- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Egy kóser GPS teszt kéne még, ahol tuti nem segít be az a-GPS/3G/wifi, és össze van hasonlítva a konkurrenciával+egy modern PNA navival (waytek és tsai). Bár valószínű, hogy okés lesz a gép, 2x nem szokás uazt a bakit elkövetni.
#929: igazából hinnék neki, ha dicsérnék, de pont a linken, amit küldtél, lehúzták
-
Remus389
veterán
hát ez kb olyan HTC Desire HD méretű tepsi
ma volt szerencsém egy DHD-hez és ez nekem már nagy volt, lehet az SGS2 is kényelmetlenül nagy
bár amilyen szuper tudása van azért elfogadnám
annak örülnék ha lenne egy SGS2 mini, mondjuk 4 collal, vékony kerettel
és nem ártana egy kis fémet is csempészni a mobilokba, majd az ezüst SGS3 fémházas lesz(lehet
)
-
Nézegettem az alternatívákat, az LG optimus 2x és 3D hasonló erősségű, ill. az Anandtech teszt szerint erősebb is, mint a samu - viszont ezek az LG-k agyon vannak csapva 512 RAM-mal
, ami a modern világban attól tartok kevés. Egyre inkább konvergálódik a döntés... (esetleg kérek még pár véleményt az LG-k mellett v ellen)
#872: Akkor az S2-től már várhatjuk, h a komolyabb bitrárájú 1080p-s cuccokat is tolja majd a TV-re
.
-
T.Peter
őstag
3:40-nél elindítja a zinio nevű digitális magazint, és látni a logót. A háttérben az ugye nem sávosodás? Az ipad-es verziójában (0:58-nál lehet látni a logót) a háttérben semmi folt nincs. Ennél a videónál viszont van, és nagyon úgy néz ki számomra, mintha sávosodás jelét mutatná (1080p-ben néztem). Bár remélem, hogy a videó hibája.
-
CHIPman
nagyúr
Érdekes lenne megtudni valahonnan, hogy mi a gyors jelfogás eredménye. Sgs-ben állítólag hardveresen hibás a GPS-modul, viszont a GB frissítések brutálisat javultak, kb ugyanilyen gyorsan fog jelet. Itt vajon a hw vagy a sw ilyen jó?
szerk.:
Quadrant test
fps_max 60-ra nőtt, de az IO teszt lassúsága miatt gyanús nekem az RFS... -
rankesz
veterán
Én csak azt nem értem, hogy a SZOLGÁLTATÁS díját miért számolod bele...
Az nem törlesztőrészlet, hanem telefonszámla. Amit amúgy is fizetnél. Vagy ha függetlenül veszed, akkor nem lesz benne SIM, csak wifizgetsz, meg filmet nézel, telefon nuku?Amúgy meg a Telenornál elég sokáig 30-ért el lehetett hozni, 5200 forintos , teljesen lebeszélhető havidíjjal (nem törlesztőrészlet, szolgáltatást kapsz érte!).
-
Swami
senior tag
Szerintem ez most nem sok - már ha azt veszem, hogy Mo-on mindig magasabbak az árak, de most itt Írországban is e körül van (vagy drágább - ami szokatlan, mert általában itt úgy hajigálják utánad a telókat). (Persze alapjában véve drága, de hát ugye az újdonság ereje...)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest