- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
hallerúr #7641 üzenetére
A kimenő portot ha a szolgáltató 25 -öst használ érdemes 1025-re állítani, mert a 25-öst sokszor csak saját levelezésre tartják fent.... Tehát előfordulhat, hogy a t-mobil nem enged ki a 25-ös porton enternetes mailt.... viszont az 1025 szabad szokott lenni....
Nekem mindenhol így van beállítva, így tudok t-mobil, t-home, UPC, fibernet, externet neten is gmailes, saját céges, t-mail-es, hotmail-es upc-s, fibernet-es, freemail-es leveleket is forgalmazni.... (POP3 fiókkal) -
Demo77
csendes tag
válasz
hallerúr #2926 üzenetére
Hali !
Jó magam is a IV. kerületbe lakom de idáig még nem ért el a futár, a megrendelést 19.-én adtam fel, de az sms-t én is megkaptam hogy ma este 20:00-ig kiszállítják. Nem lenne gond ha a megrendeléskor megbeszélt 30.-án jönne meg a cucc, csak akkor ne küldtek volna sms-t hogy 26.-án érkezik ...
.
-
kopasz79
tag
válasz
hallerúr #2688 üzenetére
"Termék(ek): Sam GT-I9100 Galaxy S II/SL telefon+t. (1 db.)"
szerintetek mi az a +t. a végén?
és mit jelent a /SL?de mekkora hülyeség már hogy 2:55 kor küldenek e-mailt
nem hiszem hogy akkor gurult be a kamion és egyből küldtek róla e-mailt
tuti ültek rajta, vagy most érték el az előrendeléseben azt a bizonyos darabszámot
ami kellett -
válasz
hallerúr #2612 üzenetére
"Nekem a HTC desire is melegszik rendesen, miután némi 3D-s játékkal kényeztetem"
Ettől függetlenül, ha sikerül beetetni az eladóval, hogy ez bizony így nem jó (esetleg kikapcsoláshoz vezet autós-töltős navigációnál), akkor jól jön egy vadiúj mobil 1 év múlva
Persze van eszem, és ha működőképes a kütyü, akkor nem várólistás időszakban szórakozok ilyesmivel.
-
pestibenji
senior tag
válasz
hallerúr #2417 üzenetére
e-mailben megkérdeztem, hogy mikorra várható a szállítás (én 18-án rendeltem elő) és azt a választ kaptam, hogy:
"Tisztelt Pesti Benjámin!
Előreláthatólag 05.30-ig teljesítjük majd a megrendelést, ennél pontosabb információval sajnos mi sem rendelkezünk.
Üdvözlettel: T-Mobile Webshop"
-
kopasz79
tag
válasz
hallerúr #1981 üzenetére
én is felhívtam
nahh azt a ködösítést amit a kedves hölgyemény levágott a telefonba
akár 2 hét vagy 1 nap amint lesz egyből kiszolgálják sorba az előrendelőkethuhhh kicsit morci vagyok meg kell hogy mondjam
és akkor jön azzal hogy hát az ifosnál is az volt hogy tudták hogy lesz és előlehetett rendelni de nem tudták hogy mikortól lesz szállítás
meg hogy nem akar semmi időpontot mondani mert nem akarja hogy ebből reklamáció legyen
szegény lányt nem sajnálom hallgatja egész nap a sok hülye megőrült galaxy őrültet hogy miko lesz má telefonyde ez azért már tényleg a szánalmas kategória
tuti az van a hátérbe hogy azt várják hogy előrendelésbe elérjenek egy bizonyos darabszámot hogy lehessen samunak villogni hogy előrendelésben eladtunk ennyit- meg annyit
gusztustalan marketing az egész(#1983) ForRedGlory
honnan van neked olyan kábeled amivel ki tudtad tenni kisTV-re? -
Sokka
aktív tag
válasz
hallerúr #1975 üzenetére
És a szervizelést megcsinálták garanciával? Nem kérdeztek semmit, vagy nem reklamáltak?
Nálam az a szitu, hogy otthon Telenor-os vagyok, itt most rendeltem T-mobilos s2-t. Namost, ha esetleg kifüggetleníteném valahogy, tudnám hétvégén otthon használni az ottani sim-mel.
Viszont a garanciát nem szeretném elveszíteni. Jó lenne, ha erre tudna valaki egy okosságot, azt nagyon megköszönném. -
kopasz79
tag
válasz
hallerúr #1902 üzenetére
én is remélem hogy már holnap a kezembe lesz
mert már teljesen bele éltem magam
ahogy mindenki írta hogy már betoltak egy kamionnal a T hezszánalmas hogy nem tudják megmondani hogy mikor érkezik
hány darabot rendelhettek elő?
10000? 20000? nem igaz hogy ennyit nem bírnak kiszolgálni
de szerintem max 1000-2000 darabot rendeltek meg előrendelésbenpzstm
ok de akkor van egy rendelési sorrend kiszórom aztán ha jön uj akkor kiszórom a következő adag felhasználónak, ezen nem tudom mi olyan bonyolult a T-nek
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest