkoztam megjavítani, mert éppen roller túrán voltunk, mire visszaértem 2 óra múlva működött. De az tuti, hogy túra közben amikor elővettem többször, nem oldotta fel az órám..
Egyelőre nem tudom mi a megoldás, de megpróbálom előidézni a napokban.
Másik fura jelenség, hogy YouTube Music-on folyamatosan megáll a zene..
Olyankor feloldom (vagy órával), megnyomom a pause gombot (mert amúgy nem áll meg csak elhallgat, ezért olyan mintha menne csak nem fut az idősáv), 1-2 mp múlva play gomb lesz belőle, megnyomom, 1 mp múlva megy tovább.
Mintha elaltatná az appot használat közben, mivel minden alkalommal 2 zene után áll meg. Valamikor két és fél valamikor másfél. -
Gardaai
senior tag
válasz
S e t h #4349 üzenetére
Nekem is hibátlanul megy órával, fülessel.
Viszont kicsit átgondoltam a dolgot amikor havernak Pesten az egyik állomáson úgy kilopták a zsebéből a telefont, hogy észre sem vette.
Ő iPhone user és ha ott ilyen megoldással lenne megoldva az óra/telefon kapcsolat, akkor elég nagy károkat tudtak volna okozni neki.
Legalább egy olyan biztonsági lépcsőt rakjanak bele, ha old a bluetooth kapcsolat a megbízható eszközzel, akkor azonnal zár a telefon. Mert így kiveszik a zsebből, feloldják, old a bluetooth ami egyébkent elég messze elér egy órával, majd továbbra is tud turkálni a telefonba.
Még aktív ez a funkcióm, de valószínűleg ezentúl csak a Bixby rutinos megoldásom marad. Még örlődöm ezen.Azt most engedjük el hogyan lehet észrevétlenül kilopni egy telefon, én sem értem, de ahogy észrevette szólt a biztonságiaknak és mondták ma ő a 6. ember aki ezt jelenti és még csak délelőtt 11 óra volt. Fordíthatnák a "tehetségüket" valami másra is, ha már ilyen profik. Na mindegy.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
S e t h #4349 üzenetére
Igaz nem használtam ezt a fícsört eddig, de most ránézve tök üres a Smart Lock menü, tehát nem is tudnám jelenleg használatba venni. A linken írt workaround-ot nem próbáltam - mert egyelőre nincs is szándékomban használni - így azt nem tudom, hogy utána valóban visszakerülnek-e a beállítási lehetőségek
-
spect80
senior tag
válasz
S e t h #3268 üzenetére
Én azt tapasztalom, hogy minden topicban előfordulnak megszállottak, akik érzelmi alapra helyezik a telefon kérdést és a készülékkel vagy gyártóval szemben megfogalmazott kritikát minimum személyük elleni támadásnak élik meg. Ez nem egy vallási felekezet, ahol egymás lelkét simogatjuk, hogy milyen faszák vagyunk, hogy ilyen telefonunk van, hanem egy fórum, aminek a célja a készülék képességeinek lehetőségeinek megvitatása. Ez pedig óhatatlanul
surlódásokkal fog járni, mert nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye, tapasztalata, igénye.szerk: #3269Teal'C Én azért ott érzem, hogy el van csúszva a balansz, hogy amíg én a telefont minősítem, a 'hívő' a személyt, aki kritizál.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
S e t h #2102 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Másnak az S21Plus, S22Plus, S23Plus kijelzője is elég, én meg pixelesnek látom az ikonokat, mindig is WQHD kijelzőim voltak.
Továbbra is S10 és S10+ kijelzője veretlen a szememben. Bármit is nézek mobilon. Olyan PPI-t egyik sem tud.. Csak azért vettem egy olyan telót a fiókba (enyémet apámnak adtam), hogy néha nézegessem. Lenyűgöző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest