Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Remus389 #4802 üzenetére
Ugy kerult 92be neki, hogy vallalt 2 ev huseget az akarmilyen tarifacsomagjara (valszeg ez lehet a legalapabb, 2500as MMXS is), ezt nem szamolta bele, de meg tudta venni reszletre emellett.
Tehat 92 + 24*2,5 = 152, amibol 2500at lebeszelsz. Szerintem korrekt. (kar, hogy 1, a voda nem arulja 2, nem ilyen aron lenne) -
-
-
válasz
Remus389 #4756 üzenetére
Ez az egész agydaganat hiszti egy akkora b@romság, hogy hihetetlen... A rádióhullámok (GSM, 3-4G, wifi, GPS) alacsonyabb energiával rendelkeznek, mint a látható fény!
Komolyan, egyesek olyan kockázatokat vizionálnak, mintha egy félig kiégett plutóniumos fűtőelemet tartanék a fejemhez...Találtak már daganatot 7/24-ben telefonáló (+mellette wifiző, 3G-ző, bluetootholó) egereknél? Apropó bluetooth: a headsetek mennyit "sugároznak"?
Én inkább amondó vagyok, hogy a rádióchipeknek legyen meg a szükséges teljesítménye alacsony térerő mellett is forgalmazni.
-
fecs
senior tag
válasz
Remus389 #4561 üzenetére
Nem akartam nagyobb képet felrakni a fórumba, az eredeti meg vmiért eltűnt a telefonról (én ügyeskedtem össze). A képet utólag módosítottam számítógépen. Verőfényes napsütésben a telefon kamerája nem tudja átfogni ezt a dinamikai tartományt. PS-ben kapott egy átmeneti szűrőt a kép, hogy látszanak a felhők és az ég kékje.
Amúgy annyira megfogott ez a pipacsos táj, hogy a hátterem is ebből keletkezett. Íme.
Tegnap este (23:00) 100%-ról reggelre (7:00) 60% esett az akkuszint. Nem volt aktív semmi kapcsolati dolog (se wifi, se bt, se gps). Mégis a wifi megosztás győzött a hozzá nem nyúlás idején. Mi a rák tudja ennyire szívni az aksit?
-
ForRedGlory
félisten
-
hunyadym
csendes tag
válasz
Remus389 #2483 üzenetére
nem én már első nap észre vettem de azt hittem hogy beszorult egy vízcsepp amikor a fóliát felraktam. nem foglalkoztam vele mondván majd elpárolog. de nem tűnt el (már 3 napja összesen) úgyhogy ma levettem a fóliát és nem volt vízcsepp és a fólia nélkül is látszott. de amúgy tényleg csak akkor veszi észre az ember ha szürke a háttér. egyébként nem. igen 1-2 hónapot várok hátha magától megjavul..
a készüléket amúgy ettől függetlenül megéri megvenni. én nagyon elégedett vagyok vele. bár néha azért megtud akadni, és pl hívásnál az az autómatikus képernyő lezárás az nekem mindig kiakasztja... de lehet a rootolásnál rontottam el vmit és azért... nem tom
kikapcsoltam ott az autómatikus képernyő zárat és így jó
még 1 kérdés a tapasztaltabbaktól (nekem első android telóm) kell-e valahogy lementeni teljesen a mostani rendszer mielőtt custom romot rakok rá? a kies rootolás óta nem hajlandó felismerni. ez normális? és hogy kell firmwire-t frissíteni állítólag van új de kies miatt nem tudom rátenni. -
-
válasz
Remus389 #2455 üzenetére
"Tehat ez csak egy evolucio es nem revolucio lett. Szazezret nem er meg az upgrade. Mindenben jobb de csak picivel(kiveve a procit meg gput)."
Ez így szokott lenni, a következő generációt is el akarják majd adni
SGS-1-ről én sem váltanék, az biztos. Szerintem kb 2-3 generációnként érdemes váltani, így simán belefér a hűség.
-
válasz
Remus389 #1651 üzenetére
" igaz-e az a pletyka hogy rosszabb az Audio chipje mint az SGS1-nek?"
Íme a teszt, profik csinálták. Nem rossz, de tényleg van jobb.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor írnak olyan drivert, ami kezeli a DTS hangsávokat, illetve milyen lesz a kép+audiominőség az MHL kimeneten, TV-re akasztva.
-
-
auditore16
csendes tag
válasz
Remus389 #1301 üzenetére
tudom de nálam a vaku a 3. lényeges szempont a sorban
hát az sgs 3-ra várhatunk azért még, de szerintem egy átlag felhasználónak mint én az sgs2 bőven elég lesz pár évigcsak azt nem értem ki akarja a "saját" asztali gépét magával hordozni sokkal kisebbe
jó az sgs2 is majdnem egy asztali géphez hasonlítható csak kisebb változatban
-
Legendd
senior tag
válasz
Remus389 #1245 üzenetére
Tesómnak talán a net, néhány játék a fontos...34 évesen windowst sem tud szegénykém telepíteni, mindig engem kér meg, szóval programokat is én fogok úgyis rakni rá
btw a Desire S-ben az ijesztett meg, hogy youtube-on láttam egy videót, és eléggé szaggatott sok flash tartalom miatt a scroll a böngészőben...
Mindegy,az SGSII előtt, de amíg nem mond valami biztatót itt valaki, vagy inkább amíg nem fogdosom meg, marad az i4. Csak ne lenne ilyen fajankó az Apple az Adobéval szemben...akkor is kell flash támogatás manapság, utálom ezeket a kompromisszumokat.
-
válasz
Remus389 #970 üzenetére
1etértek, bár ha mindenkinél 2% a használható appok aránya, akkor ugyanúgy néz ki a pálya
Apple-re szvsz ugyanúgy rengeteg a szemét
Jó lenne, ha lenne a marketplace-eknek egy felsőháza, minőségi cuccok számára, ahova teszterek/felhasználók ajánlása alapján lehetne bejutni. ennek a mérete már több jelentéssel bírna...
Mégcsak az sem jelent semmit, hogy mi az ingyenes, mi a fizetős.
-
válasz
Remus389 #968 üzenetére
"anno biztos amikor kijött az első iphone, biztos sokan nem tudtak jobbat elképzelni(és ez a varázs azóta is tart sokaknál)" -báhh, az első szifonban még GPS sem volt. a HTC kaiser fél éven belül hozta a GPS-t is - mais azt használom, az S2 mellett meglesz tartaléktelefon/tartaléknavi címen.
A szifon beelőzéséhez az androidon+szoftverellátottságon is gyúrni kell, bár már nem olyan sokat.
#966: köszi, most vettem észre, hogy pont ezt linkeltem a másik SGS2 topicba
-
-
-
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Remus389 #831 üzenetére
ott a flash ami már most támogatja a két magot úgy hogy annyira nem lehet nehéz, mondjuk én a hátteréhez nem értek úgy hogy inkább nem mondok semmit...
lényeg a lényeg akinek nem sima sgs-e van, és nincs baja a színekkel
és van pénze annak EZ LESZ A LEGjOBB VÁLASZTÁS ez nem vitás
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #828 üzenetére
Attol tartok ha kifizetnem az sgs11 es sgs2 kozti 80-100.000 ft-os arkulonbseges nemileg nagyobb kijelzoert nemileg jobb teljesitmenyert igazabol szivnam a fogamat. eleg jo a regi sgs is nem annyival jobb a sgs2 hogy sok penzt ra kelljen kolteni. ha meg a nagy kijelzo kenene eleg olcson van DHD peldaul.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest