- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
Csillagkuty
tag
Közben rányomtam a szinkronizálásra, utána a gomb inaktív lett, szóval sikerült gondolom.
Most az a gondom, h nekem a sim-en is vannak számok, de nem a legfrissebbek, tehát törölni akarom, meg a telefonról is. Viszont hogy tudom törölni a telefonról a számokat, h a gmailről ne törlődjenek? Ha beállítom, h a telefon számait mutassa és le akarok egy névjegyet törölni, kiírja, h több fiókból is törlődni fog. :S
Simen azért jó számokat tartani, ha a telefonnal történne bármi, h szervizbe kell vinni, és a régit kell használnom, h ha átrakom a kártyám meglegyenek a számok. A régebbi telefonokat nem lehetett szinkronizálni gmaillelT72killer: Van adatszámlálóm, és elvileg a T is visít, ha elérem a 80 illetve 100%-ot
na meg az egyenlegemen is látom, ha nagyon elszállt
-
bmarko
tag
-
CHIPman
nagyúr
build.prop-ban nem lenne nagy kunszt, csak akkor azt is át kéne írni, ami használja.
mivan80: A középső gombra nem lehet majd sosem, mivel az mindenhol home. Viszont power gombot előszeretettel használják ilyenre a hackelt camera.apk-ban sgs-en, talán majd valami vállalkozó kedvű felkapja és megcsinálja itt is. -
-
-
Igen, az én jobbik felemnek is úgy tetszik, ahogy van
Mostmár lehet, h ő is szeretne egyet magának
Láttam egykét appnál, hogy totál ki van engedve netre és hozzáfér minden személyes adathoz. Ezt utólag lehet valahogy korlátozni? Esetleg root nélkül? Nekem egy mezei nem-netes app ne akarjon már netre menni, az adataimmal meg főleg ne csináljon semmit...
-
Robertoq
őstag
Pedig most még jó is a helyzet az SG1-hez képest, akkor júl 1ig kellett várni
E-digitálnál megint Rendelésre státuszt kapott -
Jadro
veterán
Ezt én is megértem persze. Én még a Pulse-ra is úgy vártam mint a Messiásra. Az volt az első driodos készülékem, és hasonló volt a helyzet mint most. Illetve az már kapható volt, csak volt éppen egy nagyon jó akció ami hétfőn kezdődött és mindenki ráugrott. Egy hét alatt jutott el hozzám, míg általában a többi már másnapra vagy harmadnapra itt volt. Senkinek nem kívánom.
-
Jadro
veterán
Igazából az összehasonlítás lett volna érdekes. Köszi a fáradozást!
A dBm értéket kellett volna nézni, ha kitetted a widgetet. A második progi a Wifi analyzer egyébként, csak eltoltam a linket. Abban van egy ilyen kis műszernek kinéző mutatós wifi térerő mérő. Jópofa és még hasznos is tud lenni.
-
jajistenem
csendes tag
Kérhetek én is egy tesztet?
Csak mert azt tudom, hogy Neked már biztosan van ilyen készüléked. Szóval kicsit engem is megijeszt a térerő (főleg!) és WiFi jel erősség kavalkád. Ha időd engedi letesztelnéd SGS1- hez képest. Tuti van rá valami progi, ami kiírja dB-ben az értékeket.
Köszi előre is.. -
ERPY
őstag
Én egyébként úgy használom, hogy ha rootolva van a tella, akkor felteszek egy progit, és amikor a pc-re dugom, akkor látja a PC is, de teló is a memória részt, vagyis nem választódik le a telóról. (És így semmit sem kell kapcsolni, állítani, csak rádugod és eléred PC-ről is.)
-
poczabence
tag
Tényleg Nő vagy?
Bakker, én eddig azt gondoltam, hogy fiú vagy...
Annyi helyen láttalak/olvastam a hozzászólásaidat és egy nőtől nem vártam volna, hogy ennyire kütyüb*zi és így ért hozzá!
Hamarosan én is tulaj leszek, viszont várok még tapasztalatokat. Nem merem még megrendelni, mert hátha kijön valami nyűgje.
-
rankesz
veterán
megnéznéd majd nekem hogy launcherpro-val mennyivel eszik kevesebb ramot? Nem mintha félnék a ram elfogyásától, csak szeretném tudni mire számítsak. Galaxy S alatt is nagyon szepen siman fut a tw4, csak mikor multitaskoltam akkor sokszor ujra kellett toltenie a bongeszot (a ram fogyas miatt kilõtte) ami elegge rontotta nalam a felhasznaloi elmenyt...
-
Csillagkuty
tag
Köszi!
Olvasgattam az utóbbi hetekben, de még1x nekifutok az elejétől, h valamennyire képben legyek.
Ezt a könyolvasó progit láttam az android marketen, amit írtál, az ugyanaz lehet, mint ami az SGS-n is volt? Ha igen, az nekem is kelleni fogVan free és premium változata is.
-
-
moco22
aktív tag
jah. azt még nem mondtam és teljesen lesújtott és egy naaagy mínusz samsungnak.
NINCS benne aldiko könyvolvasó! az államat felkötöttem, mert leesett, negatív irányban. úgy kellett kiszednem a gs-ből, hálistennek települt és megy vele rendesen.
mintha arra emlékeznék, hogy a videókban volt benne könyvolvasó, sőt már továbbfejlesztve, lapozhatós, ahol mintha tényleg egy könyvet lapoznál, kunkorodtak az oldalak.
de cáfoljatok meg, ha nem így van és keverem valamelyik másik telefon videojával. -
Maramiri
csendes tag
arról van szó, hogy a nagyon pici tapi-elmozdulást nem érzékeli, aztán amikor annyit mozgattad az ujjad (nagyon-nagyon lassan), hogy az elmozdulás túllép egy köszöbértéket, akkor hirtelen átugrik a képernyő az aktuális pozícióra. Angry Birds-ben figyelhető meg állítólag nagyon jól, amikor a csúzlit óvatosan mozgatod/állítgatod - azaz csak próbálnád, mert nem érzékeli egy darabig, aztán meg hirtelen ugrik egyet
-
rankesz
veterán
Néztem azt a tw4-et, amit átportoltak az SGS-re, de annyi ramot evett, hogy visszatértem a launcherpro-ra. Ha meglesz a sgs2 akkor ott is valószínűleg a LP-t fogom használni, jobban bejöm/megszoktam. Gondolom a memóriahasználata ott is kevesebb mint a tw4-nek, én ilyen 450- körül szabad ramot tippelek a használatával az alapján amit írtál... de akkor mi eszik meg fél giga ramot?!
knyitogato: SGS is kb ilyen áron volt, az is rengeteg embernek van a környezetemben. Világ szinten meg valami 14M eladott példánynál járnak
-
Maramiri
csendes tag
szia, ezt a hibát nézd már meg légyszi:
scroll jumpsHa ez nem létezik/nem zavaró, akkor már veszem is
-
-
-
e-digital? emlékszel még az ott vásárolt új és független spica és galaxy s telefonokra, amiken a product code pan volt, a könyvjelzők között pedig szolgáltatós oldalak voltak elmentve alapban?
czingerpeter; a hazai szolgáltatók közül android esetén például a t-mobile nyúl bele legkevésbé - galaxy s és még néhány típus esetén konkrét példákat lehet mutatni! -, ellenben ha függetlent veszel, akkor nem minden szolgáltatós funkció fog működni, problémákba ütközik majd például a mobil tv!
-
moco22
aktív tag
-
Nagyon sokat számít a lelkes közösség, a Kaiserem anno másfél éve azért úszta meg a nyugdíjazást, mert kapott jóféle főzött ROM-okat, amikkel el tudtam játszadozni (eredmény: nem dobtam ki 100kFt-ot egy mobilra, amit most cserélnem kéne). Ugyanez lesz az SGS2-vel: ha nem lesz alapvető baja, akkor simán elleszek vele 4-5 évig, míg egy olyan teló, amire nemigen főznek unalmassá válik 1-2 év után
-
Legendd
senior tag
Na végre
ilyen videót kerestem
köszi...amúgy két mag ide vagy oda, azért annyira sokkal nem gyorsabb a SGSII
van, ahol nagyon odaver, de van olyan oldal, ahol az iPhone nyer
mindkettő kiváló telefon, maradjunk annyiban...viszont objektíven nézve az iphone 5 megint mindent verni fog talán...
-
Biztosan, mostmár a 2 mag a divat. kétlem, h az Apple kimaradna belőle (ha mégis, akkor az elég komoly teljesítményhátrány lenne, amihez nem lesz elég optimalizációs előnyük pl egy kiforrottabb SGS2/LG 3D rom-hoz képest.
Eddig az Apple igyekezett az aktuális versenytársaknál erősebb procit pakolni a gépeibe (asszem cortex A8-at is ő használt először), most viszont az a helyzet, h az aktuálisan elérhető csúcs 2 gyártótól is kapható (HTC is jön hamarosan) - onnan felfelé meg nemigen vannal még lehetőségek. Lehet, valami húzott tegrát tesznek bele
, vagy a nemrég bemutatott 1.5GHz-es kétmagost - egyik sem átütő fölény az SGS2-höz képest...
Árak: én személy szerint kitaláltam, hogy előfizuban veszem olcsóért, tartom 2 évig, amíg lejár az előfizu, utána szívfájdalom nélkül tudom eladni
(1db mobilnet-előfizura mindenképp szükségem van)
Röviden: őszre a kétmagosok kiegyensúlyozott versenyét várom
-
CHIPman
nagyúr
Szintén. Az a különbség, hogy én 75-80k-ért odaadnám, de csak akkor, ha jó kezekbe kerül.
LBandi: Az "eggyet" remélem viccnek szántad, jót vidultam rajta.
Egyébként nincs igazatok, mert a monitornál nem feltétlenül reklámoznak mindent a színnel, míg az AMOLED-nél igen, és akkor már tegyék is oda magukat. Oda is tették, csak a sok hátécés mondja hogy persze színhű blabla, lenne inkább fém. -
Árösszehasonlító, és a Bolt, ahol függetlenül+branding nélkül lehet előfizuban venni.
Sajnos még nincs raktáron, május közepére igérik, de az ára már lejjebb ment
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest